Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Аз все си мисля за лонголиерите, но много харесвам мненията му. Абе някой няма ли да каже от първа линия какво се случва с Борис Джонсън?
Три врачки са го прокълнали заради Брегзит, но накрая доброто ще победи, а той ще е по-смирен, ако оцелее
Всъщност важно ли е да знаем ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Това е:
Всичко им е наред – листовите клапани работят нормално; гумената глава е напълно еластична, не се къса при слагане; маркучът е също съвсем както съм ги ползвал едно време; във флашката на филтъра има само активен въглен, отдолу до горе; съхраняван е затворен вътре във флашката, така че надали нещо особено е погълнал, то ест има 99% от поглъщателната си способност; презрамната чантичката, отгоре на това, се търси от съвременната младеж като носталгия към.
Нека някой друг да се възползва от щедрата оферта
Иначе ей това е хардкор отговаря на клас B или дори клас а защитна екипировка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Теб специално като те чета, имам чувството, че попадам някъде из страниците на "Щамът Андромеда". Добре, че у Поднебесната не приложиха Заповед №7 - 12 / или 12 - 7/ не помня.
Наздраве!
Швеците +25%, скоро ще са мини Ухан
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Теб специално като те чета, имам чувството, че попадам някъде из страниците на "Щамът Андромеда". Добре, че у Поднебесната не приложиха Заповед №7 - 12 / или 12 - 7/ не помня.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
На противогаза във филтъра има противопрахова част която ако е картонена незнам колко ще е валидна след дълго седене а протипораховата противоарозолната част е това което е важно за вируси
Който иска нов противогаз с P3 противорпрахова част на филтъра (99.95 филтрация) Zebra - бг завода работи на пълни обороти и приемат поръчки по телефона (със 7 дни чакане и пращат с куриер - явно имат доста поръчки ) https://www.zebra-bg.com/bg/%d0%bd%d...1%81-covid-19/
Иначе БГ MP-70 е по секси
а който носи очила ще има защита на очите освен ако не го накихат под ъгъл (обикновенни очила), - ако някой не вярва на БГ филтъра в офроуд форума казаха че понеже картрижда е направен да се сменя вътре филтърната част .... може да сложиш 3M P3 / FFP3 (кръгъл ) филтър - само филтърната материа си се продава от 3м и почти пасва (малко е по голяма ама може да се изреже или напъха със сила) ,
ПП Маркета е почти готов за Биологична война (в момента ми се обезаразяват маските че не съм сигурен в източника като ми ги е препакетирал )
ППП Западняците им хрумна интересен начин не инвазивно обезаразяване -- корона вирусите според голд стандарт изследване върху 22 други изследвания на корона вируси оцеляват (и са заразни) до макс 9 дни на различни повърхности (намеренто днк на даймънт принцес 17 дни по късно още не казват дали е активен или само са следи от днк)
Базирано на това като плзваш маска но не си изхабил ресурса от 8 часа слагаш я в плик пишеш дата и 9 дни не ползваш като за по сигурно може да я изнасяш на слънце и да въртиш за допълнително обезаразяване с UV лъчи.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
22-ма са официалните данни, за тези които са се саморапортували или били насочени към болниците...а колко ли има сдали богу дух, които въобще не са стигнали до личния лекар и никой не ги е тествал ?
Тогава не уточниха на какво точно се базира това тяхно твърдение. Предполагам емпиричен опит и статистически методи, незадължително български.
Предполага се, но може и да греша в съждението си, че за регистрираните ковид заразени се полагат по веригата по-добри и по-адекватни грижи и респективно те имат относително по-добри шансове да преживеят.
Но пък от друга страна, останалите 9 заразени, но неконстатирани, вероятно са индивиди, които са с по-здрава имунна система и карат заболяването безсимптомно. При липса на симптоми и заболяване, летален изход е нереалистичен.
Е, винаги сред 9-те може да се промъкне някой, който да почине и Ковида да има някакъв пръст в цялата работа.
Искам да кажа, че официално обявените "починали от Ковид" не са твърде много по-различни по брой от ВСИЧКИ "починали от Ковид".
Субективно мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
На противогаза във филтъра има противопрахова част която ако е картонена незнам колко ще е валидна след дълго седене а протипораховата противоарозолната част е това което е важно за вируси
Който иска нов противогаз с P3 противорпрахова част на филтъра (99.95 филтрация) Zebra - бг завода работи на пълни обороти и приемат поръчки по телефона (със 7 дни чакане и пращат с куриер - явно имат доста поръчки ) https://www.zebra-bg.com/bg/%d0%bd%d...1%81-covid-19/
Иначе БГ MP-70 е по сексиа който носи очила ще има защита на очите освен ако не го накихат под ъгъл (обикновенни очила), - ако някой не вярва на БГ филтъра в офроуд форума казаха че понеже картрижда е направен да се сменя вътре филтърната част .... може да сложиш 3M P3 / FFP3 (кръгъл ) филтър - само филтърната материа си се продава от 3м и почти пасва (малко е по голяма ама може да се изреже или напъха със сила) ,
ПП Маркета е почти готов за Биологична война (в момента ми се обезаразяват маските че съм сигурен в източника )
ППП Западняците им хрумна интересен начин не инвазивно обезаразяване -- корона вирусите според голд стандарт изследване върху 22 други изследвания на корона вируси оцеляват (и са заразни) до макс 9 дни на различни повърхности (намеренто днк на даймънт принцес 17 дни по късно още не казва)
Базирано на това като плзваш маска но не си изхабил ресурса от 8 часа слагаш я в плик пишеш дата и 9 дни не ползваш като за по сигурно може да я изнасяш на слънце и да въртиш за допълнително обезаразяване (и си сигурен че няма да я повредиш с белина или с нагряване и спирт)
Всичко им е наред – листовите клапани работят нормално; гумената глава е напълно еластична, не се къса при слагане; маркучът е също съвсем както съм ги ползвал едно време; във флашката на филтъра има само активен въглен, отдолу до горе; съхраняван е затворен вътре във флашката, така че надали нещо особено е погълнал, то ест има 99% от поглъщателната си способност; презрамната чантичката, отгоре на това, се търси от съвременната младеж като носталгия към.Last edited by 78-10; 07.04.2020, 17:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСърбите имат почти 300 нови случая за ден, т.е. правят вероятно поне 1500 теста.
А нашите убавци от НОЩ докладваха сутринта с гордост че са направили цели 300 теста..........баси.....върви им вярвай.
Доскоро бях склонен за груба калкулация за реалните да умножавам официалните х 5, ама вече мисля че и по 10 е малко.
Другия вариант е Господ да е Българин, ама надали, too good to be true.
Засега няма сериозни доказателства че господ е "Българин", даже от ЕЦБ, Федералният резерв и ОПЕК гледат с присмех на подобни твърдения, с аргумента че ако искаме да ядем ще се наложи да си го изработим, което не важало за всички
Що касае тестовете, толкова имаме токова правим, пак сме средно за региона, но от друга страна тестваме най-рисковите групи и резултата специално при нас е окуражаващ, тоест много шум за нищо.
Няма умрели, няма претъпкани болници! За съжаление виждал съм родните пулмологии доста по-натоварени и с не по-малко сезонни жертви на грип.
Ако няма да има ПИК, плато и т.н., което вече е очевадно, да видим какво правят най-практичните страни в Европа и ако можем, както бяхме едни от първите в превенцията, да сме първи и във възстановяването.
Бедни сме не можем да си позволим да се стъписваме или да дремем, че „по-безопасно“.
Не е по-безопасно да се дреме и мишкува в тази ситуация, даже много е опасно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Маркет,
не се шегувам, подарявам армейски противогаз в пълната му способност за защита на дишането.
Кажи къде да ти го пратя "до поискване"?
Иначе БГ MP-70 е по секси
а който носи очила ще има защита на очите освен ако не го накихат под ъгъл (обикновенни очила), - ако някой не вярва на БГ филтъра в офроуд форума казаха че понеже картрижда е направен да се сменя вътре филтърната част .... може да сложиш 3M P3 / FFP3 (кръгъл ) филтър - само филтърната материа си се продава от 3м и почти пасва (малко е по голяма ама може да се изреже или напъха със сила) ,
ПП Маркета е почти готов за Биологична война (в момента ми се обезаразяват маските че не съм сигурен в източника като ми ги е препакетирал )
ППП Западняците им хрумна интересен начин не инвазивно обезаразяване -- корона вирусите според голд стандарт изследване върху 22 други изследвания на корона вируси оцеляват (и са заразни) до макс 9 дни на различни повърхности (намеренто днк на даймънт принцес 17 дни по късно още не казват дали е активен или само са следи от днк)
Базирано на това като плзваш маска но не си изхабил ресурса от 8 часа слагаш я в плик пишеш дата и 9 дни не ползваш като за по сигурно може да я изнасяш на слънце и да въртиш за допълнително обезаразяване с UV лъчиLast edited by marketleverage; 07.04.2020, 17:31.
Коментар
-
Полезни указания на проф. Кантарджиев по повод на типичните великденски продукти и предстоящо пазаруване, особено от пазари.
Проф. Кантарджиев обясни кога козунаците са опасни за ядене
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Тези данни откъде ?
Абе много ефективни тия сърби бе, 4 пъти повече болни от нас с над двойно по малко тестове хванати = 8 пъти. Това вярваш ли го ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Сърбия е направила 979 теста на 1 млн.
България е направила 2288 теста на 1 млн.
Абе много ефективни тия сърби бе, 4 пъти повече болни от нас с над двойно по малко тестове хванати = 8 пъти. Това вярваш ли го ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСърбите имат почти 300 нови случая за ден, т.е. правят вероятно поне 1500 теста.
А нашите убавци от НОЩ докладваха сутринта с гордост че са направили цели 300 теста..........баси.....върви им вярвай.
Доскоро бях склонен за груба калкулация за реалните да умножавам официалните х 5, ама вече мисля че и по 10 е малко.
Другия вариант е Господ да е Българин, ама надали, too good to be true.
Новодошлите малко внасят корекции в системата, защото те са много болни като бройка, но пък и българина е наистина дисциплиниран и ако беше само на вътрешните, вече коефициянта да е спаднал на 1, демек да нямаше заразяване.
Това са си мои лични сметки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Каквото и да говорим за бройката на заразените, мъртвите не лъжат. При 22-ма умрели, дори да сложим 0.5% смъртност това дава най-много 5000 заразени.
Коментар
Коментар