If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+4800 на 6-ти Яну 2021, означава да се удвоят за 30дни всички мъртви ковидни от Март до 6 Дек. , честно ми е предложението за +4000 (и двамата нямаме сигурност),
особено като се вземат предвид твърденията ти за 2021 , и това че започва спад.
Ми спадът започва, но при смъртността винаги има лаг - едно заради бездарието на бялата мафия, друго заради липсата на доболнична помощ, трето заради самата пробита система. А и както видяхме, при всеки грип имаме увеличение на седмична база с едни до 1500 човека отгоре. Та щом това е чумата на 21 век, не виждам проблем да се предложи бас за 6000 увеличение на месец - колко са умрели досега е без значение - от 01.01.2020 до 13.03.2020 пък не е умрял ни един, нали
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ми нормално е да са толкова - това прави по 130 човека на ден, което си е стандартно като за у нас в последно време, ..
+4800 на 6-ти Яну 2021, означава да се удвоят за 30дни всички мъртви ковидни от Март до 6 Дек. , честно ми е предложението за +4000 (и двамата нямаме сигурност),
особено като се вземат предвид твърденията ти за 2021 , и това че започва спад.
Според мен отбелязаните като ковидни мъртви от 7Дек.2020 до 5.Яну.2021,(данните излизат 0:30ч. на 6-ти) ще са +4000 ...
вече има +360, остават 3641
По същата схема загубилия плаща 100лв. за пулсоксиметър за някоя болница.
Ми нормално е да са толкова - това прави по 130 човека на ден, което си е стандартно като за у нас в последно време, че даже са и повече на ден. Значи ти, "оптимиста", за грипа, очакваш спад на починалите, а аз, "песимиста", следва да съм на другото мнение - определено не разбирам логиката Дай едни 6000 и правим баса, да дойдат по 200 на ден, нали сме новото Бергамо, Ухан и т.н., а и мерките ще паднат на 21.12
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
These are countries for which no eligible studies were retrieved in the literature search. The results of these studies have been announced to the press and/or in preliminary reports, but are not yet peer reviewed and published.
Правилно си уловил тънката линия. Но и той го е отбелязал. Друг е въпроса, дали относителното тегло на тези ще окаже значително влияние върху общия резултат. Това е по-важното.
За това най-добре да потърсим такива изследвания в България, и да си вземем нашата смъртност. Аз обаче не намерих нищо официално. Баси пародията на държава сме
Последната сметка я правих с CFR средно за централна европа, нашите заболели и смъртност от НСИ - получих около 3х на официалните данни за болни две седмици назад. НСИ-то беше около 3300 тогава, сега при 4700 не знам колко ще излезе.
Е да има шанс и за Грую,
не съм уточнил, че за 5-ти данните ги дават в 0:30 на 6-ти.
не разбрах какво ми предлагаш? Ще ме прощаваш, но громя врага с партиен билет в лешперкото и балоняка, докато някои мазни и с превити гръбчета прецакани никове подло ми забиват постоянно нож в гърба, за да угодят на силните на деня - държавната работа винаги води до девиации
Интересно. Както се казваше в едно анимационно филмче "how cute...but WRONG" Нямам предвид документа, като такъв или методите, а източниците на информация. Намерих поне 2 сериозни недостатъка - в сметките включват Афганистан с 31% население с антитела, Русия с 14% и още няколко подобни (най-вече ухан), и смъртност по официалната статистика за корона няколко дена след изследването за антитела - напр. Гърция е с 0.42% за 121 починали, 1 седмица по-късно вече са 140 починали.
И цялото това нещо е правено април-май, когато в банско ги изкараха първо 8% после 0% с антитела.
These are countries for which no eligible studies were retrieved in the literature search. The results of these studies have been announced to the press and/or in preliminary reports, but are not yet peer reviewed and published.
Правилно си уловил тънката линия. Но и той го е отбелязал. Друг е въпроса, дали относителното тегло на тези ще окаже значително влияние върху общия резултат. Това е по-важното.
Според мен отбелязаните като ковидни мъртви от 7Дек.2020 до 5.Яну.2021, ще са +4000 (с Груйо може да дарим пак един пулсоксиметър )
Трябва да вдигнете левъл-а с тези басове, че то става като в оня виц дето побратимът викал, че неговите чавета винаги познавали времето- едното викало, че ще вали, а другото, че няма. . Разберете се за число, па се басирайте за стойността на девиацията "+-".
Според мен отбелязаните като ковидни мъртви от 7Дек.2020 до 5.Яну.2021, ще са +4000 (с Груйо може да дарим пак един пулсоксиметър )
Според мен отбелязаните като ковидни мъртви от 7Дек до 5.Яну.2021, ще са +4000 (с Груйо може да дарим пак един пулсоксиметър )
Напълно възможно. Те сега предстоят стряскащите цифри от последните седмици на заразяемост.
Смъртността до 5и януари е следствие на заразените сега и следващата седмица, въпроса е сега ще започнат ли да спадат заразаните и ако започнат да спадат дали ще е от мерките или от липсата на здрави непрекарали вируса. И това ще го разберем чак в края на януари.
Имаш предид починали с доказан ковид или починали в повече спрямо средното за предните 5 години?
Що да станат задължителни, като ваксиниран или не е едно и също според това, което пишеш? Значи ваксината е пунта мара и едни милиарди са отишли на вятъра (в правилния джоб).
ако ваксината предпазва от тежко протичане или разболяване, но не спира разпространението, то това означава, че неваксинираните/и тези, които не са боледували, са в риск. а и още не е ясно колко дълго трае имунитета. затова пиша, че ако не появят ваксини, които реално да стопират разпространението, тогава периодично ще трябва да се ваксинираме.
The Covid-19 vaccine from the University of Oxford and AstraZeneca Plc shows only a limited ability to stop transmission of the coronavirus despite preventing Covid-19 illness in a majority of those who are infected. Read more at: https://economictimes.indiatimes.com...campaign=cppst
Коментар