If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мойто момиче Спамиш темата, но все таки за първите 4 точки съм съгласен, а за последната е много добре даже , че огромна част от целокупния български народ изпитва страх и адско недоверие към ваксините. Ама ти що се кахъриш и си се затревожил за нас ? Нал живееш в францията, пък и ти ще си сложиш от всички ваксини по 2 , да ти е спокойно и рахат на душата
Мога бе, що да не мога. За невежи като теб, това е самолет. Боен. ..
Не съм изчерпателен, ама за невежи.... толкова.
Ето по-изчерпателно: вземайки на въоръжение Мике-гиговските способи за анализ на статистики,
ами F15 не боен самолет - защото статистиката показва, че от всички машини за целия си живот( всички полети) - само 0,04% са участвали в бой (та да - невеж си, или много държиш да се правиш на такъв, за вируса)
Да, днес/вчера хоспитализираните пак започнаха да се качват, а тежкоболните така и не спряха увеличението си
пп
аз го изкарах - почти без температура, но 10 дни много странно главоболие, имах чувството, че ще получа инсулт - стоиш си нищо ти няма и изведнъж болка все едно удар с чук...изолирах се 14дни и вече съм ок. Сега имам двата вида антитела..
Я сега направи статистиката за България. Короната е тук от 8 месеца, убила е 5000 човека, 10 ПЪТИ повече от катастрофите за този период, 100 ПЪТИ повече от СПИН-а. Може короната да не е много опасна за китайците или нигерийците, но за българите е сто пъти по опасна от СПИН-а, десет пъти по-опасна от катастрофите. Естесвено не за всички, има безсмъртни джигити дето колан и капут не слагат, светофари и ограничения не признават. Често заради такива умират невинни. Както и заради заразните, които отказват да носят маска.
Я сега направи статистиката за България. Короната е тук от 8 месеца, убила е 5000 човека, 10 ПЪТИ повече от катастрофите за този период, 100 ПЪТИ повече от СПИН-а. Може короната да не е много опасна за китайците или нигерийците, но за българите е сто пъти по опасна от СПИН-а, десет пъти по-опасна от катастрофите. Естесвено не за всички, има безсмъртни джигити дето колан и капут не слагат, светофари и ограничения не признават. Често заради такива умират невинни. Както и заради заразните, които отказват да носят маска.
Е той живота е несправедлив. Да не би най-умните да успяват. Тиквоний е очоизваден пример.
Ние УМИРАМЕ НАЙ-МНОГО В ЦЯЛ СВЯТ. Поради какви причина да си мислим че и от съпътстващи с кУрона няма да мрем най-много?
Вървяха спекулации за БЦЖ, ген, че и аз им повярвах (ще се ми се да е така).
Още април излезе че ковид подготвеността на БГ е на последно място в Европа.
Има ли една държава да лекуват и умират хората по стълбите пред болницата?
И въпреки че бяхме най-зле и имахме 6-8 месеца да се подобрим ние си останахме на ПЪРВОБИТНОТО НИВО въпреки милиардите ни дадени и безплатния опит от другите страни !?!?!
Кой е виновен за това? Хората че не носят парцали на носа?
Лев мое ли да пригласяш на глупостите на матейко.
Само едно нещо е 100% сигурно - че като си се родил ще умреш. Всичко друго е с вероятност.
Малко за повторното заразяване. Досега са 1/1милион. Това не статистическа, ами вселенска НЕзначимост. Като да сме само ние земляните "разумни" същества във Вселената.
И после пак дежурното самохвалство - само той бил разбирал от статистика и вероятности !?!?!?
А плямпа откровени глупости 8% смъртност, щяла да падне до 3. Тя е ДЕСЕТКИ пъти по малка. Което естествено статистически е СИСТЕМНА ОГРОМНА ГРЕШКА.
Статистиката неслучайно се води за определен период - обикновено ГОДИНА. Никъде не се води статистика примерно за век. Що ли?
От грип са умрели поне 1млрд души ама за хиляди години. Какъв е смисъла от това - освен някво бомбастично заглавие в жълт вестник !?!?!?
Ето коронката вече е на 12 месеца откакто има доказани смъртни случаи. Айде сметнете за тази една година колко е "доказаната"
земна смъртност от кУрона.
1.5млн/7,8млрд=0,02% короната е причина за годишната смъртност която общо е 0,7% или само 1/35 - по малко от 3%.
От спин и катастрофи са починали пак 3%, от рак, алкохол, цигари много повече
Добре им го казваш. Като смятат да смвтат всичко. И как се къса предаването, вероятността в трамвая да има 5-има и само един на десет трамвая. Капацитет, ресурси, човешки ресурс.
Лев мое ли да пригласяш на глупостите на матейко.
Само едно нещо е 100% сигурно - че като си се родил ще умреш. Всичко друго е с вероятност.
Малко за повторното заразяване. Досега са 1/1милион. Това не статистическа, ами вселенска НЕзначимост. Като да сме само ние земляните "разумни" същества във Вселената.
И после пак дежурното самохвалство - само той бил разбирал от статистика и вероятности !?!?!?
А плямпа откровени глупости 8% смъртност, щяла да падне до 3. Тя е ДЕСЕТКИ пъти по малка. Което естествено статистически е СИСТЕМНА ОГРОМНА ГРЕШКА.
Статистиката неслучайно се води за определен период - обикновено ГОДИНА. Никъде не се води статистика примерно за век. Що ли?
От грип са умрели поне 1млрд души ама за хиляди години. Какъв е смисъла от това - освен някво бомбастично заглавие в жълт вестник !?!?!?
Ето коронката вече е на 12 месеца откакто има доказани смъртни случаи. Айде сметнете за тази една година колко е "доказаната"
земна смъртност от кУрона.
1.5млн/7,8млрд=0,02% короната е причина за годишната смъртност която общо е 0,7% или само 1/35 - по малко от 3%.
От спин и катастрофи са починали пак 3%, от рак, алкохол, цигари много повече
Кой грип е повтарял милиарди години, един и същи или различен
Ама той като е различен още по зле. Всички заедно милиони различни са ни накривили шапката. Поредния различен грип (модифициран вероятно от човека) пак ще ни накриви шапката. Няма да ни затрие ама ще е началото на новия световен ред. Където човека ще е приравнен с машината. Слушаш, работиш, не мрънкаш ще живееш и ползваш благата иначе на бунището
Преци, търсих ама не можах да намеря къде си го написал. Дай напиши пак тв-то ако се сещащш, че не ми се рови.
Към 16 ч имаше предване за ваксини, мисля че беше бтв. После въртях други и не се спирах, т докато накрая останах на музикално предаване и даже го писах и него в темата за музиката, мисля че е било по бтв.
Да, епидемиолог е и разбира от ваксини. Същото. Възможно е да преболедуваш и да не изградиш достатъчно ефективен имунитет. Но процентът при Ковида вероятно е също много малък. Но той пак не е траен, даже и година да е. Ми то и сума ваксини - ето сега въведоха скоро преди година две за пневмококи аз си правих - имунитета е за три години, не е пожизнен. Е майка му стара, кажа нещо и се хващат у буквата и интерпретират погрешно.
Лев, понеже е отговор на мое питане, това последното малко ме озадачи. Това по повод на нещо написано от мен?
Преди години - 2005 май беше имах единствен случай - тетанус с развито заболяване. И летален изход. От Кнежа беше пациента. Опистотонус - драма е финала. Наистина. Но тетанусът е типична токсемия - токсинът на тетаничния бактерий - анаероб, заедно с този на ботулиновия клостридиум са едни от най-мощните невроотрови познати на Земята.
Тия старци на по 85 год в замърсената Ломбардия, как доживяваха толкова дълго до тая година, при все че, живеят три поколения у домовете им и им носят нови вируси постоянно ? Доста от тях и пушат. Едва ли си слагат ваксини за десетина опасни болести.
Второ, една от причините за високата смъртност там е била минало-годишната им ваксина за грип.
Ами да, да не говорим че населението - доста голям процент си носят вируса с тях. Херпес зоостер вируса. След 50 години се смята че имунитетът е спаднал. А ако заболееш на тази възраст от варицела-зоостер може да направиш енцефалит с некрози и кръвоизливи и си финито. Ще я питам утре за това.
Карах варицела като студент 4 курс- наложи се да вляза в болница след цяла седмица мъка вкъщи. 2 пъти припадах в болницата. На изписването-брадясял изрод с черни корички по цялото лице, и ужасът в погледа на току-що постъпващ пациент, взирайки се в мен.
Коментар