If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето, виждаш ли, щастливо неведение и си мрехме от левкемия като юнаци с буйна кръв. Ма, така е било през миналите векове. Мрели са от едно общо заболяване умренка и не са го мислели много зараза ли е, гангрена или полиорганна недостатъчност. Профанизирам, както казва главният жрец на ген. Годжи почитаемият Грую Груев.
И те така де, така,
И аз туй казвам, статистиката остарява бързо колкото по-бързо опознаваме и новите болести
А не, тарантулчо, за щастливото неведение не се съгласявам Почти мога да простя на комунягите че са ни държали затворени в държавата, и някои други прегрешения, (както виждаме, поне са ни имунизирали с бцж, още помня как избягах от детската градина, за да спестя имунизацията, крих се 1 час в една землянка, но бяха извикали баба ми да ме намери, и нямаше как да я мъча и нея ) Но не мога да простя безобразието, когато не ни предупредиха за радиацията от Чернобил. Не виждам и с какво толкова щеше да им се урони престижа, ако бяха предупредили хората, но този грях към нацията не мога някак си да им простя
Е сега ни предупреждават, бият тъпаните по всички медии, а ние пак сме недоволни. Може ли да ни се угоди така!? Мисля, ще се съгласиш, че трябва да изберем по-добрия вариант
Ето, виждаш ли, щастливо неведение и си мрехме от левкемия като юнаци с буйна кръв. Ма, така е било през миналите векове. Мрели са от едно общо заболяване умренка и не са го мислели много зараза ли е, гангрена или полиорганна недостатъчност. Профанизирам, както казва главният жрец на ген. Годжи почитаемият Грую Груев.
Пропусна само - накрая все пак да удостоверят, че сестра Руми наистина е сестра Руми, което е поантата на казуса.
Не ,това не е края.....Край не съществува....Защото ,след като удостоверяващите,удостостоверят,че сетра Руми наистина е сестра Руми,някой друг трябва да удостовери,че първите удостоверяващи не са мними удостоверяващи.......И както се пееше в една песен от един популярен в миналото сериал : "И така,до края на света...." Таа-та,та-та-тата,тата таааа.......
A ако се ограничим до гледане на кафе? Аман от гадателки в тоя форум - ако нещо услях да науча през последните седмици тук, това е че образователната система в Бг е претърпяла пълен крах.
извинявам се, че влизам в дискусията неканен, но по отношение на това затегнати, незатегнати мерки и т.н. Били ли празни болниците и незнам си какво още, смятам че с това печелим време, колкото повече време минава толкова повече ще се изяснява картината. Както по отношение на лекарства за лечение, така и за превенция, така и за откриване на по-точни тестове и т.н. Сравнявам го положението с обсада на град примерно, времето е нашият съюзник....
поздрави
Хубаво, бе Пепе, ама я си представи, че тия със слабите мунитети изведнъж ги изпуснеш през май да се окашлят и колабират, нали ще стане като Италия и Испания. Докато в Швеция, Норвегия, Дания, Германия, Австрия го карат засега яваш-яваш, като имат бая случаи, но малко от тях сериозни, та не им запълват болничната система. Че и смъртните случаи вървят що-годе равномерно, пък при нас може изведнъж да избичи порожението нагоре. За това става дума. Пък нека си търсят лечение, засега такова сигурно и проверено няма.
Няма смисъл сестра Руми да снима хвърчащи камиони щото ние на снимани камиони не вярваме. Трябва да се снимат камионите отвътре и ако се намерят ковчези да се отворят и да се снимат труповете. Ако има трупове, сестра Руми трябва да направи аутопсия на всеки един за да се увери че е умрял точно от пневмония, съответно аутопсията се документира на видео. Също на всеки труп се залепя неотлепяем и нефалшифицируем стикер с уникален номер, който сестра Руми трябва да проверява със скенер щото е възможно хвърчащите камиони да разнасят едни и същи трупове да вдигат бройката. След като сестра Руми направи всичко това, тя трябва да интервюира близките на всеки един починал за да е сигурна че са били заразени по естествен път, а не инжектирани с вируса от американски агенти. Това са елементарните изисквания за една обективна, независима медия (и сестра Руми).
Пропусна само - накрая все пак да удостоверят, че сестра Руми наистина е сестра Руми, което е поантата на казуса.
Прецаканчо (забравих, че си среден род, та сега компенсирам в обратната посока), за разлика от Чиче, кое е преживяло целия соц, аз съм само с половината му опитен, при това като нехаен и разсеян момък прост, та много не съм ветеран. Но помня, че имаше повече ред в тия работи, а ако нямаше, то поне криеха, че са омазали положението, та народът живееше в щастливо неведение.......
А не, тарантулчо, за щастливото неведение не се съгласявам Почти мога да простя на комунягите че са ни държали затворени в държавата, и някои други прегрешения, (както виждаме, поне са ни имунизирали с бцж, още помня как избягах от детската градина, за да спестя имунизацията, крих се 1 час в една землянка, но бяха извикали баба ми да ме намери, и нямаше как да я мъча и нея ) Но не мога да простя безобразието, когато не ни предупредиха за радиацията от Чернобил. Не виждам и с какво толкова щеше да им се урони престижа, ако бяха предупредили хората, но този грях към нацията не мога някак си да им простя
Е сега ни предупреждават, бият тъпаните по всички медии, а ние пак сме недоволни. Може ли да ни се угоди така!? Мисля, ще се съгласиш, че трябва да изберем по-добрия вариант
Тъй, тъй...Аз съм преживял развития соц, а ти диктатурата на пролетариата, колективизация и национализация, култ към "слънцето" и т.н.
Затова си устойчив към корони....на много тикви си се кланял.....
Човек като теб, де е много видял, значи редовно е прекланял главица. Ще се смириш и сега, та ще се примолиш на Н.В. Ковид 19-и да ти даде здраве и живот, ако може и до Дивото да прескочиш, че само там се свързваш със сръбския оператор... и кооператорки.
Коментар