Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Няма значение кои. Ферментациите са си ферментации. Ама ти би трябвало да го знаеш. Нали си лекар.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ферментациите са в конспекта по биохимия.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кои? Ферментациите на виното ли или парниковия ефект?...
Коментар
-
Преди време се разговорихме за замърсяване с СО2. Такива глупости наговори за ферментациите, че силно се съмнявам да си ги учил а и съпътстващите микробиология, органична, неорганична химия и т.н...че мен винари тук във форумите ми признаха изказванията, ти не си бил съгласен. Що не каза бре, щяхме да го обсъдим.
Last edited by bulgarian lev; 31.10.2020, 22:58.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Преди време се разговорихме за замърсяване с СО2. Такива глупости наговори за ферментациите, че силно се съмнявам да си ги учил а и съпътстващите микробиология, органична, неорганична химия и т.н
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Глей го тоз дебил отгоре кви ги пише....мале, мале, матрял на 8-ма степен. Да съм учел, да ме проемат.
ТНМ, я ми кажи, мога ли да отказвам всякакъв контакт с подобни двукраки плондери у главата. Виж - и пример ми дава с Белгия и двамата с кислород...подобрение настъпило. За него случаят е ясен. То не вдява ако му заговориш за товар, рецептори - дори тези на пациента показват различия, а вирусът се захваща с комбинация от главрн комплекс на тъканната съвместимост - MHC class II, ACE рецепторът има вариации, най-много е в клетките на тънкото черво, не на белия дроб и назофаринкса....тоя е от тези дето всичко му е ясно, само що не го е срам да изказва мнения когато не му е мястото даже да се регистрира.
Помни tnm, подобни всезнайковци има само у нас. Такива не видях никъде, в 3 държави работих. Това е опасно.Last edited by bulgarian lev; 31.10.2020, 22:55.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Остави другото, ами освен доктор е и лекар. Мани, маниии, опасна комбинация в тези времена.
Наздраве!....мале, мале, матрял на 8-ма степен. Да съм учел, да ме приемат.
ТНМ, я ми кажи, мога ли да отказвам всякакъв контакт с подобни двукраки плондери у главата. Виж - и пример ми дава с Белгия и двамата с кислород...подобрение настъпило. За него случаят е ясен. То не вдява ако му заговориш за товар, рецептори - дори тези на пациента показват различия, а вирусът се захваща с комбинация от главен комплекс на тъканната съвместимост - MHC class II, ACE рецепторът има вариации, най-много е в клетките на тънкото черво, не на белия дроб и назофаринкса....тоя е от тези дето всичко му е ясно, само що не го е срам да изказва мнения когато не му е мястото даже да се регистрира.
Помни tnm, подобни всезнайковци има само у нас. Такива не видях никъде, в 3 държави работих. Това е опасно.Last edited by bulgarian lev; 31.10.2020, 23:05.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти хейтърче ли си или участник във форум. Да ти се изкажа като поп тогава - Бог да е с теб, Чадо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНай-вероятно, защото е доктор.
В Белгия родители на мой близък 72 и75 години. Незнайно как се заразяват/почти не излизат/ Двамата са със значителни съпътстваши. Дали са им кислород за домашно лечение. След 3 дни започва подобряване.
Има и такива примери.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Няма никакво значение от какво си болен - аз СЪМ СПЕСТИЛ НА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА 10 ходения за сметка риск за живота ми. Не здравето а ЖИВОТА.
...откъде тръгна разговора преди две мнения и двадесет минути, и къде стигна... Все едно комуникирам с бета-версия на conversation bot...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНай-вероятно, защото е доктор..
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Не ми стана ясно защо се изказваш като доктор.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ти с апандисит, натравяне, катастрофа, инфаркт, падане по стълбите, или какъв друг спешен случай си?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар