IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ей го и мен сигурно ме е лепнал, е какво нищо,да лошо е изгубих обоняние,вкус,надявам се да ми се възстановят,имало някакви 4%,дето можело и никога да не им се възтаноявят тези рецептори,и какво да умра сега или паники да си създавам..това е живота.
    Един виц: шофьор качил на стоп една кака, леко биела на ковра. Тя предупредила - само да ти кажа че много ми мирише оная работа.
    Споко, рекъл шофьора, аз нямам обоняние....но след 3 км спрял и и казал - слизай!
    Тя изненадано го погледнала: що, бре, нали не усещаш миризми?
    Да, ама много ми залютя на очите. Слизай!
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ковидидиот е човек който се е уплашил до смърт и се опитва да налага мерки на другите хора.На ковидидиотите никой не им пречи да отидат в някое село да изкопаят землянка и да не си подават носа навънка.
      Мисля, че този безспиран напев за "уплашените", всъщност е така наречената в психоанализата "проекция". Просто сте толкова уплашени, че ще трябва да изтърпите нищожни неудобства, да си промените малко живота или навиците, да се съобразите с някого или нещо, че сте в постоянно напрежение, не можете да спрете да пишете заядливи мнения по форумите, и да убеждавате - а всъщност се самоубеждавате - в излишността на всякакви мерки. Противно изглежда отстрани. И е доста досадно.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Ковит идиотите са плъзнали по магазините и пазаруват сякаш утре ще ги затворят. Картофи по два чувала, консерви, месо, ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ, количките препълнени, сякаш иде краят на света.
        А бе аланкоолу, ако дойде краят на света, тез картофи и консерви за кво са ти бе? Ако те умори ковида, нали запасите ти ще отидат зян. Идиоти.
        Какво ти е бе, човек? Успокой се? Защо само пишеш, пишеш тук? Кого убеждаваш, май себе си? Прадядо ти като е съберял наесен двайсет чувала картофи, как не са отивали зян? Консервите са с по 2-3 години срок? Тоалетната хартия и след десет години ще си е същата? Въобще, какво имаш да гледаш в количките на хората, и да тичаш тук да се присмиваш и да се заяждаш? Защо не си намериш тема, която да не те напряга толкова?

Коментар

Тия мерки не са мои а за успокоение на ковидидиотите.Ковидидиота не може да разбере че не може да се скрие от тоя вирус.Срещата на всеки от нас с него е неизбежна.И каквото е рекъл Бог някои като ги види вируса сам ще избяга други ще се разболеят и оздравеят трети ще умрат.Не може цял живот да се страхуваш и криеш
          Според мен, назначението на Мангъров, значително ще повиши дисциплината при спазването на мерките. Не дай си Боже да се наложи... колко хора ще го предпочетат за лекуващ лекар?

П.С. Бъдете отговорни, за да не попаднете при него!
          Last edited by Ender; 11.11.2020, 18:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ей го и мен сигурно ме е лепнал, е какво нищо,да лошо е изгубих обоняние,вкус,надявам се да ми се възстановят,имало някакви 4%,дето можело и никога да не им се възтаноявят тези рецептори,и какво да умра сега или паники да си създавам..това е живота.
            Браво Накавръче.Ъака се действа.никой не е застрохаван всеки може да се зарази ама да се вайка тука и да предрича апокалипсис не.

Коментар

• Mateev,
              какво мислиш за ваксинирането ?
              Трябва ли да е задължително за всички ?

Коментар

Тия мерки не са мои а за успокоение на ковидидиотите.Ковидидиота не може да разбере че не може да се скрие от тоя вирус.Срещата на всеки от нас с него е неизбежна.И каквото е рекъл Бог някои като ги види вируса сам ще избяга други ще се разболеят и оздравеят трети ще умрат.Не може цял живот да се страхуваш и криеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Не че очаквах от теб, но част от мерките, които предлагаш са ми изглеждат разумни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

За аптеките може и да си прав, но забравяш, че бизнеса им е частен, и те ще отреагират светкавично на дефицита на някои медикаменти. Както сега ги няма, така след една седмица ще ги има в изобилие. Държавата не може да отреагира толкова светкавично, колкото ще го направи частният бизнес.

А това че някои хора се презапасяват - може би те си имат основание за това и не можем да ги съдим. През пролетта и аз се презапасих с лекарства за 3 месеца, но това е защото те са важни за мене и за жена ми и нито за ден не можем да си позволим лукса да престанем да ги пием. Сега обаче съм по-спокоен и не съм правил никакви запаси, разчитайки на това, че частният бизнес сам ще си реши проблема с дефицита. Направи го пролетта, ще го направи и сега.
                    Не е нужно всеки път да ни казваш какъв си.Знаем всички добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не съм чел линка, но аз също съм привърженик на тезата, че в съвременното общество (пък и в миналото) винаги е съществувал и действал един и същи закон - Закона на джунглата - изяж, за да не те изядат. Каквито и локуми да разтягаме за другите закони, този основния закон винаги си важи. От него произтича и едно основно следствие - ПРАВОТО НА СИЛНИЯ е най-важното право, което никой не ти го дава, а трябва да си го вземеш сам.
                      И кой е силния ти ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Ковит идиотите са плъзнали по магазините и пазаруват сякаш утре ще ги затворят. Картофи по два чувала, консерви, месо, ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ, количките препълнени, сякаш иде краят на света.
                        А бе аланкоолу, ако дойде краят на света, тез картофи и консерви за кво са ти бе? Ако те умори ковида, нали запасите ти ще отидат зян. Идиоти.
                        Къде тва бе Гигов у Плевен нема такова нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          хората си действат разумно и не искат да ходят в магазини, когато половината хора са болни. Още повече пък искат да се сблъскват с ковиодити, които отричат вируса, ходят напред назад без маски и им рискуват живота.

Между другото ковидот е чиовек, който не може да схване че има опасен вирус. Не човек който се пази от него
                          Ковидидиот е човек който се е уплашил до смърт и се опитва да налага мерки на другите хора.На ковидидиотите никой не им пречи да отидат в някое село да изкопаят землянка и да не си подават носа навънка.

Коментар

• хората си действат разумно и не искат да ходят в магазини, когато половината хора са болни. Още повече пък искат да се сблъскват с ковиодити, които отричат вируса, ходят напред назад без маски и им рискуват живота.

Между другото ковидот е чиовек, който не може да схване че има опасен вирус. Не човек който се пази от него

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И след 3-4 месеца НАНОВО.
                              https://www.facebook.com/Kir0Break/v...89088721112741

Пу да го още 1942 са го написали. И сега го изпълняват и овцете се молят дявола да ги спаси
                              Мноо мяка тоя във фейсбук. Заболяха ме ушите.

Коментар

• Ковит идиотите са плъзнали по магазините и пазаруват сякаш утре ще ги затворят. Картофи по два чувала, консерви, месо, ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ, количките препълнени, сякаш иде краят на света.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X