Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Last edited by Асо Пика; 02.12.2020, 18:23.
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Безопасното шофиране е постоянно и безусловно задължение, което не важи за приложените през пандемията мерки - или искаш и те да станат такива?
Не каза защо съучастваш в избиването на хиляди хора като не подкрепяш инициативата за "Каски навсякъде", както и защо си убеден/а, че простото носене на мръсотия пред устата ще спаси някого. В дългосрочен план автомобилите убиват много повече хора от пандемията.
Бас държа, че не можеш да посочиш източник колко българи биха се спасили, ако носят каска постоянно. Това е просто една глупост, без нито един факт за подкрепа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Щом те е страх да пипнеш тавата без предпазни средства? Какво, страх те е за жалката ти кожичка ли? Примерът е напълно точен, дори е недостатъчно верен. Какво ще кажеш да поизчистим малко азбестова изолация, ти ще бъдеш без предпазна маска? Нали си смел герой, който няма проблем да квалифицира жалките глупаци, опитващи се да се предпазят от ясна заплаха, като "страхливци"? Хайде, докажи се, или се спри.
Тавата няма да е пипам, защото знам, че да се опаря от нея като шанс е 100%!
За сметка на това, да НЕ ми се случи нищо от коронавируса шанса е 99,999%!
Само напълно малоумен човек би смятал, че дава еквивалентни примери за сравнение!
- 1 like
Коментар
-
ОКЕЙ, кажи тогава защо моловете са квалифицирани като огнища на зараза и затворени, след като там всички са с маски?
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеНякой замисля ли се защо първо ще влеят ценната течност в най-уязвимите? Полиция, войска, лекари, възрастни хора? Да не се окажем без полиция, войска и ...?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Просто провери данните от Япония, и после млъкни относно ползата от маските. Рядко има нещо, толкова напълно и безусловно доказано, както ползата от носене на предпазна маска за предотвратяване на разпространение на вируса. И рядко има по-самоотвержена съпротива за нещо по-лесно, отколкото на Българските и Американските нео-революционери срещу носенето им.
ПП. И също така кажи, защо не подкрепяш носенето на каски?Last edited by perin; 02.12.2020, 18:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Били дефинирал в какъв аспект точно съм страхливец?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
+ да си мием ръцет и да спазваме елементарна хигиена
+ като ни е зле да си седим дома, а не да се правим на "нищо ми няма това е настинка"
много е трудно и страшно
Коментар
-
Просто си един креслив страхливец.
- 1 like
Коментар
-
Безопасното шофиране е постоянно и безусловно задължение, което не важи за приложените мерки - или искаш и те да станат такива?
Не каза защо съучастваш в избиването на хиляди хора като не подкрепяш инициативата за "Каски навсякъде", както и защо си убедена, че простото носене на мръсотия пред устата ще спаси някого. В дългосрочен план автомобилите убиват много повече хора от пандемията.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Хареса ми това сравнение.
Значи на година в България от автомобилни катастрофи загиват 700 души. Заради тази бройка се ограничават свободите ни като:
- ограничава се консумацията на алкохол
- навсякъде ни следят камери и полицаи
- задължават ни да си слагаме колан, дори в собствения автомобил
- изискват ни медицинска годност за да ни разрешат да караме кола
- даже ни изпитват за да можем да караме
- не може да си караме колата ако има проблем с гумите, спирачките, светлините, ако няма застраховка и тн
- наслагани са всякакви ограничения на скоростта, светофари, знаци, диктатура пълна
- дори ако си пешеходец ти е забранено свободно да се шляеш по обществените улици, булеварди и магистрали
От коронавирус в България за седмица умират повече хора, отколкото от катастрофи за цяла година. Искаше се просто да носим маски на обществени места.
Не каза защо съучастваш в избиването на хиляди хора като не подкрепяш инициативата за "Каски навсякъде", както и защо си убеден/а, че простото носене на мръсотия пред устата ще спаси някого. В дългосрочен план автомобилите убиват много повече хора от пандемията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Пич, вземи се освясти малко!
Много малоумен пример! Сигурно се чувстваш много горд, че си го измислил! Колко време го мисли?
Коронавируса е НЕ особено опасна инфекция! ТОЧКА!!!
Има изключително ниска смъртност 0,1-02% и цялото блокиране на обществата е сценарий...
Теб ако толкова те е страх за живота ти, ходи се закопай в някакъв бункер!
Не мога да разбера какъв ти е проблема!
Относно примера ти, няма кой какво да доказва на мишка като теб! Човек иска да се докаже, ако намира ответната страна за достойна!
Аз не смятам, че ти си достоен! Това не е обида! Не искам да те засегна! Няма квалификация!
За мен ти си дъното на човешката глупост! Това вече е квалификация!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
+ да си мием ръцет и да спазваме елементарна хигиена
+ като ни е зле да си седим дома, а не да се правим на "нищо ми няма това е настинка"
много е трудно и страшно
Камо ли на безсмислени маски, дезинфектанти бля бля.
Да не говорим, че шибания грип така са го модифицирали че 4-5 дена нямаш никакви симптоми ама го разнасяш като свиня тикваНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Вече няколко пъти питам смелчаците, и естествено, и разбираемо, отговор не получавам - кой от вас, титани на духа, хора без страх от дреболии - ще ми демонстрира как ще извади горещата тава от фурната без кухненска ръкавица? Идвате, правите го, и ми доказвате малодушието ми, и личната си грандиозна безстрашност. А все пак, от корона вирус все някой е умрял, но ви гарантирам, че смъртността от хващане на гореща тава без предпазни средства е 0.000000%
Докажете смелостта си! Винаги ще ви признавам духовното превъзходство!
Много малоумен пример! Сигурно се чувстваш много горд, че си го измислил! Колко време го мисли?
Коронавируса е НЕ особено опасна инфекция! ТОЧКА!!!
Има изключително ниска смъртност 0,1-02% и цялото блокиране на обществата е сценарий...
Теб ако толкова те е страх за живота ти, ходи се закопай в някакъв бункер!
Не мога да разбера какъв ти е проблема!
Относно примера ти, няма кой какво да доказва на мишка като теб! Човек иска да се докаже, ако намира ответната страна за достойна!
Аз не смятам, че ти си достоен! Това не е обида! Не искам да те засегна! Няма квалификация!
За мен ти си дъното на човешката глупост! Това вече е квалификация!
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар