Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеРеакция никва ни температура , гледам рамото май се вдлъбнало вместо да се подуе . Тея да не си ми служили некоя глюкоза вместо ваксина.
Че удари една бира по случая.
Утре отивам да поплувам. Да използвам ,,намалението,, покрай изборите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеновините са добри, току що говорих по телефона с bota156, жив е !
Бил е в реанимация 10 дена и на кислородно дишане, но сега е по- добре, добре звучеше по телефона и се шегуваше че е прескочил трапа. Това от мене
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеновините са добри, току що говорих по телефона с bota156, жив е !
Бил е в реанимация 10 дена и на кислородно дишане, но сега е по- добре, добре звучеше по телефона и се шегуваше че е прескочил трапа. Това от мене
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенякой подържа ли връзка с bota156 извън форума? инфо има ли как е?
Коментар
-
Цитат от форума преди доста години.
"Всичко е схеми, браточка."
marandi
Junior Member
Заслужил
инвеститор
03.06.2012, 23:15
Ако, утре по клинична пътека най-скъпо започне да им изплаща Здравната каса от ухапване от кърлеж, то съм сигурен, че тотално ще се смени "картинката" в България и тогава цигарите ( сърдечно-съдовите заболявания ) - ще станат последна дупка на кавала и на първо място ще излезе "ухапване" от кърлеж или от комар.
----------------------------
Всичко е "схеми", браточка и познай откъде го знам аз? Щот' им оформям документите накрая и как правят 'орицата на балъци.Last edited by grisow; 01.04.2021, 04:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеЯсно ще минем на белото хапче.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Прав си. Билките могат да помагат, но също така могат и да вредят. А и с хапчетата е далеч по лесно
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Да, но това е едно хапче, което човек не може да обърка, а с билките като не ги познава човек може вместо нещо полезно да вземе нещо грешно
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Една от съставките на аспирина е точно извлек от кората на бялата върба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Ясно, е пие по един аспирин за десетина дена и готово.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Сър Събев е написал черно на бяло, че утре ще се ваксинира. Човекът иска просто да се презастрахова.
Наздраве!
Коментар
Коментар