If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз Равнеца го пиех преди против киселини.
Дай рецептите за тревите че утре се бодем, мислим че имам равнеца.
Никакъв равнец. Той е за съсирване на кръвта. Когато бях малка, редовно си лепях стрити листа от бял равнец върху откритите рани.
Приготви си кора от бяла върба. Една лъжица смляна кора от върба се залива с две чаши вряла вода. След 15 минути се прецежда и се пие - 3 пъти на ден.
Може да ползваш листа и цвят от червена детелина. Но не помня пропорциите на дрогата. Трябва да листя по тефтерите.
Наздраве!
П.П. За киселини - сутрин на гладно запарка от жълт кантарион. Около седмица и ще се почувстваш като нов. Освен това билката може да ти послужи и за други нужди
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Преци, когато става въпрос за женски болести, винаги трябва да се има едно на ум. Дамите, както знаеш, сме твърде деликатни и едно леко превишение на дозата може да доведе до неприятни последици.
Например, има гъба, която паразитира по ръжта. Нарича се мораво рогче. При малка концентрация на отварата, води до намаляване на кръвоизливите. При по-голяма концентрация може да предизвика аборт, ако жената е бременна. По принцип, по-често са го ползвали за премахване на нежелана бременност.
Така като се замисля, най-безопасно е да се пие запарка от бял равнец, но не помня точната пропорция.
Наздраве!
Аз Равнеца го пиех преди против киселини.
Дай рецептите за тревите че утре се бодем, мислим че имам равнеца.
Тнм, а какво предписват самодивите срещу ендометриоза, освен за тромбоза
Алое, котешки нокът, лимон и малко мед става ли за цяр
ps, а може би и невен да се сложи ?
Преци, когато става въпрос за женски болести, винаги трябва да се има едно на ум. Дамите, както знаеш, сме твърде деликатни и едно леко превишение на дозата може да доведе до неприятни последици.
Например, има гъба, която паразитира по ръжта. Нарича се мораво рогче. При малка концентрация на отварата, води до намаляване на кръвоизливите. При по-голяма концентрация може да предизвика аборт, ако жената е бременна. По принцип, по-често са го ползвали за премахване на нежелана бременност.
Така като се замисля, най-безопасно е да се пие запарка от бял равнец, но не помня точната пропорция.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Пеше, катализаторът на колата или шапката на готвача се слагат не за да си пазиш чиста колата или косата, а за да не тровиш въздуха и да не ръсиш косми в яденето. Същото е и с маската - ти я носиш, ама разни бабаити ходят подсмърчащи без маска и плюнчат на воля. После се изцепват гордо: "Мрете ли бе, ама яко ли мрете?". Манталитет, култура, ценности.
Бони аз не искам да съдя никого.Всеки случай е различен не знаем какво в семействата които са болни...Аз минах през кошмар въпреки че изкарах леко бронхопневмонията
Отвара от мащерка, детелина и кора от бяла върба. Може заедно, може само от едната билка.
Наздраве!
Тнм, а какво предписват самодивите срещу ендометриоза, освен за тромбоза
Алое, котешки нокът, лимон и малко мед става ли за цяр
ps, а може би и невен да се сложи ?
Аз като спазвах що се заразих.Не съм ходил никъде освен на работа до лични лекари аптеки и много рядко хранителни магазини.Винаги с маска миене на ръце дезинфекция...
Пеше, катализаторът на колата или шапката на готвача се слагат не за да си пазиш чиста колата или косата, а за да не тровиш въздуха и да не ръсиш косми в яденето. Същото е и с маската - ти я носиш, ама разни бабаити ходят подсмърчащи без маска и плюнчат на воля. После се изцепват гордо: "Мрете ли бе, ама яко ли мрете?". Манталитет, култура, ценности.
Експеримента продължава,но този път целта са децата !
Pfizer is already testing its vaccine on children as young as five (and soon will test it on children as young as six months), but the first results from the company's trial on an older cohort of minors have just arrived, and unsurprisingly, the data showed the vaccines were 100% effective at protecting children from COVID-19. Pfizer Says COVID Jab "100% Effective" On Children Aged 12 To 15
Няма нищо чудно.
В Щатите вече са поставени 150 М дози /30 % от населението /96 М/ е получило поне по 1 доза,
а 16% /53 М/ - две дози/.
"Mad's" са за нас, защото още дискутираме, има ли такова животно?
Затова сме и опашкари!
Експеримента продължава,но този път целта са децата !
Pfizer is already testing its vaccine on children as young as five (and soon will test it on children as young as six months), but the first results from the company's trial on an older cohort of minors have just arrived, and unsurprisingly, the data showed the vaccines were 100% effective at protecting children from COVID-19. Pfizer Says COVID Jab "100% Effective" On Children Aged 12 To 15
Коментар