IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • За съжаление искате или не искате до един всички ще бъдете тествани и ДНК паспортизирани- тоест влизате в база данни на ЦРУ

    David Rasnick The Coronavirus (Retention of Fingerprints and DNA Profiles in the Interests of National Security) Regulations 2020 ПО ТЕМАТА https://thebulgarian
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

    Коментар


    • Ей хора, събудете се, осъзнайте се, това е най-големият обир в човешката история. Това е най-голямата измама създавана някога. Само си задайте въпроса, кога един политик го е било грижа за човешкият живот освен за неговият собствен



      Този не се ли беше скрил в миша дупка? (Мутафчийски)
      Явно му платиха пак и изпълзя. Сега имам нещо за него и всички около него. Разкрите сте ваща .ммм
      Тук има абсолютно всичко с документи и видеа, за да се освободите от власта на педофилите Байдъновци, прогнозите на Бил психопата, гадините от СЗО, прокобите на НОЩ, тъпотиите на правителството, хипоходрията на ковид-овци-те, фейк тестовете, медицинските схеми и медиини манипулации с факти, цифри и понятия. (натиснете SKIP ADS , за да прескочите малката реклама в началото)

      https://tr.im/CovidOFF-Info

      https://tr.im/Freedom-BG



      Сега разбирам думите на Майтапчийски от преди няколко месеца имал е предвид, че ще мрем яко не толкова заради вируса ами заради изпокрадената и поставена пред фалит система и заради липсата на персонал в болниците.


      Това плешиво говедо не направи нищо смислено в последните 10 месеца за справяне с тази ситуация. Само внесе смут в системата. Прекомерни мерки в началото, никаква мисъл за последиците, никаква организация на работата, никакъв алгоритъм за действие. Само заплахи и заповеди. Не сме в казармата бе, изроди! Ще ядете хурката!

      Щом пак се появи Майтапчийски, всичко вече е повече от ясно! Ще се мре яко!! Само че тоя път от глад!! Поради безработица, безпаричие, нищета и мизерия!!


      Какви са позициите на БСК, БАЗ, СЗБ и БАХРА относно предложените противоепидемични мерки - Vesti.bg - последни новини от България и света, пари, развлечения, технологии
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

      Коментар


      • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
        Outpatient Study Finds that Combination of Zinc, Hydroxychloroquine, and Azithromycin Is Associated with Less Hospitalizations and Death for COVID-19 Patients

        Според мен Хидрохлорихина би трябвало да действа, но до колкото знам за да е ефективен този подход Хидрохлорихина трябва човек да го вземе още при първи симптоми, но Хидрохлорихина е с рецепта, което означава, че няма как да се случи, следователно няма как и да се докаже дали действа. Освен това си мисля, че не при всички случаи би работил... т.е. човек ако поеме солидна доза КОВИД, няма да му помогне Хидрохлорихина.

        Аз лично си мисля че чай с мед действа повече... от тези лекарства, но ето няма кой да проведе едно изследване и да "докаже", защото няма кинти в тая работа с меда. Ние с жена ми вече изяодхме един голям буркан с билков мед, за последните 2 месеца... но кой ни вярва на нас... хорта като чуят чай с мед... махват с ръка и казват.... е и аз пия чай с мед и не ми действа.... еми пиеш чай с мед един път в годината, а то трябва всеки ден по два пъти и то всеки ден, през целия зимен сезон. Жена ми дори започна кекс и торта да прави с част мед и по-малко захар, стават много вкусни и не са толкова сладки.

        До сега сме здрави, но ние не сме представителна извадка. Освен това как може да се каже коя от всички мерки които сме взели действа най-много. Вероятно всичко действа в комбинация и когато тези комбинирани мерки се натрупат, се получава солидна защита. Но това не означава, че утре ако на някой от нас ни се наложи да отидем някъде без маски, няма да се разболеем.

        Мисълта ми за Хидрохлорихина е същата, възможно е и да действа но да не е много ефективен. А те искат с него хора да вадят от гроба... е най-вероятно не става.

        Според мен аспирина също би трябвало да действа при първи симптоми. А Витамин Д трябва да се пие през целия зимен сезон.


        Коментар


        • Prof. Didier Raoult: 4 000 treated patients VS Big Data: who to believe?

           

          Коментар


          • The Repression Against Prof. Didier Raoult Begins

            Коментар


            • Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

              Трябва да поспечелят малко кинти. Още малко ще послушаме тази музика. Да попродадат нещичко, после ще цакат кинти за да се докопат до това което им трябва. Виж къде пишат и представят - сеир сергия от долнопробни трибуни, сериозен журнал не допуска драскачи. Не се доверявайте на подлистници.
              Тази музика не я слушат вече-СЗОто забрани и няма кинти в нея. Кинтите са при ваксините.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                Outpatient Study Finds that Combination of Zinc, Hydroxychloroquine, and Azithromycin Is Associated with Less Hospitalizations and Death for COVID-19 Patients -https://thezelenkoprotocol.com
                Трябва да поспечелят малко кинти. Още малко ще послушаме тази музика. Да попродадат нещичко, после ще цакат кинти за да се докопат до това което им трябва. Виж къде пишат и представят - сеир сергия от долнопробни трибуни, сериозен журнал не допуска драскачи. Не се доверявайте на подлистници.
                Last edited by bulgarian lev; 24.11.2020, 02:07.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

                Коментар


                • Outpatient Study Finds that Combination of Zinc, Hydroxychloroquine, and Azithromycin Is Associated with Less Hospitalizations and Death for COVID-19 Patients -https://thezelenkoprotocol.com

                   

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                    Каквото стадото, такъв и овчерина.

                    На мен лично Бойко ми се издигна леко в очите, като гледам коментарите тук във форума и навън по улиците.

                    Аз лично никога няма да поискам да стана премиер на България, след това което се случва в момента.

                    Но той си го каза човека някога... "С такъв материал разполагаме." Пък ние всички скочихме... е прав е бил, такъв е мат'ряла спор няма, Бойко познава БГ народа по-добре от мен. Това днес мога да го кажа с голяма убеденост. Признавам му го, Бойко си познава народа, а това е важно за един управленец.


                    Относно цифрите, по моделите които имам аз... първата цифра вче я достигнахме... т.е. 200 (189 е достатъчно близо), от тук нататък има два пътя, плавно покачване до най-много 2000 на ден, което трябва да е абсолютно достижимия максимум.... ( т.е. при повече от 2000 на ден вируса би трябвало сам да се огранични, дано никога не достигаме тази цифра)... или задържане между 100 и 200 случая за около 1 месец и после плавен спад до март месец или до набавянето на ваксината (ако тя е ефективна). През лятото разбира се ще се върнем на "летния режим на вируса" т.е. значително по-малко случаи и съответно по-малко починали.

                    В момента правим твърде малко тестове и това не ни дава пълната картина на заболелите... т.е. съответно реалната цифра на заболелите е спекулативна и предвиждането какво ще случи в "бъдеще" е по-трудно.

                    Общо взето моделите даваха грешни данни, защото се оказва, че топлото време има доста по-голямо значние от очакваното. Очевидно вируса обича студеното време, каквито предположения имах и аз през лятото. Но тогава понеже случаите паднаха, всички станаха големи оптимисти, че вируса "ще си ходи".

                    Това че вируса е по-силен през по-студено време се вижда и от Южна Корея и Япония, които носят почти фанатично маски, да не говрим за хигиената в Япония.... т.е. тези хора показват максимума който може да се постигне с хигиена и дисциплина, но и при тях има нарастване (въпреки че са много по-добре от нас).

                    Според мен трябва да затворим детските градини, училищата, заведенията и моловете, поне до март месец, в противен случай ни очаква лош сценарии, но е трудно да се каже до колко случая на ден ще достигне смъртността, защото всяка държава и всеки човек са уникални... т.е. няма модел който да хвана особеностите на всяка държава и да я приложи върху друга.

                    Наблюдавам и нещо друго лошо в момента, хората започнаха да крият, че са болни и спряха да си правят тестове, това е много лоша тенденция и може съвсем да обърка сметките на всички, това не се наблюдава в другите развити държави.... а Африканците ги пази топлото време.
                    Абсолютно вярно!
                    За криещите. Колеги ходят със симптоми на работа. Температура първо, след това загуба на обоняние. Питах ги тест? Не, казаха. Всички сме се (цитирам) оплюли тук ( и двамата са в спешни отделения) няма смисъл от тестове. То е ясно. А и ако се махнем, съвсем няма кой да работи. И сега не могат да вържат графика. Това е положението.
                    На матряла му трябват хиляди като Песимиста. Без да е лекар още Март каза какво предстои. И аз бях на същото мнение. И понеже го познавам, знае повече от половината лекари в определена област. Така се случва понякога.
                    А Боко е част от тази прослойка, познава я добре. Така е. И за другите констатации си прав.
                    Last edited by bulgarian lev; 24.11.2020, 02:01.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                      Ще фърли оставка

                      Не знам, то и сега е доста заплетено. Ни места има в болниците, хора умират по стълбите, всички критикуват властта. Едни искат по-сериозни мерки, други не искат мерки. Не е лесно да си шеф (готвач) в момента.

                      Каквото стадото, такъв и овчерина.

                      На мен лично Бойко ми се издигна леко в очите, като гледам коментарите тук във форума и навън по улиците.

                      Аз лично никога няма да поискам да стана премиер на България, след това което се случва в момента.

                      Но той си го каза човека някога... "С такъв материал разполагаме." Пък ние всички скочихме... е прав е бил, такъв е мат'ряла спор няма, Бойко познава БГ народа по-добре от мен. Това днес мога да го кажа с голяма убеденост. Признавам му го, Бойко си познава народа, а това е важно за един управленец.


                      Относно цифрите, по моделите които имам аз... първата цифра вче я достигнахме... т.е. 200 (189 е достатъчно близо), от тук нататък има два пътя, плавно покачване до най-много 2000 на ден, което трябва да е абсолютно достижимия максимум.... ( т.е. при повече от 2000 на ден вируса би трябвало сам да се огранични, дано никога не достигаме тази цифра)... или задържане между 100 и 200 случая за около 1 месец и после плавен спад до март месец или до набавянето на ваксината (ако тя е ефективна). През лятото разбира се ще се върнем на "летния режим на вируса" т.е. значително по-малко случаи и съответно по-малко починали.

                      В момента правим твърде малко тестове и това не ни дава пълната картина на заболелите... т.е. съответно реалната цифра на заболелите е спекулативна и предвиждането какво ще случи в "бъдеще" е по-трудно.

                      Общо взето моделите даваха грешни данни, защото се оказва, че топлото време има доста по-голямо значние от очакваното. Очевидно вируса обича студеното време, каквито предположения имах и аз през лятото. Но тогава понеже случаите паднаха, всички станаха големи оптимисти, че вируса "ще си ходи".

                      Това че вируса е по-силен през по-студено време се вижда и от Южна Корея и Япония, които носят почти фанатично маски, да не говрим за хигиената в Япония.... т.е. тези хора показват максимума който може да се постигне с хигиена и дисциплина, но и при тях има нарастване (въпреки че са много по-добре от нас).

                      Според мен трябва да затворим детските градини, училищата, заведенията и моловете, поне до март месец, в противен случай ни очаква лош сценарии, но е трудно да се каже до колко случая на ден ще достигне смъртността, защото всяка държава и всеки човек са уникални... т.е. няма модел който да хване особеностите на всяка държава и да я приложи върху друга.

                      Наблюдавам и нещо друго лошо в момента, хората започнаха да крият, че са болни и спряха да си правят тестове, това е много лоша тенденция и може съвсем да обърка сметките на всички, това не се наблюдава в другите развити държави.... а Африканците ги пази топлото време.
                      Last edited by Xman1; 24.11.2020, 01:52.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

                        Не ми говори за живота, защото нищо не знаеш за него.. и по голяма глупост от това да вярваш на хора които от време оно са отговорни за буквално всички войни и кризи няма...
                        Що се засягаш? Разкажи ми за живота щом аз нищо не знам. Ще слушам с интерес. Кои са отговорни за войните, изразявай се по-точно. Германците ли? Американците? Те тея дето правят войни продължават и днес. Затова дойде вируса. Те го създадоха? Ама удари и тех. Сега пък и войните щом намесваме....
                        И друго мисля. Ако е създаден или модифициран от хора вируса...не мога да кажа нищо, това означава че който го е създал знае всичко за него. Не е изключено да дава ноу хауто на компании срещу милиарди и лъжичка по лъжичка...те съответно ще размахат поне 4 вида базука. Това е единствената конспирация върху която се замислям.
                        Защото трансформиран от природата вирус както беше свински грип, МЕРС би пламвал няколко пъти на малки взривове преди да набере мощ. Тук стана експлозивно. Не съм сигурен в това което казвам, всичко е възможно!
                        Last edited by bulgarian lev; 24.11.2020, 01:59.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

                        Коментар


                        • Между другото нямах време да се запозная дори отгоре отгоре, но ваксината на Астра-Зенека също е одобрена и обявена за триумф на науката. Друг принцип е. Не мРНК базирана. Ще разберем повече в следващите дни.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

                            Е кво е то това различно? Да, ще станем прилепи, умрях от смях днес. Завинаги ще го запомня. Аве много ви е ценен живота, айде и кат прилепи може да поживеете някоя и друга годинка.
                            Не ми говори за живота, защото нищо не знаеш за него.. и по голяма глупост от това да вярваш на хора които от време оно са отговорни за буквално всички войни и кризи няма...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

                              За мен проблема е, че могат да ти вкарат нещо съвършенно различно /от това което обсъждате/..само да няма нова болест след време .. пък той нека си е Иван
                              Е кво е то това различно? Да, ще станем прилепи, умрях от смях днес. Завинаги ще го запомня. Аве много ви е ценен живота, айде и кат прилепи може да поживеете някоя и друга годинка.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                                Я, бате Пешо позна...като гледам и равновеско ще се окаже прав за пика. Или поне гледайки официалната статистика. Аз като бившо чадо одиторско, се съмнявам във всяко число, което не излиза от обективна система. Нещо като Чернобил преди 30 години - мериш 20, ама 20 било максимума на уреда...

                                едит: Левче, като за инженер-програмист се обяснява лесно: FEC
                                Може да има и скрит фактор, като нагласите на хората да се тестват с напредване разпространението на болестта в страната. Някой може би има повече инфо дали контактните към момента се тестват и карантинират или директно под ключ без тест. Хубаво е да мине седмицата за да има повече данни за анализ.

                                Коментар

                                Working...
                                X