IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В планетарен мащаб са установени 31 милиона заразени с Ковид. Което не прави и половин процент от световното население. Ебахти и "пандемията"! Уж вече девет месеца "върлува".
    То с тези темпове ще трябват 150 години да се заразим всички. И 50 години да са ... Не ми пука. До тогаз ще съм отдавна умрял от нещо друго.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Страшна работа! Всички ша Омрем!

Ама някои може и да не Омрат.
      Таз година при страшно смъртоносната пандемия от Коковидата до 36тата седмица са умрели 72 597 човека.
      Пък миналата година до същата седмица са умрели 74 729 човека. При пандемиите по-малко ли се мре? Щот са умрели 2100 души по малко таз година.
      А през 18та година са умрели 72 973. Пак са повече с 400 от таз година страшна.
      За 2017та не ми се говори. Там мор нямаше, ковид нямаше, пандемия нямаше, а умряха 76 160 души до 36тата седмица. 3550 повече от сега.

Ама пък ако не бяха МЕРКИТЕ..... Нямаше да има кой да дращи глупости по форумите.

Някои хора искат дещата ни да останат неграмотни, само защото са изцапали гащите си от страх.
      Вече всяка година ще мрат по малко хора щото наборите намаляват.Когато дай Боже след много години почнат да мрат наборите след 2000година смъртността ще е по малка

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Кой е говорил за такива работи?Живеем в ерата на интернет и една ,две години не са фатални докато се намери ваксина и бъдат ваксинирани
        абсолютно всички.
        Една двегодини интернет и наркотици и сме готови за Марс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение

ти не си нормален.
          да ти пращам доктор радева
          Не съм луд ,бесен съм и само гледай зимата какво ще стане.Ще ме пратиш при твойта доктор Радева ако оцелее
          до март.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Да ВЗЕМЕМ ДА ИЗТРЕПЕМ ДЕЦАТА, че да градим миналото ...
            И без това 2-ра година няма да учат ОФИЦИАЛНО.
            Искаме и ги правим маймуни. Ще се връщаме в каменната ера?
            Кой е говорил за такива работи?Живеем в ерата на интернет и една ,две години не са фатални докато се намери ваксина и бъдат ваксинирани
            абсолютно всички.

Коментар

Не трябваше да пускат училищата ,това ще ни докара много голяма беля.
              ти не си нормален.
              да ти пращам доктор радева

Коментар

Да ВЗЕМЕМ ДА ИЗТРЕПЕМ ДЕЦАТА, че да градим миналото ...
                И без това 2-ра година няма да учат ОФИЦИАЛНО.
                Искаме и ги правим маймуни. Ще се връщаме в каменната ера?
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Страшна работа! Всички ша Омрем!

Ама някои може и да не Омрат.
                  Таз година при страшно смъртоносната пандемия от Коковидата до 36тата седмица са умрели 72 597 човека.
                  Пък миналата година до същата седмица са умрели 74 729 човека. При пандемиите по-малко ли се мре? Щот са умрели 2100 души по малко таз година.
                  А през 18та година са умрели 72 973. Пак са повече с 400 от таз година страшна.
                  За 2017та не ми се говори. Там мор нямаше, ковид нямаше, пандемия нямаше, а умряха 76 160 души до 36тата седмица. 3550 повече от сега.

Ама пък ако не бяха МЕРКИТЕ..... Нямаше да има кой да дращи глупости по форумите.

Някои хора искат дещата ни да останат неграмотни, само защото са изцапали гащите си от страх.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не знам на нас, но ако заключат децата в къщите им, представяш ли си какви бели ще им донесе на тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                      Днес, Доц. Чоpбанов акцентиpа, че най-важният показател в cтатистиката за КОVІD-19 е cмъpтноcтта.
                      Логично е, статистика се води за брой раждания, а не кой колко е правил секс.
                      Отделно, втората вълна във Европа започна в началото на септември.
                      Това са дните, когато градовете пак са пълни на макс, в това число магазини, транспорт, работно място, срещи с приятели през деня и вечер.
                      Наскоро отвориха и училищата.
                      Два пъти да се закашля някой и е съмнителен, тоест в инкубатора и да донесе негативен тест. А стресираните родители - и те тест.
                      Франция обяви, че сега прави 5х повече тестове спрямо април, май и бяха безплатни и затова, колкото повече тестваш, повече откриваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                        Не аз съм този, който представя абсурдни хипотези като доказани. Доказани от кого?
                        И кое му е абсурдното,имаме ХонгКонкси вирус,Сингапурски грип,Сиатълски,Австралийски досега върлуваха в Южното полукълбо и как се
                        прехвърлят с настъпването на зимата в Северното полукълбо?Учените вече знаят тая зима какъв вид ще бъде и кога ще ни халоса.

Коментар

• Днес, Доц. Чоpбанов акцентиpа, че най-важният показател в cтатистиката за КОVІD-19 е cмъpтноcтта.
                          Логично е, статистика се води за брой раждания, а не кой колко е правил секс.
                          Отделно, втората вълна във Европа започна в началото на септември.
                          Това са дните, когато градовете пак са пълни на макс, в това число магазини, транспорт, работно място, срещи с приятели през деня и вечер.
                          Наскоро отвориха и училищата.
                          Два пъти да се закашля някой и е съмнителен, тоест в инкубатора и да донесе негативен тест. А стресираните родители - и те тест.
                          Франция обяви, че сега прави 5х повече тестове спрямо април, май и бяха безплатни и затова, колкото повече тестваш, повече откриваш.

Коментар

Нищо хубаво не виждам. Настинки не съм имал от десетина години, а грип от поне 30. Т-клетките ми са с дълбок Алцхаймер. А короната ще ме хапне като пиле на скара

И с маска и без маска ще те хапне, като пиле на скара
                            Tъй казва Мангърчето - маските не помагали, но ръцете да се мият

Коментар

• Не аз съм този, който представя абсурдни хипотези като доказани. Доказани от кого?

Коментар

Това ме накара да се замисля за бабите си. Едната може би би се вързала, не съм сигурен, но по-интелигентната от двете щеше да се скъса от смях.
                                Това ,че не си компетентен не означава че трябва да намесваш и баба колкото и ще да е интелигентна.

Коментар

Working...
                                X