IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Хареса ми това сравнение.
    Значи на година в България от автомобилни катастрофи загиват 700 души. Заради тази бройка се ограничават свободите ни като:
    - ограничава се консумацията на алкохол
    - навсякъде ни следят камери и полицаи
    - задължават ни да си слагаме колан, дори в собствения автомобил
    - изискват ни медицинска годност за да ни разрешат да караме кола
    - даже ни изпитват за да можем да караме
    - не може да си караме колата ако има проблем с гумите, спирачките, светлините, ако няма застраховка и тн
    - наслагани са всякакви ограничения на скоростта, светофари, знаци, диктатура пълна
    - дори ако си пешеходец ти е забранено свободно да се шляеш по обществените улици, булеварди и магистрали
    От коронавирус в България за седмица умират повече хора, отколкото от катастрофи за цяла година. Искаше се просто да носим маски на обществени места.
    + да си мием ръцет и да спазваме елементарна хигиена
    + като ни е зле да си седим дома, а не да се правим на "нищо ми няма това е настинка"

много е трудно и страшно

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

+23543654645645645......
      Вече няколко пъти питам смелчаците, и естествено, и разбираемо, отговор не получавам - кой от вас, титани на духа, хора без страх от дреболии - ще ми демонстрира как ще извади горещата тава от фурната без кухненска ръкавица? Идвате, правите го, и ми доказвате малодушието ми, и личната си грандиозна безстрашност. А все пак, от корона вирус все някой е умрял, но ви гарантирам, че смъртността от хващане на гореща тава без предпазни средства е 0.000000%

Докажете смелостта си! Винаги ще ви признавам духовното превъзходство!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Страх, батка!

Не е до акъл, а до дух, човешки дух, интелектуален дух.

Не ги търси да им доказваш, те просто се страхуват и няма мърдане.

Животните са много по-достойни от тях.
        +23543654645645645......

Коментар

Простено, прощавай и ти
          Е, аз си го заслужих.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Като съм сбъркал, се извинявам - мислех, че си от категорията на празните заядливци, и бях излишно груб, сега съжалявам.
            Простено, прощавай и ти

Коментар

Значи на година в България от автомобилни катастрофи загиват 700 души. Заради тази бройка се ограничават свободите ни като:
              - не може да си караме колата ако има проблем с гумите, спирачките, светлините, ако няма застраховка и тн
              - наслагани са всякакви ограничения на скоростта, светофари, знаци, диктатура пълна
              - дори ако си пешеходец ти е забранено свободно да се шляеш по обществените улици, булеварди и магистрали
              От коронавирус в България за седмица умират повече хора, отколкото от катастрофи за цяла година. Искаше се просто да носим маски на обществени места.
              Като съм сбъркал, се извинявам - мислех, че си от категорията на празните заядливци, и бях излишно груб, сега съжалявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Страх, батка!

Аз смятам, че биткойн е гигантска измама. Съответно, просто го игнорирам. Имам тук-там по някое мнение под ежедневните статийки за биткойн, понеже намирам за забавно, как винаги се илюстрират със златна монетка, и дотук. Но нямам НИТО ЕДНО мнение в темата за биткойн, където да пиша по десет мнения дневно, и да наричам хората балъци и лапнишарани.

Защо ли?
                Вероятно, понеже не съм маниакален, злобен заядливец. Вероятно с някакви психични увреждания, или със някаква скрита цел, иначе подобно упорство е неразгадаемо.
                Last edited by cyclop; 02.12.2020, 17:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
                  Някъде на деветия-десетия месец от възникването си пандемията все пак успя официално да прескочи годишните жертви от автомобилни катастрофи в световен мащаб - те обаче убиват всяка година сходен брой хора /включително здрави хора и деца/, което няма да важи за ковида - с времето той ще затихне, дори и без ваксина. Догодина, по-догодина и през последващите години ще има нови 1-1.5 млн. жертви на ПТП, затова нека да почерпим опит от тазгодишните гениални мерки и, както "спасяваме" животи като носим маски, от догодина да ги спасяваме като носим каски. В колата, в автобуса, в трамвая, по тротоарите. Не знам как на някой научен капацитет от или извън СЗО досега не му е хрумнало да въведе подобна препоръка. Дори не са нужни изследвания, за да се докаже, че така ще бъдат спасени много животи, то се подразбира.
                  Според мен дори ще бъдат спасени много повече животи в сравнение с бронираните екзорсистки платненки, защото съдейки от новите-стари "мерки", те не са толкова надеждни. В мола всеки носи маска, сериозни струпвания на хора през тази година нямаше дори на черния петък, но това място е заклеймено като "огнище на зараза" в целия развит свят, което е индиректно признание, че маските не са голям помощник.

ПП.За "сериозните" хора - те могат да добавят броня на гърдите, наколенки и налакътнитци.

Коментар

• Някъде на деветия-десетия месец от възникването си пандемията все пак успя официално да прескочи годишните жертви от автомобилни катастрофи в световен мащаб - те обаче убиват всяка година сходен брой хора /включително здрави хора и деца/, което няма да важи за ковида - с времето той ще затихне, дори и без ваксина. Догодина, по-догодина и през последващите години ще има нови 1-1.5 млн. жертви на ПТП, затова нека да почерпим опит от тазгодишните гениални мерки и, както "спасяваме" животи като носим маски, от догодина да ги спасяваме като носим каски. В колата, в автобуса, в трамвая, по тротоарите. Не знам как на някой научен капацитет от или извън СЗО досега не му е хрумнало да въведе подобна препоръка. Дори не са нужни изследвания, за да се докаже, че така ще бъдат спасени много животи, то се подразбира.
                    Според мен дори ще бъдат спасени много повече животи в сравнение с бронираните екзорсистки платненки, защото съдейки от новите-стари "мерки", те не са толкова надеждни. В мола всеки носи маска, сериозни струпвания на хора през тази година нямаше дори на черния петък, но това място е заклеймено като "огнище на зараза" в целия развит свят, което е индиректно признание, че маските не са голям помощник.

ПП.За "сериозните" хора - те могат да добавят броня на гърдите, наколенки и налакътнитци.
                    Last edited by perin; 02.12.2020, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Коронавируса е гигантска измама!

За съжаление, голяма част от хората са тотално промити мозъци и не могат да прогледнат, що за безумна сценка се разиграва!
                      Страх, батка!

Коментар

• Коронавируса е гигантска измама!

За съжаление, голяма част от хората са тотално промити мозъци и не могат да прогледнат, що за безумна сценка се разиграва!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов

Вие, понеже ми е любопитно че пишете на български, какъв сте?
                          Американец или македонец?
                          Индоариец от Продимчец в Ловеч.

Коментар

• Dr Carrie Madej explains how dangerous the COVID-19 vaccine may be, if the proposed technologies are accepted. It could mean the end of our freedom and autonomy.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Немец хахахаха, с македонски прадеди Нещо друго да те вълнува, обитателю на Б-стан?
                              Благодаря за информацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Витанов, не ти се получава сарказма, сори! Ти кажи що са толкова малко оздравелите - чакаме другата седмица за стъкмистиката, за да си оправдаем малоумните мерки ли? Това ОПГ герП така и не схванахте един основен лаф от култовия филм "Гепи" - never underestimate the predictability of stupidity. Ма няма лошо - по 50 кинта за пенсионерите, 10-15-30% за хрантутниците в администрацията и ей ти ги 1 млн гласа на изборите. Живи и здрави
                                Малко са щот не оздравяват тея убитаци. Що не идеш лично да провериш по чувалите
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X