IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
    Но пък, от друга страна, сега е много лесно да разделиш двукраките от хората.
    Тези с намордници, сложени доброволно или даже желателно, са двукраки и отиват улево.
    Останалите са хора.

Ще запомня тези с намордниците в близкото ми обкръжение, за да не се хабя много за човекоовце.

Да, тъжно е да видя фактологичното и даже зрително подтвърждение на това, което подозирам още от 10-годишна възраст, но пък какво? – никой не ми е обещавал, че истината ще ми е приятна. Важното е да се знае истината.

https://www.youtube.com/watch?v=jrVQaMf5AdQ

https://www.youtube.com/watch?v=KlnseUMqTCo
    Охльо, и хората СА двукраки. А твоето самомнение няма -ама никакво -значение за нормалните хора.

Коментар

• Слънчевият отговор на Швеция към коронавируса

и

бургаският отговор към морето, хората и труда

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

тук няма самоубили се от вируса, и тази дилема не стои
        дори депутатите бяха на ниво,като вазираха от парламента, за да опазят кожата.
        В Иран не всички депутати успяват да спасят кожата от КОВИД-19, а масовите гробове, които копаят там се виждат от спътник.

Коментар

• Но пък, от друга страна, сега е много лесно да разделиш двукраките от хората.
          Тези с намордници, сложени доброволно или даже желателно, са двукраки и отиват улево.
          Останалите са хора.

Ще запомня тези с намордниците в близкото ми обкръжение, за да не се хабя много за човекоовце.

Да, тъжно е да видя фактологичното и даже зрително подтвърждение на това, което подозирам още от 10-годишна възраст, но пък какво? – никой не ми е обещавал, че истината ще ми е приятна. Важното е да се знае истината.

https://www.youtube.com/watch?v=jrVQaMf5AdQ

https://www.youtube.com/watch?v=KlnseUMqTCo
          Last edited by 78-10; 30.03.2020, 16:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
            Прав ли ще се окаже Карл Маркс ? С капитализма явно е свършено, според него след това идва комунизъм с преходна фаза "Диктатура на пролетариата ?
            това понятие пролетариат, мисля че вече има друг смиъл от 50 г. насам,. Да беше жив Маркс, щеше да ревизира

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Който няма ваксина си плаща лечението. Също като нямаш осигуровки бецален. Никакви забрани не са нужни. Нямат пари - отнемане или оставяне да пукне като куче по избор на родителя
              Напълно съм съгласен!!!

Има задължителни ваксини срещу хепатит Б, дифтерия, тетанус, коклюш, детски паралич и други.
              БЦЖ ваксината доколкото четох се оказва неефективна срещу туберколоза затова нея няма да я коментирам, тя найстина причинява вреди, но в страна като нашата където туберколозата е ендемична трябва да се взимат мерки

Благодарение на ваксинацията и стадният имунитет света напълно забрави за вариолата. Ако всеки имаше антиваксърско мнение сега щяхме да пукаме като мухи от едра шарка.

Средно изчислено в периода на 20 век, вариолата причинява 300 – 500 милиона смъртни случая. Само през 1967 г. Световната здравна организация (СЗО) изчислява, че от 15 милиона души заразени от болестта 2 милиона умират същата година. Последните случаи на едра шарка са регистрирани през 1977 г., а през 1980 г. СЗО обявява окончателното унищожаване на вируса в природата.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Едно сравнение на числа от горната статия с числата на ковидоакълолипсиса:
                А?
                И?

Коментар

• Прав ли ще се окаже Карл Маркс ? С капитализма явно е свършено, според него след това идва комунизъм с преходна фаза "Диктатура на пролетариата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

Дори правителствата да не направят нищо имам усещането че доста хора са се настроили срещу китайците - не можем да спрем да купуваме китайско (глобалистите ни поствиха в тази позиция) но ще го минизираме (аз при дрехите спирам Пиер Карден щото шие в китай и се връщам на по спортния стил - Адидас щото са във Виетнам и Индонезия - да дам моя малък принос, ако още шият Пума в БГ ще си взиам и БГ пума да ударя едно рамо на България) и като си взимам нов лаптоп ще си взема Acer задължително за да идат пари в най големия Тайвански производител и да им ударя едно рамо на Тайванците
                    Точно така. Трябва света да започне да ограничава китайците защото се взеха прекалено на сериозно. Режима е готов да запали света като крие лъже и маже само и само политическият им елит да не спре да лапа пари. Руският режим е абсолютно същият, ама те сами се докараха до това положение

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Не съм гледала видеото, но смъртните случаи, които ни пробутват са в рамките на статистическата грешка при населението, което имат. Мислите ли, че за 90К човека ще вдигнат такъв шум?!
                      Китайските мръсни комунета си водеха стъкмистика. 3000 умрели е абсолютна глупост. Явно не включват умрелите по домовете им. Но накрая на пандемята ще видим кой е лъгал като съпоставим всички страни. Тогава ще лъсне голят задник на китайците и китайската чума която докараха на света

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        Финансов министър на немска провинция се самоуби.
                        https://www.expert.bg/macroview/fina...0qT-io_IERwdaQ

жертва на коронавируса ли е или не?
                        тук няма самоубили се от вируса, и тази дилема не стои
                        дори депутатите бяха на ниво,като вазираха от парламента, за да опазят кожата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                          Хора излезте на улицата и покажете вашият ВОТ
                          Не забравяйте тоталитаризма преди 1989 .
                          Той отново чука на нашата врата.
                          Свършиха паричките на лапачите и искат хората на улиците. Никой на никакви улици няма да ходи за да връща крадливите олигарси с заменките и далаверите. излизай сам на бунт и ако имаш идей и си истински борец народа ще те подкрепи

Коментар

• Китай шикалкави и лъга в началото. Ама после взе да спазва правилата. Пусна екипи на СЗО на проверка. Те потвърдиха данните на китайците.

Като цяло след блокадата на Ухан точно и коректно са си отчитали нещата, с изключение дето по едно време смениха методиката. Така че за броя заразени и починали няма големи съмнения. Но и те не тестваха наред като Южна Корея и Германия, а само този дето покаже симптоми и се обади на докторите да го закарат от заключения му апартамент до болницата. Случаите на преболедувал у тях си без сериозни симптоми и те са ги изтървали.

Коментар

• Първоначално изпратено от oakley Разгледай мнение

Четох даже, че китайските посолства по света са изкупували маски от държавите в които се намират и са ги пращали към Китай.. Склонен съм да вярвам, защото още Януари в София се усети недостиг на маски по аптеките (имаше, но не на всякъде). Тогава почти никой тук не носеше и не купуваше маски..
                              Във видето се коментира австралииска медия и техен уислблоуер със снимки какво е наредила китайска компания да правят всички включително и счетоводството са били на мисия да намират съплаи на едро ... Коментатора Tим Пул е ляв либертарианец (обаче за него е важно това което коментира да е истина - с факт чекинг) дори и да не е лява позиция - преди работеше за Vice и лявото, менин стриим медиите и професори по журналистика го сочеха като журналист на бъдещето заради репортажите му около Окюпи Уолстриит (сега левите го броят за десен защото не им следва неритва - ходи в Швеция да факт чекне думите на Тръмп швеция дали швеция има проблем с мигрантите или Тръмп не е прав) а аз го ползвам като източник който да ми контрира десния Bias - трябва да се следят и леви и десни за да знаеш обективно какво става - така правят десните (левите следят обикновенно само леви източници) Ако случайно не е прав за нещо винаги се коригира - добър източник на коментаторни новини - препоръчвам го въпреки че сме идеологически различни с него ....
                              mWPCloud.com

Коментар

• Финансов министър на немска провинция се самоуби.
                                https://www.expert.bg/macroview/fina...0qT-io_IERwdaQ

жертва на коронавируса ли е или не?
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X