Първоначално изпратено от 78-10
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
тук няма самоубили се от вируса, и тази дилема не стои
дори депутатите бяха на ниво,като вазираха от парламента, за да опазят кожата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Но пък, от друга страна, сега е много лесно да разделиш двукраките от хората.
Тези с намордници, сложени доброволно или даже желателно, са двукраки и отиват улево.
Останалите са хора.
Ще запомня тези с намордниците в близкото ми обкръжение, за да не се хабя много за човекоовце.
Да, тъжно е да видя фактологичното и даже зрително подтвърждение на това, което подозирам още от 10-годишна възраст, но пък какво? – никой не ми е обещавал, че истината ще ми е приятна. Важното е да се знае истината.
https://www.youtube.com/watch?v=jrVQaMf5AdQ
https://www.youtube.com/watch?v=KlnseUMqTCoLast edited by 78-10; 30.03.2020, 16:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеПрав ли ще се окаже Карл Маркс ? С капитализма явно е свършено, според него след това идва комунизъм с преходна фаза "Диктатура на пролетариата ?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Който няма ваксина си плаща лечението. Също като нямаш осигуровки бецален. Никакви забрани не са нужни. Нямат пари - отнемане или оставяне да пукне като куче по избор на родителя
Има задължителни ваксини срещу хепатит Б, дифтерия, тетанус, коклюш, детски паралич и други.
БЦЖ ваксината доколкото четох се оказва неефективна срещу туберколоза затова нея няма да я коментирам, тя найстина причинява вреди, но в страна като нашата където туберколозата е ендемична трябва да се взимат мерки
Благодарение на ваксинацията и стадният имунитет света напълно забрави за вариолата. Ако всеки имаше антиваксърско мнение сега щяхме да пукаме като мухи от едра шарка.
Средно изчислено в периода на 20 век, вариолата причинява 300 – 500 милиона смъртни случая. Само през 1967 г. Световната здравна организация (СЗО) изчислява, че от 15 милиона души заразени от болестта 2 милиона умират същата година. Последните случаи на едра шарка са регистрирани през 1977 г., а през 1980 г. СЗО обявява окончателното унищожаване на вируса в природата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Едно сравнение на числа от горната статия с числата на ковидоакълолипсиса:
А?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
Дори правителствата да не направят нищо имам усещането че доста хора са се настроили срещу китайците - не можем да спрем да купуваме китайско (глобалистите ни поствиха в тази позиция) но ще го минизираме (аз при дрехите спирам Пиер Карден щото шие в китай и се връщам на по спортния стил - Адидас щото са във Виетнам и Индонезия - да дам моя малък принос, ако още шият Пума в БГ ще си взиам и БГ пума да ударя едно рамо на България) и като си взимам нов лаптоп ще си взема Acer задължително за да идат пари в най големия Тайвански производител и да им ударя едно рамо на Тайванците
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Не съм гледала видеото, но смъртните случаи, които ни пробутват са в рамките на статистическата грешка при населението, което имат. Мислите ли, че за 90К човека ще вдигнат такъв шум?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеФинансов министър на немска провинция се самоуби.
https://www.expert.bg/macroview/fina...0qT-io_IERwdaQ
жертва на коронавируса ли е или не?
дори депутатите бяха на ниво,като вазираха от парламента, за да опазят кожата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеХора излезте на улицата и покажете вашият ВОТ
Не забравяйте тоталитаризма преди 1989 .
Той отново чука на нашата врата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Китай шикалкави и лъга в началото. Ама после взе да спазва правилата. Пусна екипи на СЗО на проверка. Те потвърдиха данните на китайците.
Като цяло след блокадата на Ухан точно и коректно са си отчитали нещата, с изключение дето по едно време смениха методиката. Така че за броя заразени и починали няма големи съмнения. Но и те не тестваха наред като Южна Корея и Германия, а само този дето покаже симптоми и се обади на докторите да го закарат от заключения му апартамент до болницата. Случаите на преболедувал у тях си без сериозни симптоми и те са ги изтървали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от oakley Разгледай мнение
Четох даже, че китайските посолства по света са изкупували маски от държавите в които се намират и са ги пращали към Китай.. Склонен съм да вярвам, защото още Януари в София се усети недостиг на маски по аптеките (имаше, но не на всякъде). Тогава почти никой тук не носеше и не купуваше маски..
Коментар
-
Финансов министър на немска провинция се самоуби.
https://www.expert.bg/macroview/fina...0qT-io_IERwdaQ
жертва на коронавируса ли е или не?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар