IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще се опитам да предположа защо в България заболелите и смъртността от КОВИД19 е малка.

1. Декември и януари в България имаше бум на грип тип Б....Той се появи след и по време на грип А и това беше малко съмнително....Може би - всички РНК вируси, които не са били грип А, са ги писали тип Б ...( толкова си могат 'ората )
    2. Старите ваксини, генетични особености на популацията и щама дошъл на Балканите ( със слаба сила ), допринасят за ниската заболяемост...
    3. ЛЕЧЕНИЕТО - политическия натиск върху докторите по света доведе до използване на направилните лекарства и отравянето на организма с кислородните апарати....Огромна част от болните са умрели от тези два фактора - хлорохин и предозиране с кислород...В България не беше доставено това лекарство и нямахме нужната бройка на обдишващи апарати....Късмета на бедния.....
    4. Имаме си тиква, годжи и каскет, дето ни пазеха от вируса.......
    Хвала, хвала, хвала....!!! Амин...

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

С хитрост разбира се. Как ББ ни управлява вече 12 години и е несменяем?
      Може пък в спефичният му нос му да се крие отговорът.Хора с такъв нос са като богоизбрани.

Коментар

Според мен, предстоят ни още 4, без той да е председател - ще съгласува някой с каубоите.
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Някой говорят че родителите му са цигани и как едно цигане е съумяло да се качи на върха на държавата и да управлява 30-40 г?

Коментар

В България няма комунисти и никога не е имало. Имало е само псевдокомунисти използвали властта за лични облаги. ББ е също такъв и се е учил от другаря живков. А живков е известен като селски тарикат и мазник.
            Тук това е положението. Който и да се избере получаваме ДПС. Всички структури в държавата се контролират от правилните хора...
            Все тая дали Бай хуй ще ни управлява или БКП, винаги шайката и обръчите от фирми точат ресурса.
            Някой говорят че родителите му са цигани и как едно цигане е съумяло да се качи на върха на държавата и да управлява 30-40 г?

Коментар

• В България няма комунисти и никога не е имало. Имало е само псевдокомунисти използвали властта за лични облаги. ББ е също такъв и се е учил от другаря живков. А живков е известен като селски тарикат и мазник.
              Тук това е положението. Който и да се избере получаваме ДПС. Всички структури в държавата се контролират от правилните хора...
              Все тая дали Бай хуй ще ни управлява или БКП, винаги шайката и обръчите от фирми точат ресурса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Нали знаеш кои хора започват постигите си със "Ти си ........"?
                Ако не занаеш - питай Дънинг и Крюгер.

Колкото до пресоляването на манджата от властимащите - това е информация от бъдещето, а не от миналото. Нали няма да ми твърдиш, че си бил пророк, и си знаел какво ще се случи? Защото ако го твърдиш - пак попитай Дънинг и Крюгер.

ПП: И се радвай, че не ти беше човека, който трябваше да управлява кризата, защото ако беше ти, разни Гиговци щяха да те заврат в кучи задник независимо какви действия беше предприемал. Ако си умен, ще разбереш какво ти казвам. Ако не - попитай Дънинг и Крюгер.
                От тебе се уча.
                Ама що се оплакваш като ти подхвърлям обратно гюлетата които размяташ само ми е неясно?
                Аз следвам Чърг-Щраус , после ги развенчах и не робувам на НИКОЙ.
                Не мое някъв да опише моята лудост, не и за 1 живот
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ти си същия матейко. Робче на хартишка. Лизеш властта щот без нея? Питай Божков ...
                  Личното си отношение в кофата, ако ще е джендър да е. Какво общо има мнението му?
                  Кой български интерес защити? Коя е нашата БЪЛГАРСКА ДОКТРИНА, щот аз не я знам.
                  Да сме грамотни, здрави, независими, военна сила, богати, какви искаме да сме?
                  Системата ни наречена демокрация е маскарадна. Всеки краде и лъже - по малко или повече според мерака за пари.
                  Ето едно тъжно мнение на излъгано камилче - ЖЕНА, майка дето са я направили на луда тиквата и продажниците покрай него.
                  https://woman.bg/novini/hora-izlugah...CuhGzXw-wzWFtU
                  Нали знаеш кои хора започват постигите си със "Ти си ........"?
                  Ако не занаеш - питай Дънинг и Крюгер.

Колкото до пресоляването на манджата от властимащите - това е информация от бъдещето, а не от миналото. Нали няма да ми твърдиш, че си бил пророк, и си знаел какво ще се случи? Защото ако го твърдиш - пак попитай Дънинг и Крюгер.

ПП: И се радвай, че не ти беше човека, който трябваше да управлява кризата, защото ако беше ти, разни Гиговци щяха да те заврат в кучи задник независимо какви действия беше предприемал. Ако си умен, ще разбереш какво ти казвам. Ако не - попитай Дънинг и Крюгер.

Коментар

Гигов е от старата руска комунистическа школа. Там са му промили мозъка, и това си остава за цял живот. Така че за него няма спасение, освен да гушне букета и да остави младите да правят живота си такъв, какъвто на тях им харесва.

Иначе това, че всички политици са маскари - това никога не съм го отричал. Може някога да са били свестни хора, но като отидат там във власта, тя ги разваля много бързо. Радвам се, че не съм политик, защото така съм горд, че съвеста ми и морала ми са на едно много високо ниво.

За Гигов не може да се каже същото. Да ме извини, но това е моето мнение и мнението на свестните хора във форума. Едно време са му промили мозъка, и той продължава до ден днешен да защитава коминистическата пасмина. Нещо повече - ако някой каже крива дума за Путин, и Гигов подскача до тавана като ощипана мома. Това нормално ли е Българин да защитава доктрината на чужди държави? Да не ти кавам как се наричат тези, които го правят това.
                    Ти си същия матейко. Робче на хартишка. Лизеш властта щот без нея? Питай Божков ...
                    Личното си отношение в кофата, ако ще е джендър да е. Какво общо има мнението му?
                    Кой български интерес защити? Коя е нашата БЪЛГАРСКА ДОКТРИНА, щот аз не я знам.
                    Да сме грамотни, здрави, независими, военна сила, богати, какви искаме да сме?
                    Системата ни наречена демокрация е маскарадна. Всеки краде и лъже - по малко или повече според мерака за пари.
                    Ето едно тъжно мнение на излъгано камилче - ЖЕНА, майка дето са я направили на луда тиквата и продажниците покрай него.
                    https://woman.bg/novini/hora-izlugah...CuhGzXw-wzWFtU

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                      партии има само в твоята глава.
                      Къде се споменава партия в мнението на ГИГОВ?
                      Дъртаците мое да измрат (и ти си от тях) ама идват поколението на нищо не можещите и неправещите - ака социалисти. Те за кой ще гласуват?
                      Кажи за Белоруския катил що не можа да умори народа си?
                      A великите западни демокрации въпреки мерките
                      Гигов е от старата руска комунистическа школа. Там са му промили мозъка, и това си остава за цял живот. Така че за него няма спасение, освен да гушне букета и да остави младите да правят живота си такъв, какъвто на тях им харесва.

Иначе това, че всички политици са маскари - това никога не съм го отричал. Може някога да са били свестни хора, но като отидат там във власта, тя ги разваля много бързо. Радвам се, че не съм политик, защото така съм горд, че съвеста ми и морала ми са на едно много високо ниво.

За Гигов не може да се каже същото. Да ме извини, но това е моето мнение и мнението на свестните хора във форума. Едно време са му промили мозъка, и той продължава до ден днешен да защитава коминистическата пасмина. Нещо повече - ако някой каже крива дума за Путин, и Гигов подскача до тавана като ощипана мома. Това нормално ли е Българин да защитава доктрината на чужди държави? Да не ти кавам как се наричат тези, които го правят това.

Коментар

Точно тази тиква ти спаси задника, въпреки че не го осъзнаваш.

Няма смисъл да ти казвам къде грешиш, защото ти вече си го знаеш. Така че грешката ти не е грешка, а ПАРТИЙНА ПОВЕЛЯ, която комунягите стриктно изпълняват. Да, ама ама няма да ви огрее, защото отдавна сте слезли от историческата сцена. Народа ще избере на следващите избори всеки друг, но не и комунистическите отрепки.

Живот и здраве в следващите 10-20 години всички дъртаци-комунисти ще измрат, и с тях ще си замине и най-голямата грешка, която някога човечеството е правило.

Ясно те разбирам, че искаш да критикуваш съществуващата власт, но това няма да помогне твоите комунисти-бандити да бъдат избрани на следващите избори. Точно обратното - ще имат още по-малко гласове и места в парламента, а следващия път дори и няма да преодолеят 4-процентната бариера.
                        партии има само в твоята глава.
                        Къде се споменава партия в мнението на ГИГОВ?
                        Дъртаците мое да измрат (и ти си от тях) ама идват поколението на нищо не можещите и неправещите - ака социалисти. Те за кой ще гласуват?
                        Кажи за Белоруския катил що не можа да умори народа си?
                        A великите западни демокрации въпреки мерките

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

А твоите любими банкянски бандити са се запътили към затвора. А ти си пази здравето, да доживееш да ги видиш. Че кат та гледам явно прекаляваш с алкохола и цигарите. Ама тъй или иначе до "вечния живот" няма да изкяриш.
                          Аз няма да гласувам за Бойко Борисов, защото не го харесвам. На предишните избори също не съм гласувал за него. На следващите избори ще гласувам за всеки друг, но не и за комунистите или ББ.

И ако за ББ имам смесени чувства, защото покрай гафовете не могат да се отрекат и заслугите му, то за комунистите твърдо съм убеден, че трябва да ги изхвърлим от парламента. Добрата новина е, че масово Българите мислят като мене.

Коментар

Няма смисъл да ти казвам къде грешиш, защото ти вече си ги знаеш. Така че грешката ти не е грешка, а ПАРТИЙНА ПОВЕЛЯ, която комунягите стриктно изпълняват. Да, ама ама няма да ви огрее, защото отдавна сте слезли от историческата сцена. Народа ще избере на следващите избори всеки друг, но не и комунистическите отрепки.

Живот и здраве в следващите 10-20 години всички дъртаци-комунисти ще измрат, и с тях ще си замине и няй-голямата грешка, която някога човечеството е правило.

Ясно те разбирам, че искаш да критикуваш съществуващата власт, но това няма да помогне твоите комунисти-бандити да бъдат избрани на следващите избори. Точно обратното - ще имат още по-малко гласове и места в парламента, а следващия път дори и няма да преодолеят 4-процентната бариера.
                            А твоите любими банкянски бандити са се запътили към затвора. А ти си пази здравето, да доживееш да ги видиш. Че кат та гледам явно прекаляваш с алкохола и цигарите. Ама тъй или иначе до "вечния живот" няма да изкяриш.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              ......
                              Баси пандемията!

Знам, знам, щото Тиквата ръси със захар....

Няма смисъл да ти казвам къде грешиш, защото ти вече си го знаеш. Така че грешката ти не е грешка, а ПАРТИЙНА ПОВЕЛЯ, която комунягите стриктно изпълняват. Да, ама ама няма да ви огрее, защото отдавна сте слезли от историческата сцена. Народа ще избере на следващите избори всеки друг, но не и комунистическите отрепки.

Живот и здраве в следващите 10-20 години всички дъртаци-комунисти ще измрат, и с тях ще си замине и най-голямата грешка, която някога човечеството е правило.

Last edited by Mateev; 03.06.2020, 14:29.

Коментар

• Днес излязоха данните за смъртността през 21та седмица на годината. Това са дните от 18 до 24 май. Починалите са 1833 човека. (Следващата седмица е възможно да се променят с 4-5 души). Предната седмица починалите бяха 2038.
                                Каква картинка се получава от началото на годината?
                                Първите девет седмици от годината, от 30 декември до 01 март средноседмичната смъртност е била 2225 човека. Правителството си бърка по дупките и нехае. Следват две сесмици със средна смъртност 2020 души и премудрейшия банкански тиквун обявява ИЗВЪНРЕДНО положение. Сигурно щото умират по-малко хора. Смъртността просължава да пада по време на "страхотната" пандемия. Страшно смъртоносната! От обявяване на извънредното население до 24 май средната смъртност седмично е 1951 души. Като последните 4 седмици (в разгара на страховитата пандемия) са умирали средно по 1896 човека.
                                Баси пандемията!

Знам, знам, щото Тиквата ръси със захар....
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X