IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ааа, сега разбрах, мислех че се е изказал с нещо непремерено, но то да ти призная и аз миналите избори взех че споделих, че очаквам виковете срещу тиквун да изиграят и обратен ефект, и че може да спечели, а се изтълкува наобратно, едва ли не че съм за него.
    Все пак има ли нещо конкретно което е казал професорът в близките дни и което е раздразнило аудиторията и тарантул? (линкче някакво) Той обиновено си казва каквото и както си го мисли, случвало се е да му изиграе шега
    https://bnt1.bnt.bg/bg/a/svett-i-obs...na-poptodorova След 46.00 мин.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

A ако се ограничим до гледане на кафе? Аман от гадателки в тоя форум - ако нещо услях да науча през последните седмици тук, това е че образователната система в Бг е претърпяла пълен крах.
      Така е, като нямаш никаква представа от астрология и всичко ти се вижда като хвърляне на боб. Знаеш ли колко книги трябва да прочетеш? Колкото боб не можеш да засадиш за всичкото време на света.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

A ако се ограничим до гледане на кафе? Аман от гадателки в тоя форум - ако нещо услях да науча през последните седмици тук, това е че образователната система в Бг е претърпяла пълен крах.
        Космическата цикличност е твърде сериозен и комплициран въпрос за българската образователна система и нейните жертви.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Оня дето обработва изборите всяка година....И все тиквата печели с малко, но завинаги....
          Ааа, сега разбрах, мислех че се е изказал с нещо непремерено, но то да ти призная и аз миналите избори взех че споделих, че очаквам виковете срещу тиквун да изиграят и обратен ефект, и че може да спечели, а се изтълкува наобратно, едва ли не че съм за него.
          Все пак има ли нещо конкретно което е казал професорът в близките дни и което е раздразнило аудиторията и тарантул? (линкче някакво) Той обиновено си казва каквото и както си го мисли, случвало се е да му изиграе шега

Коментар

Имам опасения, че ако е с по-малко пазене, няма да могат да се справят по-добре от другите. Изглежда са си преценили реално и възможностите.
            Все още вярвам, че в края на април ще имаме по-ведри новини. Това ми подклажда някакъв животворен оптимизъм,... вярата в доброто бъдеще
            Виж това тук:

https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/04...home_NaiNovoto

Коментар

• добро утро,
              направихте ли си сутрешната домашна тренировка за повдигане на имунитета .....
              https://www.youtube.com/watch?v=qetW6R9Jxs4

Коментар

• Барбароне какво е станало във Франция да не са сменили методологията нещо?

Вчера регистрира 23 000 ново заразени и се доближава много плътно до останалите от Южна Европа. При 4-5 хил предни дни си е шок някакъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Между другото, ако се позовем на астрологическата карта,

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Дай им две три седмици и наблюдавай мултипликатора на заразените. Поне до края на годината ще го влачим това чудо. Много се пазете.
                    Между другото, ако се позовем на астрологическата карта, това би траело две години. За есента има съвпадение на същата астрологическа картина, каквато е сега. А дотогава има леко разместване. Явно ще вдигнем карантината и наесен пак. Това също е неизвестно - дали няма да има сезонност в появата на вируса. СЗО леко леко започва да вдига превенцията от седмици - на месеци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Дай им две три седмици и наблюдавай мултипликатора на заразените. Поне до края на годината ще го влачим това чудо. Много се пазете.
                      Имам опасения, че ако е с по-малко пазене, няма да могат да се справят по-добре от другите. Изглежда са си преценили реално и възможностите.
                      Все още вярвам, че в края на април ще имаме по-ведри новини. Това ми подклажда някакъв животворен оптимизъм,... вярата в доброто бъдеще

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Съгласен съм, но точно тези маски са с нисък клас на защита и не са подходящи за интензивна употреба от медици, полицаи, касиери, аптекари и пр. Те са за мераклии да се разхождат с маски. В затворени пространства вършат половинчата работа за половин час.
                        Ако имаш задължителен сорс контрол (контрол при източника на заразата) всички в магазина са с маски (понеже не знаеш кой е заразен) и касиера носи маска риска се води минимален дори и при наличие на вирус и не го казвам аз това казва го CDC

Това е най доброто за да пуснем икономиката по бързо ... още 10 дни следим чехите и да видим дали ще стане така (да минат 14 дни поне от 100% насищане с маски - домашно направени)

mWPCloud.com

Коментар

Тарантулчо, кой пофесор имаш предвид, да погледна какво е казал ?
                          Оня дето обработва изборите всяка година....И все тиквата печели с малко, но завинаги....

Коментар

Константин-офф. Разговорът е по телефона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

По-интересното е как някои близки до властта почват да надъхват публиката с неверни, изопачителни твърдения. То верно властта е пълна с калинки, та се налага отвън да я подпомагат, но професорът-математик окончателно ми се срути като авторитет.

Коментар

Имаш пълно право да го кажеш. Там си сред ужасни случаи и гледки, А "видяното" е по-въздействащо от "чутото", по принцип.
                                Тук хората не са видели това и някои още мислят, че са жертва на нов военен ред, със или без конспирация

Коментар

Working...
                                X