If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Баце си е все с маска още от както са препоръчителни ( от щаба носят маски като влизат в залата - ама ги сваляха като почнат да говорят - в момента ми е рано сутрешния брифинг да кажа как са тази седмица ) във ВМА са задължителни за всички и в администрацията отдавна предпазиха ги от техен асимптоматичен колега...
Ще ми припомниш ли тоз човек, който носи маската под носа си, ако кихне какво става с момичето срещу него, което е без очила ))
Ретро, имах впечатление от мненията ти преди, че си балансиран, трезв човек, но упоритостта ти да ме вкараш в политическа окраска, заради мненията ми, различни от твоите ме кара и мен да се замисля дали не е тенденциозно. Жалко
Прехвърлих по диагонал назад непрочетени мнения и видях, че си питал Гигов - "Щеше ли да си против мерките, ако управляваше БСП?"
Не видях дали ти е отговорил, но моят отговор е
Категорично щях да съм на сегашната ми позиция!
Когато човек има изградена здрава основа за поглед към света не се влияе от управление, за да изгражда мнението си.
Съни,може и наистина да съм сбъркал в преценката ми за теб,опирайки се на мненията ти, специално в тая тема....О, каква изненада -.... и аз съм човек,правя грешки!
П.П.Гигов ми отговори уклончиво...Него също го подозирам в политическа окраска...И е възможно- пак да греша....
Стига де, таман са се нагласили в елегантно небрежен вид, че ще ги дават по телевизията, и да ги на караш да сложат маска.., ми то пламенния устрем към светлото бъдеще няма как да се улови с такива прегради ?!
Иначе властта правилно се ориентира че няма как да ме принуди да съм "отговорен", трябва да ме убеди. Формално мога да нося маска и закачена на едното си ухо, сигурен съм че ако току що се е скъсала закачалката за другото ухо не могат да ме глобят, или ще падне в съд, ако има такива институции в близко бъдеще де Изобщо с репресия за спазване на вече наложената репресия няма да стане
Тъй де, точно На война, като на война
Сложиха ни генерал с униформа, но без фуражка, да се чудиш генералът ли говори или доктора, но като издаваш забрани и сам трябва да ги спазваш. Който не може да не налага!
Аз също с костюм ще трябва да слагам маска, иначе глоба, нали?
.. каза CNN, това си ми цитирал. Няма данни че СЗО не са прави за почти за всичко, освен за истерията, която е работа на CΝΝ и компания, а самите цитати вероятно са извадени от контекст или откровено фалшиви. Те ако обявяваха за пандемия всяка гъша хуйня в Азия и мерките бяха такива нямаше да си излизал от новородено от вкъщи
Китайците казват че ЦРУ е пуснал вируса, искаш ли цитати и ще им повярваш ли ?
Остава да разберем защо „епидемия“ с 90% мними жертви спря света за месеци до тук и го върна назад с години до момента, но нямам добри предчувствия .. за отговора.
Не са цитати, а статуси в Туитър. Може да цъкнеш на линковете да ги прочетеш.
Те обявяваха за пандемия всяка гъша хуйня в Азия, но тя по някакъв късмет не стигаше до Европа.
Смъртност на 1 000 000
(11 април 2020 г., 15:52 ч. GMT):
Словакия 0.4
Латвия 2
България 4
Полша 5
Хърватия 5
Малта 7
Кипър 8
Литва 8
Унгария 9
Финландия 9
Гърция 9
Чехия 11
Румъния 15
Естония 18
Словения 24
Германия 33
Австрия 37
Дания 45
Португалия 46
Ирландия 58
Люксембург 86
Швеция 88
Обединено кралство 145
Холандия 154
Франция 202
Белгия 289
Италия 312
Испания 350
САЩ са 59 на милион (за сравнение със страните в ЕС)
В САЩ е много зле сега по времето на Бойко Борисов !!!
Дават го за пример ама не правят като него.
Както и да го разбираш, твое право е.
Естествено няма да се ваксинирам, нито някой от моето семейство ми.
Естествено напъните ще са да е задължително.
Естествено никога не сме се ваксинирали срещу грип.
А и без ваксина повечето болести вече се лекуват - туберколоза, детски паралич, хепатит Б, едра шарка.
Ще поема риска.
П.П.Преди две години корумпираното Италианско правителство се поддаде на парите и задължи родителите, първокласниците да са били ваксинирани, иначе - няма училище, щото видиш ли щели да заразят другите ако хванат нещо си ......
Решението е твоя,отговорността за твоето семейство - също е твоя...
П.П.Не мисля,че лечението на "туберколоза, детски паралич, хепатит Б, едра шарка" е едно от най-приятните изживявания....
.. каза CNN, това си ми цитирал. Няма данни че СЗО не са прави за почти за всичко, освен за истерията, която е работа на CΝΝ и компания, а самите цитати вероятно са извадени от контекст или откровено фалшиви. Те ако обявяваха за пандемия всяка гъша хуйня в Азия и мерките бяха такива нямаше да си излизал от новородено от вкъщи
Китайците казват че ЦРУ е пуснал вируса, искаш ли цитати и ще им повярваш ли ?
Остава да разберем защо „епидемия“ с 90% мними жертви спря света за месеци до тук и го върна назад с години до момента, но нямам добри предчувствия .. за отговора.
Петолъчката е пентаграм, каквито има и в знамената на половината държави по света и 50 на брой в американския флаг.
Каква е символиката, ако ти е интересно, можеш да прочетеш
Тази петолъчка е друга винаги си личи от къде идва остновния дизайн - логото на политическата партия на шефа на сзо от етиопия а и като прочетеш People Liberation ....
Да, докато беше на посещение в болница където има незнам си колко заразени не само от корона ами и от много други болести. Средната продължителност на живота в Русия е 71.59г. а Путин е на 67г. и вече попада в рисковата група. Все момент може да си замине и то не от корона вирус ами от всеки друг обикновен грип.
Ретро, имах впечатление от мненията ти преди, че си балансиран, трезв човек, но упоритостта ти да ме вкараш в политическа окраска, заради мненията ми, различни от твоите ме кара и мен да се замисля дали не е тенденциозно. Жалко
Прехвърлих по диагонал назад непрочетени мнения и видях, че си питал Гигов - "Щеше ли да си против мерките, ако управляваше БСП?"
Не видях дали ти е отговорил, но моят отговор е
Категорично щях да съм на сегашната ми позиция!
Когато човек има изградена здрава основа за поглед към света не се влияе от управление, за да изгражда мнението си.
Май, когато китайците въведоха арестантската карантина в Ухан някои от ъъъъъ, да ги наречем, десните маняци във форума побързаха да критикуват тези комуняжски репресии. Пък после обърнаха... посоката на въртене. Не е лошо да се провери некъде към началото на темата.
Няма пари за тяхната издръжка $500 мил/год и затова 80% са на хранилка от спонсорства.
А който поръчва музиката ....
Айде бе, и Гейтс ги спонсорира.
Доброволните вноски за СЗО са на стойност $3015 млн. (76%), от които 800 милиона долара са отделени за гъвкаво финансиране, а остатъка е обвързан с конкретни програми или цели.[41]
През последните години работата на СЗО включва увеличаване на сътрудничество с външни органи. Към 2002 г., 473 неправителствени организации имат партньорства със Световната здравна организация.[42] 189 партньорства са с международни неправителствени организации в официални „служебни отношения“ – останалата част се считат за неформални по характер.[43] Сред партньорите са фондациите „Бил и Мелинда Гейтс“[44] и „Рокфелер“.[45]
Да допълня шефа на СЗО e избран с лобирането на китай, политическата партия на която е член е Tigray People's Liberation Front в корените са си Марксисти и до днес носят петолъчка в Емблемата си ..............
Петолъчката е пентаграм, каквито има и в знамената на половината държави по света и 50 на брой в американския флаг.
Каква е символиката, ако ти е интересно, можеш да прочетеш
Коментар