Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
A ако се ограничим до гледане на кафе? Аман от гадателки в тоя форум - ако нещо услях да науча през последните седмици тук, това е че образователната система в Бг е претърпяла пълен крах.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
A ако се ограничим до гледане на кафе? Аман от гадателки в тоя форум - ако нещо услях да науча през последните седмици тук, това е че образователната система в Бг е претърпяла пълен крах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Оня дето обработва изборите всяка година....И все тиквата печели с малко, но завинаги....
Все пак има ли нещо конкретно което е казал професорът в близките дни и което е раздразнило аудиторията и тарантул? (линкче някакво) Той обиновено си казва каквото и както си го мисли, случвало се е да му изиграе шега
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Имам опасения, че ако е с по-малко пазене, няма да могат да се справят по-добре от другите.Изглежда са си преценили реално и възможностите.
Все още вярвам, че в края на април ще имаме по-ведри новини. Това ми подклажда някакъв животворен оптимизъм,... вярата в доброто бъдеще
https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/04...home_NaiNovoto
Коментар
-
добро утро,
направихте ли си сутрешната домашна тренировка за повдигане на имунитета .....
https://www.youtube.com/watch?v=qetW6R9Jxs4
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Между другото, ако се позовем на астрологическата карта,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Дай им две три седмици и наблюдавай мултипликатора на заразените. Поне до края на годината ще го влачим това чудо. Много се пазете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Дай им две три седмици и наблюдавай мултипликатора на заразените. Поне до края на годината ще го влачим това чудо. Много се пазете.Изглежда са си преценили реално и възможностите.
Все още вярвам, че в края на април ще имаме по-ведри новини. Това ми подклажда някакъв животворен оптимизъм,... вярата в доброто бъдеще
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Съгласен съм, но точно тези маски са с нисък клас на защита и не са подходящи за интензивна употреба от медици, полицаи, касиери, аптекари и пр. Те са за мераклии да се разхождат с маски. В затворени пространства вършат половинчата работа за половин час.
Това е най доброто за да пуснем икономиката по бързо ... още 10 дни следим чехите и да видим дали ще стане така (да минат 14 дни поне от 100% насищане с маски - домашно направени)
- 1 like
Коментар
-
Тарантулчо, кой пофесор имаш предвид, да погледна какво е казал ?
- 1 like
Коментар
-
Тарантулчо, кой пофесор имаш предвид, да погледна какво е казал ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
По-интересното е как някои близки до властта почват да надъхват публиката с неверни, изопачителни твърдения. То верно властта е пълна с калинки, та се налага отвън да я подпомагат, но професорът-математик окончателно ми се срути като авторитет.
Коментар
-
Имаш пълно право да го кажеш. Там си сред ужасни случаи и гледки, А "видяното" е по-въздействащо от "чутото", по принцип.
Тук хората не са видели това и някои още мислят, че са жертва на нов военен ред, със или без конспирация
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар