IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако тая пандемия помете целия свят(Пази Боже) и последния оцелял е българин,то той ще изпитва дълбоки съмниния ,дали изобщо е имало пандемия ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ето, виждаш ли, щастливо неведение и си мрехме от левкемия като юнаци с буйна кръв. Ма, така е било през миналите векове. Мрели са от едно общо заболяване умренка и не са го мислели много зараза ли е, гангрена или полиорганна недостатъчност. Профанизирам, както казва главният жрец на ген. Годжи почитаемият Грую Груев.
      И те така де, така,
      И аз туй казвам, статистиката остарява бързо колкото по-бързо опознаваме и новите болести

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Малиййй, Клеопатра кво маце беше....
        Само с миризмата на камилското мляко в което се киснеше, ми беше непоносима....
        Всичко ще си кажеш. И за Ковид Първи ще си признаеш кви сте ги вършели по тогавашните овчици.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

За това и се разбираме с него, интересни спомени има
          Това казвам и аз, мъдър от преклонната възраст и инфантилизирането.

Коментар

А не, тарантулчо, за щастливото неведение не се съгласявам Почти мога да простя на комунягите че са ни държали затворени в държавата, и някои други прегрешения, (както виждаме, поне са ни имунизирали с бцж, още помня как избягах от детската градина, за да спестя имунизацията, крих се 1 час в една землянка, но бяха извикали баба ми да ме намери, и нямаше как да я мъча и нея ) Но не мога да простя безобразието, когато не ни предупредиха за радиацията от Чернобил. Не виждам и с какво толкова щеше да им се урони престижа, ако бяха предупредили хората, но този грях към нацията не мога някак си да им простя
            Е сега ни предупреждават, бият тъпаните по всички медии, а ние пак сме недоволни. Може ли да ни се угоди така!? Мисля, ще се съгласиш, че трябва да изберем по-добрия вариант
            Ето, виждаш ли, щастливо неведение и си мрехме от левкемия като юнаци с буйна кръв. Ма, така е било през миналите векове. Мрели са от едно общо заболяване умренка и не са го мислели много зараза ли е, гангрена или полиорганна недостатъчност. Профанизирам, както казва главният жрец на ген. Годжи почитаемият Грую Груев.

Коментар

Чи кво чувство за хумор, той разправя лични спомени от времето на Ехнатон и Ковид Първи.
              Малиййй, Клеопатра кво маце беше....
              Само с миризмата на камилското мляко в което се киснеше, ми беше непоносима....

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Пропусна само - накрая все пак да удостоверят, че сестра Руми наистина е сестра Руми, което е поантата на казуса.
                Не ,това не е края.....Край не съществува....Защото ,след като удостоверяващите,удостостоверят,че сетра Руми наистина е сестра Руми,някой друг трябва да удостовери,че първите удостоверяващи не са мними удостоверяващи.......И както се пееше в една песен от един популярен в миналото сериал : "И така,до края на света...." Таа-та,та-та-тата,тата таааа.......

Last edited by retro_69; 04.04.2020, 15:50.

Коментар

• +100

Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

A ако се ограничим до гледане на кафе? Аман от гадателки в тоя форум - ако нещо услях да науча през последните седмици тук, това е че образователната система в Бг е претърпяла пълен крах.

Коментар

Чи кво чувство за хумор, той разправя лични спомени от времето на Ехнатон и Ковид Първи.
                    За това и се разбираме с него, интересни спомени има

Коментар

, да ти имам чувството за хумор

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        извинявам се, че влизам в дискусията неканен, но по отношение на това затегнати, незатегнати мерки и т.н. Били ли празни болниците и незнам си какво още, смятам че с това печелим време, колкото повече време минава толкова повече ще се изяснява картината. Както по отношение на лекарства за лечение, така и за превенция, така и за откриване на по-точни тестове и т.н. Сравнявам го положението с обсада на град примерно, времето е нашият съюзник....

поздрави
                        Хубаво, бе Пепе, ама я си представи, че тия със слабите мунитети изведнъж ги изпуснеш през май да се окашлят и колабират, нали ще стане като Италия и Испания. Докато в Швеция, Норвегия, Дания, Германия, Австрия го карат засега яваш-яваш, като имат бая случаи, но малко от тях сериозни, та не им запълват болничната система. Че и смъртните случаи вървят що-годе равномерно, пък при нас може изведнъж да избичи порожението нагоре. За това става дума. Пък нека си търсят лечение, засега такова сигурно и проверено няма.

Коментар

..., култ към "слънцето" и т.н.
                          .....
                          , да ти имам чувството за хумор

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Няма смисъл сестра Руми да снима хвърчащи камиони щото ние на снимани камиони не вярваме. Трябва да се снимат камионите отвътре и ако се намерят ковчези да се отворят и да се снимат труповете. Ако има трупове, сестра Руми трябва да направи аутопсия на всеки един за да се увери че е умрял точно от пневмония, съответно аутопсията се документира на видео. Също на всеки труп се залепя неотлепяем и нефалшифицируем стикер с уникален номер, който сестра Руми трябва да проверява със скенер щото е възможно хвърчащите камиони да разнасят едни и същи трупове да вдигат бройката. След като сестра Руми направи всичко това, тя трябва да интервюира близките на всеки един починал за да е сигурна че са били заразени по естествен път, а не инжектирани с вируса от американски агенти. Това са елементарните изисквания за една обективна, независима медия (и сестра Руми).

Пропусна само - накрая все пак да удостоверят, че сестра Руми наистина е сестра Руми, което е поантата на казуса.

Коментар

Прецаканчо (забравих, че си среден род, та сега компенсирам в обратната посока), за разлика от Чиче, кое е преживяло целия соц, аз съм само с половината му опитен, при това като нехаен и разсеян момък прост, та много не съм ветеран. Но помня, че имаше повече ред в тия работи, а ако нямаше, то поне криеха, че са омазали положението, та народът живееше в щастливо неведение.......
                              А не, тарантулчо, за щастливото неведение не се съгласявам Почти мога да простя на комунягите че са ни държали затворени в държавата, и някои други прегрешения, (както виждаме, поне са ни имунизирали с бцж, още помня как избягах от детската градина, за да спестя имунизацията, крих се 1 час в една землянка, но бяха извикали баба ми да ме намери, и нямаше как да я мъча и нея ) Но не мога да простя безобразието, когато не ни предупредиха за радиацията от Чернобил. Не виждам и с какво толкова щеше да им се урони престижа, ако бяха предупредили хората, но този грях към нацията не мога някак си да им простя
                              Е сега ни предупреждават, бият тъпаните по всички медии, а ние пак сме недоволни. Може ли да ни се угоди така!? Мисля, ще се съгласиш, че трябва да изберем по-добрия вариант

Коментар

Тъй, тъй...Аз съм преживял развития соц, а ти диктатурата на пролетариата, колективизация и национализация, култ към "слънцето" и т.н.
                                Затова си устойчив към корони....на много тикви си се кланял.....
                                Човек като теб, де е много видял, значи редовно е прекланял главица. Ще се смириш и сега, та ще се примолиш на Н.В. Ковид 19-и да ти даде здраве и живот, ако може и до Дивото да прескочиш, че само там се свързваш със сръбския оператор... и кооператорки.

Коментар

Working...
                                X