IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Лъжеш! От всички видове инфекции през 2009 са умрели под 600 човека! ДЕСЕТ ПЪТИ по-малко отколкото от коронавируса тази година. А годината не е свършила.

А Боко ни лъжеше цяло лято, че няма проблем с вируса и за това нямало смисъл да ходи на работа в МС.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

2009 от свински.
      Сега от ухански малко повече СЪС измамите
      Лъжеш! От всички видове инфекции през 2009 са умрели под 600 човека! ДЕСЕТ ПЪТИ по-малко отколкото от коронавируса тази година. А годината не е свършила.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Притесних се за теб. Да не вземе те тресне стреса в тази самоизолация, която си наложил. Смятам да те посетя и да ти направя една профилактика.
        Драга Кака, не съм си променял режима на жизнь и отмор. Самоизолация е патетично казано. Запивам си кога падне компания и се разхождам насам-натам без глава, ами с тиква. Ако ще ме профилактираш, барем глей да имаш слушалка, за са мога да кресна в нея. Ще прибягаш набързо до ушния доктор.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Всичкото това е от липса на смислена работа на село в градината или с кошерите и животните.Ако си имаш по цял ден селска работа да нахраниш да поринеш да напалиш печка да изринеш сняг да нацепиш дърва нямаш време за страх изолация заседяване.Всичкото това къде си изброил е следствие от желанието на хората да не се мъчат за нищо и всичко ей така да им пада на готово...Аз нямам подобни проблеми.Имам един приятел като брат ми е гледа крави и се отби да се видим комшийката като го видя зе да се вайка вече година съм без работа няма пари а той и вика качвай се в джипа почваш веднага заплата 1200 лева.Трябват ми дояч и говедар избирай.Нашта подви опашка и се обиди....Трудът спасява идиота от заседяване стрес и изолация.
          Интересно ще е да се види разбивката за смъртността в градовете и селата. Вероятно в градовете е голямото нарастване на смъртността. При това то ще е от неполагане на медицински грижи за други заболявания. Просто болничната система издиша. Не сме Германия. Системата е разстроена и следва трагедия. Уж всичко се правеше да се подготви, а пак изненадани. От снегът ли от Ковида ли, не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
            Каква ирония, графиката баш на Жираф ще го докара, всичкото невярващи,станаха съвсем като шопа от вица - "Е па нЕма!"

Проблемът е сериозен, когато хората, които сме избрали да ни "управляват" - не вярваха!

Боко цяло лято НЕ повярва и НЕ се вястна на работното си място! Пропусна времето, за да направи онова, за което сме го избрали! Най-малкото - не беше в МС.

Другото "невярване" от обикновени редови членове на обществото си е за тяхна сметка.

Публичните личности, вкл. Министър-председателят - са тия, за чието невярване трябва да търсиш сметка!

Цяло лято Боко разхождаше джипа по магистралите и по тоя начин ни казваше: "Те такова животно - няма!"

Самият ти - защо не го върна на работното му място през лятото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Защо си мислиш че като си отишъл на село и гледаш крави и картофи си нещо повече от останалите... нещо не мога да ти схвана непрекъснатото заяждане с всички останали които са избрали по-модерни методи да си изкарват прехраната.

Аз също имам село и като бях малък всяко лято помагах на баба и дядо, та знам какво е селска работа, но не се хваля непрекъснато, дори не съм го споменавал нито веднъж тук. Това не е добър начин да си изкарваш прехраната в днешно време (освен ако не сте някакви потомствени фермери, с голямо количество техника).

Това превъзходство което демонстрираш всъщност явно се дължи на голяма неграмотност от твоя страна, можеби е време да се спреш, защото и ти рано или късно ще опреш до болницата и като няма лекари в болницата (защото всички са заети да лекуват КОВИД), ще ревеш като саранска мечка.

За разлика от теб аз знам два езика и си изкарвам прехраната в ИТ индустрията, но не съм седнал да се хваля всеки ден, дори не го споменавам.

Да си предпазлив към нещо ново, непознато и същевременно опасно не е признак на страхливост, а на разум и мъдрост, ако беше прочел поне една свястна книга щеше да го знаеш това. До сега ти и тези като теб трябваше да сте млъкнали и да сте се свряли в миша дупка, защото до голяма степен благодарение точно на хората които подцениха вируса се стигна до тук. Това е и причината в България през последните 30 години да слизаме надолу, защото неграмотни хора се домогнаха до власт, която не е за тях.
              Нещо много си се объркал.Пееш една песен а оркестъра свири друга.Не аз мрънкам тука стрес заседяване нам кво си.Явно работиш при Замаушката той държи най добрите айтита и дава най големите заплати.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                ..
                Е смъртността е повече от двойна последните седмици.
                ...
                Каква ирония, графиката баш на Жираф ще го докара, всичкото невярващи,станаха съвсем като шопа от вица - "Е па нЕма!"

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                  Всичкото това е от липса на смислена работа на село в градината или с кошерите и животните.Ако си имаш по цял ден селска работа да нахраниш да поринеш да напалиш печка да изринеш сняг да нацепиш дърва нямаш време за страх изолация заседяване.Всичкото това къде си изброил е следствие от желанието на хората да не се мъчат за нищо и всичко ей така да им пада на готово...Аз нямам подобни проблеми.Имам един приятел като брат ми е гледа крави и се отби да се видим комшийката като го видя зе да се вайка вече година съм без работа няма пари а той и вика качвай се в джипа почваш веднага заплата 1200 лева.Трябват ми дояч и говедар избирай.Нашта подви опашка и се обиди....Трудът спасява идиота от заседяване стрес и изолация.
                  Защо си мислиш че като си отишъл на село и гледаш крави и картофи си нещо повече от останалите... нещо не мога да ти схвана непрекъснатото заяждане с всички останали които са избрали по-модерни методи да си изкарват прехраната.

Аз също имам село и като бях малък всяко лято помагах на баба и дядо, та знам какво е селска работа, но не се хваля непрекъснато, дори не съм го споменавал нито веднъж тук. Това не е добър начин да си изкарваш прехраната в днешно време (освен ако не сте някакви потомствени фермери, с голямо количество техника).

Това превъзходство което демонстрираш всъщност явно се дължи на голяма неграмотност от твоя страна, можеби е време да се спреш, защото и ти рано или късно ще опреш до болницата и като няма лекари в болницата (защото всички са заети да лекуват КОВИД), ще ревеш като саранска мечка.

За разлика от теб аз знам два езика и си изкарвам прехраната в ИТ индустрията, но не съм седнал да се хваля всеки ден, дори не го споменавам.

Да си предпазлив към нещо ново, непознато и същевременно опасно не е признак на страхливост, а на разум и мъдрост, ако беше прочел поне една свястна книга щеше да го знаеш това. До сега ти и тези като теб трябваше да сте млъкнали и да сте се свряли в миша дупка, защото до голяма степен благодарение точно на хората които подцениха вируса се стигна до тук. Това е и причината в България през последните 30 години да слизаме надолу, защото неграмотни хора се домогнаха до власт, която не е за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Айде пак глупости, през коя година на този век в България от грип са умрели 5 хиляди човека? Ковид е в пъти по-смъртоносен от най-тежкия грип от 50 години. Тази година умрелите от КОВИД българи ще са повече отколкото от рак на простата и рак на гърдата взети заедно. Ако не се вземат мерки България ще задмине Италия, Испания, Франция и Великобритания по смъртност.
                    2009 от свински.
                    Сега от ухански малко повече СЪС измамите
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Пресни данни от днес за смъртността от НСИ.

Понеже преди спорихме как разбираш ли не знам си колко хора умирали от рак, катастрофи, СПИН, сърдечни, кръвно, инсулти, бла, бла.

Е смъртността е повече от двойна последните седмици.

Та обикновеното грипче убива повече хора от всички останали причини заедно.

Хубавото което се вижда че май ударихме върха за сега.

Лошото е че от Коледа, през Нова година, до Йордановден и Ивановден са има няма 2-3 седмици яли пили и се веселили. И заразата пак ще плъзне. Съответно може да имаме нови рекорди.

https://www.nsi.bg/bg/content/18121/...B8%D1%86%D0%B8

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Това показва, че пикът на смъртността е достигнат и следва още седмица или две плато, след което смъртността вероятно ще започне да спада. Не може обаче да се отрече, че смъртността от ковид, изчислена спрямо популацията е поне с 50% по-висока от тежък грип. А като се добави и факта, че много болни отлагат лекуването си или пък болниците не ги приемат за лечение, то няма нищо чудно във високата седмична смъртност.
                        Айде пак глупости, през коя година на този век в България от грип са умрели 5 хиляди човека? Ковид е в пъти по-смъртоносен от най-тежкия грип от 50 години. Тази година умрелите от КОВИД българи ще са повече отколкото от рак на простата и рак на гърдата взети заедно. Ако не се вземат мерки България ще задмине Италия, Испания, Франция и Великобритания по смъртност.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Притесних се за теб. Да не вземе те тресне стреса в тази самоизолация, която си наложил. Смятам да те посетя и да ти направя една профилактика.
                          Излезе му късмета най накрая.Ако не мое да решите некой интеграл обадете се

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                            Очакваните вторични ефекти от Ковида при смъртността вече са твърде изявени. Стресът, страхът, изолацията, заседяването, липсата на профилактика, дори спирането на лечението на множество болни докара рекордна смъртност. А изход засега не се задава. Поне до другото лято.
                            https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...gariia-6118954
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                              Очакваните вторични ефекти от Ковида при смъртността вече са твърде изявени. Стресът, страхът, изолацията, заседяването, липсата на профилактика, дори спирането на лечението на множество болни докара рекордна смъртност. А изход засега не се задава. Поне до другото лято.
                              https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...gariia-6118954

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Това показва, че пикът на смъртността е достигнат и следва още седмица или две плато, след което смъртността вероятно ще започне да спада. Не може обаче да се отрече, че смъртността от ковид, изчислена спрямо популацията е поне с 50% по-висока от тежък грип. А като се добави и факта, че много болни отлагат лекуването си или пък болниците не ги приемат за лечение, то няма нищо чудно във високата седмична смъртност.
                                Няма плато,това нещо заразява и убива докато има кого.Единственият шанс е да се отделят болните от здравите и болните да се лекуват а
                                здравите да се ваксинират за да не плъзне отново.

Коментар

Working...
                                X