IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение

Какво ви е виновен Мангъров? Каза ви, че всички ще го изкарат и да се пуснат силните и здравите да го прекарат лятото и да създадат естествен биощит за населението. Е сега нацията ще го кара зимата при отслабен имунитет след месеци на изолации.
    Винаги има такива като Мангъров, но той не е фактор в държавата, а само по телевизора. Факторът сложи едни бушони на сцената и кара джипа вече колко месеца , докато не се зарази. Беше ясно, че започне ли учебната година ще дойде и втората вълна, но и в момента даже упорито не се спират малките да са дистанционно, защото до 5 клас трябва да ги гледа възрастен по закон... и тука ще има недоволни, а този в джипа много го е страх от недоволни. Много по-лесно му е да каже "Аз веднъж ви опазих, но не ме слушате и не се пазите - е сега вие сте си виновни" ... не че няма известна доза истина в това...

Вчера избухна голяма еуфория с 90%-те на Пфайзър, но кога, как ще стигне тази ваксина до населението на планетата...може да минат месеци, че и пловин година... а през това здравните системи ще крашнат нацяло...нашата изсмукана от мафията също..
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      +4000 хоспитализирани и +105 мъртви - св.Мангър тъпоКъсогледи харесва това....

бил съм оптимист....Мъртвите са по-малкият проблем
      "хоспитализират се имащите нужда от венозно медикаментозно лечение и/или вентилация"
      Какво ви е виновен Мангъров? Каза ви, че всички ще го изкарат и да се пуснат силните и здравите да го прекарат лятото и да създадат естествен биощит за населението. Е сега нацията ще го кара зимата при отслабен имунитет след месеци на изолации.

Коментар

• Вчера случайно влязох на места с руски коментари, и имам много интересно впечатление. Руснаците, като цяло, са доста лъгани и доста скептични. Също са много последователни и аналитични, примерно, ако те интересува автомобил или техника, в руски форум ще намериш най-пълен и обективен анализ. Та във темата, свързан с ковид, нямаше нито един, който да обяснява, как всичко е леко грипче, медийна измислица, да пуска шегувки и тн. Просто се коментираше за обстановка, ваксини, медикаменти, предписани на близки, въобще, нормален разговор на интелигентни хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz 20X2020 Разгледай мнение
          Има,
          до 14ное. ако няма масово затваряне(до 9ное.) на у-ща, молове и заведения, ще имаме поне един ден със 100мъртви за ден.
          +4000 хоспитализирани и +105 мъртви - св.Мангър тъпоКъсогледи харесва това....

бил съм оптимист....Мъртвите са по-малкият проблем
          "хоспитализират се имащите нужда от венозно медикаментозно лечение и/или вентилация"
          Last edited by satz; 10.11.2020, 06:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            Дезинформацията, ограничената и отчасти хваната информация води до още по-голяна дезинформация. Не се доверявай на всичко което чуеш и прочетеш.
            Колкото за ваксините, не бързай. Казаха ти още в началото как и колко време отнема създаването на ваксина. Ако може изобщо.
            Късно е да се жалваме. Човекът сгреши. Сега ще плаща. Разбери го. И се моли на Бог.
            А ако бях на мястото на Мутафчийски щях и аз да откажа да обяснявам на невежи какво предстои. Това не е детска приказка за лека нощ, всеки трябва да осъзнае и да помогне с личен принос. Ако не, плащат всички. То и в Библията е написано, но няма кой да чете, греховете се понасаят от всички. Като изверга садист от Казанлък който отрязал 4-те крака на котка. Страшният съд е в ход, садизмът е човешка перверзия, животинска няма такава. Човечеството е неспособно да изтрие подобни елементи от цивилизацията си. А трябва. Ще носи кръста...и полумесеца....тъпи изчадия колкото щеш, преобладават, минало за тази планета. Срамувам се че принадлежа към този странен, безпардонен и от векове разделен вид. Ми и жесток, сечащ клона на който седи.

Това не е страшният съд, защото не е за всички, страшният съд ще е за всички и ще е неизбежен, ако някога се случи. Това е просто една пандемия, оставена да вилнее, защото "чичко паричковците" не желаят и един долар печалба да изгубят... и са готови да хвърлят хората в огъня за "един пробит долар". Нашите също не искат да поемат загубите за няколко месеца, като не искат да поемат загубите за няколко месеца и да дадат пари на народа да си седи в къщи.... ще вилнее вируса с години и загубите ще са много по-големи. Освен това обърнаха вируса на политика... позволяват две мнения... защо за терористите също не позволяват две мнения... защо в България няма някой краен ислямски имам да ни обяснява по телевизията колко е хубаво всички да вярваме в крайния ислям. Мангъров по отношение на вируса е точно това... един краен фундаменталист, който не търпи критика.... но месеци наред обикаляше по всички телевзии, за да дава сили на вируса. Сега всички ще плащаме за безумието на медиите, които го допуснаха тоя човек да обикаля и да обезмисли всички приказки на смислените хора. Ние сме били "плашели" хората, а Мангъров ги бил "успокоявал".... Мангъров не ги успокояваше, той ги лъжеше, най-нагло.

Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            Като се замислиш, колко пумия се изля върху Мутафчийски /включително и в този форум/...
            Впрочем, трябва да призная, че сгреших за нещо в прогнозите си - казах, че някои съфорумци ще се срамуват от писанията си отпреди няколко месеца. Очевидно съм подценил наглостта им.
            Техния кумир Мангъров да си го видял да се срамува?!... не дори напротив, продължава да бъде нагъл.
            Last edited by Xman1; 10.11.2020, 03:24.

Коментар

• Да не говорим за грамотността, днес на входа на Софийска лаборатория телевизията показа указания упътващи къде да си направи PSR тест пациента.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Втасахме я, дофтора се напи и стана поп и пророк
                Помисли...за себе си. Тук драскай квото си искаш. В тая тема ти е простено. Щом съм се напил утре ще ти напиша същото, даже с по-остър език. Неверникът е най-зле, ако вярва в едно камъче е 100 пъти по-добре, ама коммунизмът в стил Скравена Ловешко явно е обезобразил не само твоя род.

Коментар

Дезинформацията, ограничената и отчасти хваната информация води до още по-голяна дезинформация. Не се доверявай на всичко което чуеш и прочетеш.
                  Колкото за ваксините, не бързай. Казаха ти още в началото как и колко време отнема създаването на ваксина. Ако може изобщо.
                  Късно е да се жалваме. Човекът сгреши. Сега ще плаща. Разбери го. И се моли на Бог.
                  А ако бях на мястото на Мутафчийски щях и аз да откажа да обяснявам на невежи какво предстои. Това не е детска приказка за лека нощ, всеки трябва да осъзнае и да помогне с личен принос. Ако не, плащат всички. То и в Библията е написано, но няма кой да чете, греховете се понасаят от всички. Като изверга садист от Казанлък който отрязал 4-те крака на котка. Страшният съд е в ход, садизмът е човешка перверзия, животинска няма такава. Човечеството е неспособно да изтрие подобни елементи от цивилизацията си. А трябва. Ще носи кръста...и полумесеца....тъпи изчадия колкото щеш, преобладават, минало за тази планета. Срамувам се че принадлежа към този странен, безпардонен и от векове разделен вид. Ми и жесток, сечащ клона на който седи.
                  Втасахме я, дофтора се напи и стана поп и пророк

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                    Мисля че е време още от утре да върнат Мутафчийски и той да решава как да върви борбата срещу епидемията, а не разни некадърници.
                    Като се замислиш, колко пумия се изля върху Мутафчийски /включително и в този форум/...
                    Впрочем, трябва да призная, че сгреших за нещо в прогнозите си - казах, че някои съфорумци ще се срамуват от писанията си отпреди няколко месеца. Очевидно съм подценил наглостта им.

Коментар

То и на мен тази ваксина ми изглежда голямо менте... щяха ли да пускат подобна статия по медийте ако имаха нещо наистина добро... НЕ.... щяха да си мълчат, до момента в който не я пуснат за масова употреба, най-малко за хората на първа линия или за доброволци, но масово, това ще е новина. Това в момента е чиста пропаганда. Да пуснеш два дена след изборите подобна статия в медиите, при положение че има спор в изборния резултат.

За тия ваксини се повтаря още от април месец. Китайците последно казаха, без много фанфари, че няма да слагат тяхната ваксина на цялото население. На тях повече им вярвам, защото не вдигат толкова много шум.

За ваксината на АстраЗенека туку пускат по някоя грандиозна новина по медийте.... и после тихо, след няколко месеца пак така.... все едно е някаква "панацея".... тази ваксина няма да върши никаква работа напролет, ако през зимата всички се разболеят. Или ще я пуснат точно април месец и ще се хвалят как са "преборили вируса".... докато не дойде следващата есен и тогава се окаже "най-неочаквано", че се е появил "нов" щам, като този Датския например и ваксината не го лови... и така до следващата пролет.

Като за финал искам да кажа, "good news" не лекуват.
                      Last edited by bulgarian lev; 10.11.2020, 02:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Аз имам, добре дошли в топ 20 по дневна смъртност страни. В света.

Аз предлагам "всезнайковци" подобни на Мангъров да ги изпращат на първа линия, преди да дават интервюта по телевизията.

Мисля че е време още от утре да върнат Мутафчийски и той да решава как да върви борбата срещу епидемията, а не разни некадърници.

Коментар

Не гледам ТВ, от там само пропаганда струи, те затова хората са толкова объркани в момента, защото телевизията им пуска противоречиви сигнали. Целта явно е все пак да се заразяват, а не обратната, ако искаха никой да не се заразява щеше да има единна позиция, както е срещу тероризма например.... защо срещу тероризма няма и двете позиции... а срещу КОВИД пускат и двете становища, следователно не искат да се борят.

П.С. 106 починали за днес... нямам думи...
                          Аз имам, добре дошли в топ 20 по дневна смъртност страни. В света.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                            Е, аз съм ковид-чедо.
                            Може да пробваш с природата - разходи се, вземи въздух, да те напече Райчо. Тук ще психясаш, от ТВ-то също.

Не гледам ТВ, от там само пропаганда струи, те затова хората са толкова объркани в момента, защото телевизията им пуска противоречиви сигнали. Целта явно е все пак да се заразяват, а не обратната, ако искаха никой да не се заразява щеше да има единна позиция, както е срещу тероризма например.... защо срещу тероризма няма и двете позиции... а срещу КОВИД пускат и двете становища, следователно не искат да се борят.

П.С. 106 починали за днес... нямам думи...
                            Last edited by Xman1; 10.11.2020, 00:53.

Коментар

Тази статия е измислена и написана, за хора от т.нар. "демократични общества", аз съм соц. чедо и разпознавам евтината пропаганда от километър разстояние.
                              Е, аз съм ковид-чедо.
                              Може да пробваш с природата - разходи се, вземи въздух, да те напече Райчо. Тук ще психясаш, от ТВ-то също.

Коментар

Магарето виждал ли се как се запъва. Ти го плющиш да тръгне, то не ще. Може би когато е изморено, може околната среда да не му харесва. Що си мислиш че разликата между магарето и масите напъплили света като мравки е голяма.

То и на мен тази ваксина ми изглежда голямо менте... щяха ли да пускат подобна статия по медийте ако имаха нещо наистина добро... НЕ.... щяха да си мълчат, до момента в който не я пуснат за масова употреба, най-малко за хората на първа линия или за доброволци, но масово, това ще е новина. Това в момента е чиста пропаганда. Да пуснеш два дена след изборите подобна статия в медиите, при положение че има спор в изборния резултат.

За тия ваксини се повтаря още от април месец. Китайците последно казаха, без много фанфари, че няма да слагат тяхната ваксина на цялото население. На тях повече им вярвам, защото не вдигат толкова много шум.

За ваксината на АстраЗенека туку пускат по някоя грандиозна новина по медийте.... и после тихо, след няколко месеца пак така.... все едно е някаква "панацея".... тази ваксина няма да върши никаква работа напролет, ако през зимата всички се разболеят. Или ще я пуснат точно април месец и ще се хвалят как са "преборили вируса".... докато не дойде следващата есен и тогава се окаже "най-неочаквано", че се е появил "нов" щам, като този Датския например и ваксината не го лови... и така до следващата пролет.

Като за финал искам да кажа, "good news" не лекуват.

Коментар

Working...
                                X