IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    В статията в 24 часа на жена, загубила баща си, ... това, на което иска да обърне внимание авторката(пише го) са условията в системата на здравеопазването и тоталната криза в обезпечението на кадри.
    МИЗЕРИЯ и хаос...!
    Добре дошли в реалния свят,
    особено на тия де лежаха на кълката "Ъм то имаме 10болни и 8000 легла, кво ни занимават глейти си живота, тиковиденвидяллиси и т.н."

Гледам пак се пее "6 месеца нищо не направиха"
    Бре толко ли не помните, че този де стана сега шеф на Инфекциозната, се закле че вирус от Юли ще няма???
    При такъв доклад за нямане на вирус, ако похарчиш бюджетни средства, че се лежи в затвор известно ли е?
    Справки при Москов, когото разследват, че е получил дарение!!! ама там нещо с ддс-то объркал -за под 300х.лв иде реч...(а исканото оправяне за 6мес. е десетки милиони)

Коментар

Немски вирусолог алармира, че
      20 проби от PCR тест са дадени за анализ в българска и немска лаборатория. Един и същ материал.
      Резултатите от българската - 18 положителни и 2 отрицателни.
      От немската точно в обратен ред - само 2 положителни.

Същият е изпратил писмо до Здравното ни министерство, немски служби и СЗО.

за мързеливите - източникът, малко по-късно
      https://www.youtube.com/watch?v=pqq1OkIwu7k

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Признавам, аз зяпач, не разбирач. Но, все пак, има НЕОПИСУЕМО много пари заложени, и невъобразимо много интереси, че да мога спокойно и доверчиво да приема нещата. Благодаря за разяснението, не ми стига, за да осмисля нещата, но все пак е нещо.
        Заради интереси и пари ще има танго - а имало, а немало.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Глупи, лузър ша викаш на сина си, дето си го забъркал в твоите измами и него. Метнал се е на татко си.
          Естествено че ще държа сметка на държавата, защото тя е на моя издръжка като данъкоплатец. Затова и тя ми е длъжна - след като плащам, да получа насреща. Това, че има мошеници като теб да точат е друга тема, но не отменя задълженията на държавата към гражданите.
          Абе и аз давам издръжка на бившата, ама не очаквам да ми танцува на пилон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ха така - да си дойдем на думата. Това, което го написах преди няколко постинга, ти сега го потвърждаваш. Част от членовете на обществото (предимно лузърите) си мислят, че някой им е длъжен с нещо. Сложили са си 3 чифта розови очила, и за да не паднат, са ги вързали с тел за кратуната.

Е те това са хората, които подскачаха по площадите, и които в екстаз горяха маски, а сега са плъзнали по социалните мрежи да си търсят виновник за собственото си безхаберие (този път няма да кажа малоумие, че някои се припознават и се обиждат).

Та хора, още веднъж ще ви кажа - ако си мислите, че някой ви е длъжен с нещо, и че този някой трябва да ви помогне за решаването на собствените ви проблеми, ами влезте в банята и погледнете в огледалото. И в него ще видите единственият човек, който може да ви помогне. Други няма ....
            Глупи, лузър ша викаш на сина си, дето си го забъркал в твоите измами и него. Метнал се е на татко си.
            Естествено че ще държа сметка на държавата, защото тя е на моя издръжка като данъкоплатец. Затова и тя ми е длъжна - след като плащам, да получа насреща. Това, че има мошеници като теб да точат е друга тема, но не отменя задълженията на държавата към гражданите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

m RNA никой няма да я вписва в твоята DNA. Т се използва за матрица, около нея се синтезира новата ДНК. Но това се прави в култури, никой не ти вкарва вирусен партикул - нито рнк, нито днк, само кодиран от нея протеин. С живите или убитите да, но аз посочих типовете усложнения по-долу (вж. добавката в поста). Никакви клетки не може да ти атакува имунната система заради рнк. Само кръстосан имунитет срещу протеин който наподобява твой нормален.
              Признавам, аз зяпач, не разбирач. Но, все пак, има НЕОПИСУЕМО много пари заложени, и невъобразимо много интереси, че да мога спокойно и доверчиво да приема нещата. Благодаря за разяснението, не ми стига, за да осмисля нещата, но все пак е нещо.

Коментар

Тия ваксини.. Толкова би могло да се обърка.. Примерно, mRNA ваксината - вписва ти някакви инструкции в клетките - ами, ако след известно време, имунната система почне да атакува тези клетки? Което е съвсем възможна ситуация, при положение, че те ще са с непознат за организма вид? Само се чудя, като любител-зяпач. Ама като цяло, нямам усещане на когото и да било да му пука за мен, битката е за пари и влияние. Аз, ако може, ще гледам отстрани. Ако не може - ще го измисля.
                m RNA никой няма да я вписва в твоята DNA. Т се използва за матрица, около нея се синтезира новата ДНК. Но това се прави в култури, никой не ти вкарва вирусен партикул - нито рнк, нито днк, само кодиран от нея протеин. С живите или убитите да, но аз посочих типовете усложнения по-долу (вж. добавката в поста). Никакви клетки не може да ти атакува имунната система заради рнк. Само кръстосан имунитет срещу протеин който наподобява твой нормален.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Намери го текста, копирай го и ако е по-дълъг от твоите 4 поста за последните 25мин, ще си посипя главицата с пепел!

кратко пояснение и за написването му - прочетох една поредица от постове с вайкане за това какъв огромен проблем е че има заразени без симптоми от короната и реагирах спонтанно. Това е изключение в мненията ми през последните години, благодарение на наблюдателни и следващи ме ...летописци
                  Да спориш с жена е като да вадиш с китайски пръчици медуза от канал. Безсмислено и безполезно.
                  Last edited by cyclop; 12.11.2020, 23:31.

Коментар

БРАВО! Опроверга ме напълно... Освен... Ако е било нещо за по-миналата година? Щото, аз, все пак, не съм придворния ти летописец, може да съм сбъркал годината? Но, нали е по-лесно да се правиш на хахохихо, отколкото да си признаеш, че преди два дена написа половин страница кой ти е натресъл пневмония и тн . .
                    Намери го текста, копирай го и ако е по-дълъг от твоите 4 поста за последните 25мин, ще си посипя главицата с пепел!

кратко пояснение и за написването му - прочетох една поредица от постове с вайкане за това какъв огромен проблем е че има заразени без симптоми от короната и реагирах спонтанно. Това е изключение в мненията ми през последните години, благодарение на наблюдателни и следващи ме ...летописци

Коментар

миналата година не съм боледувала
                      БРАВО! Опроверга ме напълно... Освен... Ако е било нещо за по-миналата година? Щото, аз, все пак, не съм придворния ти летописец, може да съм сбъркал годината? Но, нали е по-лесно да се правиш на хахохихо, отколкото да си признаеш, че преди два дена написа половин страница кой ти е натресъл пневмония и тн.

Коментар

Имаш изобилие от несвързани, безсмислени мнения, затова пък с много текст. Какъв бил грипът през 2017; кой те разболял миналата година; Някои доктори не искали да носят маски; и тн, и тн... Уж по темата, но - връзка-няма; смисъл-няма; текст-има!
                        миналата година не съм боледувала

Коментар

Проблемът при троловете е, че логиката я напасват да се отнася за единични случаи или местят фокуса на 180 градуса от темата., но...бумерангът ги застига

И сега съвсем резонно си питаш - Ами, ако спра да плащам здравни осигуровки, щом феновете на управляващите казват, че всеки сам се спасява и само лузърите, търсят държавата. ...(нищо, че в тази система може би, работят техни близки, но това в пристъпите на поставяне на етикети се забравя)

Друго решение може да е спиране на плащане на данъци. Мирно несъдействие по Ганди на държава, която не може да направи кадърно една от най-важните структури за наличието на общество да работи нормално, с ясни правила и реално представени възможности
                          Имаш изобилие от несвързани, безсмислени мнения, затова пък с много текст. Какъв бил грипът през 2017; кой те разболял миналата година; Някои доктори не искали да носят маски; и тн, и тн... Уж по темата, но - връзка-няма; смисъл-няма; текст-има!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Имахме 6 месеца да променим незавидната система. Нищо не направихме. Колко нови вирусни специалисти подготвиха. Насилствено им казват ти вече си вирусолог - и всички - АЗ НАПУСКАМ. Все едно да ти кажат от днес си друговерец. И аз ще им тегля една
                            1 милиард и половина лв допълнително са налети за тези 6 месеца, извън бюджета, твърди Борисов. Сега очакват нови пари от фондовете пак за същото.
                            Видим положителен резултат няма. Но, както казва и д-р Кацаров - "Когато има криза, калинките не знаят как се работи"
                            https://www.youtube.com/watch?v=6qibXCfvgCY

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              Имахме 6 месеца да променим незавидната система. Нищо не направихме. Колко нови вирусни специалисти подготвиха.
                              Сигурен ли си, че искаш да те лекува офтламолог, "подготвен" за 6 месеца?
                              Знаеш ли за колко време се получава специалност?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Какви странични ефекти очакваш на ваксината, Пинокио? Какви видове са те и от какво се предизвикват? Кои ваксини предизвикват странични ефекти? Изпитанията не са само за странични ефекти, каквото биха били 1 на милион. И то не фатални. От какво биха се предизвикали те? Изпитанията са за ефективност, много пара би била хвърлена на вятъра.
                                Тия ваксини.. Толкова би могло да се обърка.. Примерно, mRNA ваксината - вписва ти някакви инструкции в клетките - ами, ако след известно време, имунната система почне да атакува тези клетки? Което е съвсем възможна ситуация, при положение, че те ще са с непознат за организма вид? Само се чудя, като любител-зяпач. Ама като цяло, нямам усещане на когото и да било да му пука за мен, битката е за пари и влияние. Аз, ако може, ще гледам отстрани. Ако не може - ще го измисля.

Коментар

Working...
                                X