IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

НЕ ЛЕКУВАТ НИКОЙ, само пълнят болниците със заразени с корона. Други болести не съществуват и инфактни и инсулти. А познайте каква е смъртността от тях без лечение. И статистиката отчетливо го хваща - х2 починали
    Пролетта, още повече не лекуваха никой, ама резултата друг... Мангъсарян кълнеше, че заради нелекуването ще умрат хора, пък то, стана каквото и в Италия, напълнихме и морги и болници,само че при нас по мангъсарянски - по до-центски и по-шапкарско Радевски
    байдъвея, който не виждал ТИР като морга може да се разходи около Пирогов....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Като човек "карал" пневмония и вирусна, и бактериална повече от един път ми е добра позната симптоматиката. Проявяването й е зависело от общия ми здравен статус към момента. Целенасочено не съм лежала в болница, дори в случая на тежко проявление. Но, в един форум не е сериозно да тръгна да обяснявам има ли панацея лечението.
      Но, намирам и за престъпно масовото тъпкане с няколко антибиотика, приетите в болници. Обезсилването на имунната им система и инфекциозната среда са свръх фактор. Времето ще е съдник.
      Бъди здрав!
      За тъпкането с антибиотик не съм компетентен. Те лекарите действат разнопосочно. В случая не знам дали антибиотика можеше да бъде избегнат. Например според повечето доктори, антибиотикът трябва да се даде в правилния момент, а не по-рано. А доколкото знам бактериалната инфекция е вероятно да настъпи след вирусната. При теб наложи ли се употребата на антибиотик?

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Пневмониите(вирусни) обикновено идват след усложнение от грипни вируси, аденовируси, варицела зостер и др. Един от характерните симптоми е висока температура. В случая такава не е имало. Грип не знам дали има регистриран по това време. Пневмонията при Covid била по-различна по думите на лекарката(отличен пулмолог, която се занима с вируса и е натрупала доста опит), която лекуваше пневмонията на майката на жена ми. Като си направи снимка беше шокирана, че е с двустранна пневмония понеже, нямаше сериозни оплаквания(умора, главоболие, гърлобол, коремна болка и съвсем слаба кашлица) и типична симптоматика. Твое право е да вярваш, в каквото сметнеш за истина. Аз също смятам, че облъчването от медиите е доста(да не използвам по груби думи). Дали целите са чисто медицински е съвсем отделен въпрос.
        Като човек "карал" пневмония и вирусна, и бактериална повече от един път ми е добра позната симптоматиката. Проявяването й е зависело от общия ми здравен статус към момента. Целенасочено не съм лежала в болница, дори в случая на тежко проявление. Но, в един форум не е сериозно да тръгна да обяснявам има ли панацея лечението.
        Но, намирам и за престъпно масовото тъпкане с няколко антибиотика, приетите в болници. Обезсилването на имунната им система и инфекциозната среда са свръх фактор. Времето ще е съдник.
        Бъди здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
          Конкретно за 14 дни +5000 човека в повече от 2019 са умрели.
          Какво е вашето обяснение за +120% ръста на тотал смъртността в седмици 47-48-ма в България?
          Ами 100 от процентите вероятно се дължат на предизвиканите от ковида пневмонии или други усложнения на болести, от които страдат инфектираните с ковид, а другите 20% се дължат вероятно на това, че болните не се лекуват, защото идиотското правителство стопира здравната система и на практика забрани всички болни да бъдат лекувани. Всеки да се оправя сам! Това е здравната политика на БокоТиквовото правителство!
          Last edited by gigow; 09.12.2020, 00:59.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Почваш да ме кефиш,
            числото на официално хванатите за деня e 2,7х. според мен има ~210х, "нехванати активни" и по коя математика ги докара до 1:3
            Понеже си написал "Според мен в момента реално положителни са някъде около 250-300х" няма как да знам, че си имал предвид сравнение с тези на дневна база
            А 1:3 дойде от уточнението ти за 94хил официално активни към предположените 300 хил

Last edited by neptun266; 09.12.2020, 00:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Шестима починали при тестовете на ваксината на ''Pfizer“/''BioNTech“
              При това от бодени ЗДРАВИ.
              От курона - 0,02% - 2/10000. От ваксина 3/10000. Да си я бият на кой искат
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Какво е вашето обяснение за +120% ръста на тотал смъртността в седмици 47-48-ма в България?
                НЕ ЛЕКУВАТ НИКОЙ, само пълнят болниците със заразени с корона. Други болести не съществуват и инфактни и инсулти. А познайте каква е смъртността от тях без лечение. И статистиката отчетливо го хваща - х2 починали
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Не, не викам грип, а започнах с това да погледнешбългарската официална статистика до 2020та за пневмония.
                  Симптомите са подобни.
                  Включих и грипа, предвид мненията по-долу за "дребно грипче".
                  Иначе, и грипа, и пневмонията са заболявания, които изчезнаха тази година в съзнанието на телеобладания човек и новините и беше изненада, че някъде все още, не са забравили за тяхното съществуване
                  Пневмониите(вирусни) обикновено идват след усложнение от грипни вируси, аденовируси, варицела зостер и др. Един от характерните симптоми е висока температура. В случая такава не е имало. Грип не знам дали има регистриран по това време. Пневмонията при Covid била по-различна по думите на лекарката(отличен пулмолог, която се занима с вируса и е натрупала доста опит), която лекуваше пневмонията на майката на жена ми. Като си направи снимка беше шокирана, че е с двустранна пневмония понеже, нямаше сериозни оплаквания(умора, главоболие, гърлобол, коремна болка и съвсем слаба кашлица) и типична симптоматика. Твое право е да вярваш, в каквото сметнеш за истина. Аз също смятам, че облъчването от медиите е доста(да не използвам по груби думи). Дали целите са чисто медицински е съвсем отделен въпрос.

Коментар

Конкретно +5000 човека в повече от 2019 са умрели за 14 дни.
                    Обяснението са мерките и информационният терор.

Коментар

..
                      Иначе, и грипа, и пневмонията са заболявания, които изчезнаха тази година в съзнанието на телеобладания човек и новините и беше изненада, че някъде все още, не са забравили за тяхното съществуване
                      Last edited by satz; 09.12.2020, 00:24.

Коментар

Понеже си написал положителни, а не активни в поста, който цитирам предположих, че имаш предвид всички рег. с PCR, които са почти 165 хил. и при 300хил. положителни до сега(твоето макс. предположение), съотношението е 1 на 2-ма. Но да допуснем, че не съм те разбрал-то тогава става 1 на 3-ма по твоята логика.
                        Почваш да ме кефиш,
                        числото на официално хванатите за деня e 2,7х. според мен има ~210х, "нехванати активни" и по коя математика ги докара до 1:3

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev
                          ...
                          Самовлюбено надуто габровско ......!
                          Не съм виновен аз, че заради разсипаната от Боко ТИКВАТА здравна система, болните НЕ СА ЛЕКУВАНИ и умират неприети в болниците.
                          Не аз съм виновен, че цяла пролет и лято болните не са приемани за диагностика и лечение в болниците, тъпак такъв претенциозен. И сега умират от сърце, от рак, от диабет и от Ковид естествено. Пневмонията, предизвикана от ковида трябва да се ЛЕКУВА, а не да оставиш болния на вратата на болницата. както правят твоите кумири от ГЕРБерското здравеопазване.
                          Сигурен съм, че нищо не си разбрал, герберски .... но Боко Тиквата догодина ще бъде разследван и осъден за всички престъпления, които е направил. А заедно с него трябва да бъдат съдени и идиотите, които го подкрепят в престъпленията му! Като ...крадец на еврофондове!
                          Last edited by RUBLA; 09.12.2020, 10:08. Причина: Спазвайте добрия тон!
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Викаш грип е карала жената. Може, може.
                            Не, не викам грип, а започнах с това да погледнешбългарската официална статистика до 2020та за пневмония.
                            Симптомите са подобни.
                            Включих и грипа, предвид мненията по-долу за "дребно грипче".

Коментар

По статистически данни на НСИ, всяка година до 2020та от пневмония си заминават няколко хиляди човека в България, Погледни!
                              От грип - също, но по признание на лекари, обикновено са записвали причината от усложненията на грипа - сърдечни и т.н., Проф. Кантърджиев в предишни грипни сезони също го е обявявал от екрана нееднократно.
                              Грипът в тежка форма е сериозно предизвикателство и за иначе, физически здрав човек. Симптомите са - главоболие, загуба на обоняние, муслулни болки до степен на усещане за атрофия, тежка кашлица, температура...
                              Познато, нали, но днес масово като се кихне и се поставя диагноза ковид
                              Болниците в масовия им вид са сериозна предпоставка за влошаване на състоянието, но това е тема, з акоято в момента е трудно да се говори

Най-доброто, което може да направи един болен от тежко респираторно заболяване е да не се залежава и сериозни дихателни упражнения на чист въздух!
                              Викаш грип е карала жената. Може, може.

Коментар

94х. са официалните активни случаи в България, откъде извади тоя извод, като казвам, че вероятно са 250х. ????? (вчера са хванали 2,7х)
                                Понеже си написал положителни, а не активни в поста, който цитирам предположих, че имаш предвид всички рег. с PCR, които са почти 165 хил. и при 300хил. положителни до сега(твоето макс. предположение), съотношението е 1 на 2-ма. Но да допуснем, че не съм те разбрал-то тогава става 1 на 3-ма по твоята логика.

Коментар

Working...
                                X