If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И при мен бе така. Рамото обаче ме заболя при допир след 12 часа чак и мина за един ден. Това бе единствената реакция. Родителите ми бяха леко отпаднали за един ден, но нищо особено.
Реакция никва ни температура , гледам рамото май се вдлъбнало вместо да се подуе . Тея да не си ми служили некоя глюкоза вместо ваксина.
Че удари една бира по случая.
Утре отивам да поплувам. Да използвам ,,намалението,, покрай изборите.
И при мен бе така. Рамото обаче ме заболя при допир след 12 часа чак и мина за един ден. Това бе единствената реакция. Родителите ми бяха леко отпаднали за един ден, но нищо особено.
новините са добри, току що говорих по телефона с bota156, жив е !
Бил е в реанимация 10 дена и на кислородно дишане, но сега е по- добре, добре звучеше по телефона и се шегуваше че е прескочил трапа. Това от мене
Това е добра новина, че с неговото заболяване е доста рисков. Дано бързо да се възстанови и да няма поражения.
Бил е в реанимация 10 дена и на кислородно дишане, но сега е по- добре, добре звучеше по телефона и се шегуваше че е прескочил трапа. Това от мене
Чудесна новина.Дано да се оправи и прибере у дома по скоро.
Супер новина, че се възстановява, чудесно. Да му предадеш поздрави от колегите от форума следващия път, моля.
Ако, утре по клинична пътека най-скъпо започне да им изплаща Здравната каса от ухапване от кърлеж, то съм сигурен, че тотално ще се смени "картинката" в България и тогава цигарите ( сърдечно-съдовите заболявания ) - ще станат последна дупка на кавала и на първо място ще излезе "ухапване" от кърлеж или от комар.
---------------------------- Всичко е "схеми", браточка и познай откъде го знам аз? Щот' им оформям документите накрая и как правят 'орицата на балъци.
Коментар