Първоначално изпратено от Тъпо парче
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми те не ги и обявявят редовно - пенсията си върви, що да ги обявяват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
В малките населени места починалите май никой не ги броиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Мойто мнение винаги е било перманентно 5-10 пъти по опасно от грипа! От самото начало! Не съм го изменял по никакъв начин!
Но това само по себе си като заплаха не оправдава блокирането на икономиките, не оправдава блокирането на здравната система за всички останали тежки болести!
COVID-19 е сценарий, прикрид зад РЕАЛЕН НЕособенопасен вирус за масите! В началото на карантините и аз бях ЗА, но сега виждам, че всичко е една голяма лъжа и нищо не се прави в името на хората, а точно обратното! ПРОТИВ ТЯХ!
В началото не знаехме за какво става въпрос, а сега вече картинката е доста прояснена! Това е FAKE Пандемия!
Коментар
-
Грипче е, само ковидидиот би твърдял друго! А сега гледам бнт-то на кулутурата - в свищов си било евало майката и болницата блокирала, щото имали 8 (осем), повтарям с големи букви ОСЕМ човек с пр грипчето!!!! Е, не, това наистина е велико. Не, не е велико, невероятно велико е, та затова цял министър бил отишъл на място и дава интервю без маска, докато обяснява колко било страшно....
Отново ще помоля да ми посочите поне едно селебрити, дето да е умряло от пр грипчето, дето било съвременната чума? Поне един? Че го "изкараха" хиляди и се хвалеха по социалните мрежи.
А, да, и министеро рекъл, че след 14 дни всички "преболедували" ги броели за здрави, не им искали отрицателен тест, ни нищо - пак да питам, що не излизат бройките и при 40К "заразени" с пр грипчето в последните 14 дни, имаме 60к+, дето още са "болни"???? 50% го карат по над 2 седмици - това ще е някакъв нов феномен! Или просто си скатаваме, щото сме държавни служители и си гот заплатката да си върви, докато си дръгнем топките и ни дават още кинти за "първа линия" от леглото вкъщи
наистина е велико това, което се случва - мислех си, че биткойн е най-голямата измама в нашето съвремее, но това с грипчето бие биткойна стотици пътиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
А преди шест месеца беше 100 пъти по-малко
И тогава говорехте, че е измислено. Днес признавате че било по-опасно от грипче.
След още 6 месеца когато смъртността скочи още 100 пъти (айде 100 няма да е, но 2-3 пъти ще има) почнете да ревете че не било заради грипчето, ами щото лекарите не знаели как се лекува, щото имунната система била срутена на хората, щото, щото
Но това само по себе си като заплаха не оправдава блокирането на икономиките, не оправдава блокирането на здравната система за всички останали тежки болести!
COVID-19 е сценарий, прикрид зад РЕАЛЕН НЕособенопасен вирус за масите! В началото на карантините и аз бях ЗА, но сега виждам, че всичко е една голяма лъжа и нищо не се прави в името на хората, а точно обратното! ПРОТИВ ТЯХ!
В началото не знаехме за какво става въпрос, а сега вече картинката е доста прояснена! Това е FAKE Пандемия!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПри 2000 почнали до сега смъртността е 25 на 100000 ама друг път
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Днес броят на официално регистрираните смъртни случаи от коронавирусната инфекция надхвърли 2 хил. Тоест смъртността от ковид-19 е около 28 на 100 хил. души в България.[/B]
И тогава говорехте, че е измислено. Днес признавате че било по-опасно от грипче.
След още 6 месеца когато смъртността скочи още 100 пъти (айде 100 няма да е, но 2-3 пъти ще има) почнете да ревете че не било заради грипчето, ами щото лекарите не знаели как се лекува, щото имунната система била срутена на хората, щото, щото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДончев: Най-тежкият натиск на пандемията ще е през декември
... мерките уж бяха за 2 седмици ... ама то си беше ясно че стадото може и да се разблее, ако му кажат директно че ще го затварят у кошарата до пролет
Погребалните агенции очакват Сребърна Коледа а следващата след ваксините щяла да бъде златна Коледа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеКолко смъртоносен е ковид-19 в България
[B]Ако отчитаме починалите от пневмония, която е едно от възможните усложнения при грипа, но и при редица други респираторни заболявания, смъртността е 20,9 на 100 хил. души.
Всичко, което се наблюдава е просто една огромна сценка и ако хората се вържат, само след 20-30 години ще се превърнат в тотални роби, управлявани от тоталитарни психопатични псевдоелити! Масовия човек ще се превърне в чипирана мишка!
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Колко смъртоносен е ковид-19 в България
Ако отчитаме починалите от пневмония, която е едно от възможните усложнения при грипа, но и при редица други респираторни заболявания, смъртността е 20,9 на 100 хил. души.
Днес броят на официално регистрираните смъртни случаи от коронавирусната инфекция надхвърли 2 хил. Тоест смъртността от ковид-19 е около 28 на 100 хил. души в България.
Коронавируса е активно мероприятие по заробване на хората и насилственото приемане на "ваксини" с всякакви отрови в тях! Нищо повече!
Това е просто инструмент за налагане на тоталитарно световно управление в дългосрочен план! Първо ще започнат да искат ваксини за пътуващите със самолет..... после ще се появи друго, за което бунаците ще трябва да се вкасинират и така...
28 на 100 хил смъртност при цялото надписване на случаите? А колко е реалното???
ДА, вируса наистина съществува, ДА навярно е малко по-опасен от сезонен грип, НО до там! Нищо повече!
Всичко, което се наблюдава е просто една огромна сценка и ако хората се вържат, само след 20-30 години ще се превърнат в тотални роби, управлявани от тоталитарни психопатични псевдоелити! Масовия човек ще се превърне в чипирана мишка!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Дончев: Най-тежкият натиск на пандемията ще е през декември
... мерките уж бяха за 2 седмици ... ама то си беше ясно че стадото може и да се разблее, ако му кажат директно че ще го затварят у кошарата до пролет
Погребалните агенции очакват Сребърна Коледа а следващата след ваксините щяла да бъде златна Коледа
Last edited by ТАТО; 15.11.2020, 21:36.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
УАУУУУУУ ...... еваларка пич..... брях да му се невиди дано .... не вярвах че в тоя форум некой ще каже за флуора .... евала и браво пич
Но тва за флуора все пак не трябва да го знаят хората, не го коментирай ,, той не е само в пастата за зъби, но основно, да, но ..... флуора е дълбоката и тиха водатва е един от най- гадните и гнусни аспекти на конспирациите , по- добре си мълчи, ако искаш да го коментираме пиши на лични, и аз доста мога да ти говоря за него
да не говорим за това повече че спамим темата, тези неща са за тема конспирации, не тук
- 1 like
Коментар
Коментар