Първоначално изпратено от mitaka7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Друго си е да си имаш пожизнен монарх, а не политици дето се сменят през 4 години.
Все пак монарха мисли в перспектива, а политиците само до следващия мандат гледат да добутат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
Oпитал се човека да препише старата шега, ама не уцелил 4*(1-1)=5*(1-1). Колко е готино да делиш на 0
едит: сетих се за една закачка за стажанти-одитори. Странното е, че и бая по-възрастни изпитват проблем с това:
Приходи (хил.лв) = 1
Разходи (хил.лв) = 1
----
Резултат (хил.лв)=1
?????
Приходи 1002, разходи 501, печалба 501
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеАйде многознайковци, споделете нещо по въпроса:
5:5=4:4
5(1:1)=4(1:1) ------//(1:1)
5=4
ПП; Операциите във втория ред са грешни, и аз се учидвам, че възрастен човек може да им се върже. Но както е казал Айнщайн - има само 2 безкрайни неща - вселената и човешката простотия, като за първото не е сигурен ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
5(1:1) няма нищо общо с 5:5
едит: сетих се за една закачка за стажанти-одитори. Странното е, че и бая по-възрастни изпитват проблем с това:
Приходи (хил.лв) = 1
Разходи (хил.лв) = 1
----
Резултат (хил.лв)=1
?????Last edited by Тъпо парче; 17.12.2020, 18:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеАйде многознайковци, споделете нещо по въпроса:
5:5=4:4
5(1:1)=4(1:1) ------//(1:1)
5=4
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тук въпрос кой кого не съществува щото е ясно кой ще победи.Въпроса е кога или по скоро докога Природата ще ни изтърпи наглостта.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Имах приятелка, с която се подготвяхме за кандидатстудентски изпит по математика. Бяхме намерили един сборник със задачи, които са се падали от 1945 до 1986 година /мисля/. Помагалото беше тематично разделено на задачи от технически вузове, икономически вузове и висши военни училища.
Дружката ми се справяше трудно със задачите за техническите вузове и започваха едни сълзи и сополи, докато не отвореше раздела със задачи за военните училища. От там решаваше всичко и се успокояваше
Наздраве!.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
едит:нептун266 - преди ден-два гледах едно видео с д-р Ацев - кардиолог. Та случката беше (подозрително на корона прилича, но не я споменават) - човека с проблем на сърцето и високо кръвно в следствие на вирусна инфекция. Не знам как са го лекували, но не е било необратимо.
Коментар
-
Имах приятелка, с която се подготвяхме за кандидатстудентски изпит по математика. Бяхме намерили един сборник със задачи, които са се падали от 1945 до 1986 година /мисля/. Помагалото беше тематично разделено на задачи от технически вузове, икономически вузове и висши военни училища.
Дружката ми се справяше трудно със задачите за техническите вузове и започваха едни сълзи и сополи, докато не отвореше раздела със задачи за военните училища. От там решаваше всичко и се успокояваше
Наздраве!.През тези две години на силни мои изяви съвсем между другото съм запомнил имената на класиралите се на първо място - някакви униформени студенти : Първо място математика - курсант Тодор Тагарев (Долна Митрополия), първо място съпромат - курсант Владимир Савов (Дола Митрополия), първо място математика - курсант Велизар Шаламанов (Долна Митрополия). Смотаняци !
П.П. Не е по темата. Модераторът да ме изтрие
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТъпич, когато си апокалиптик, не ме кефиш, да знаеш, Принципно не ми се пише във форума, заради една секта, която ще осветя след празниците, дотогава ги оставям да се вихрят и манипулират на воля, но с последните ти постове не съм съгласен, а и ти не си сектантТова, дето го описваш, се случи преди 3 седмици - според теб къде са децата сега. Ми точно така, при баба и дядо (и моите са там) - ако са били заразени, и бабите са се заразили. Честито.
За бялата мафия съм съгласен донякъде - същата работа като държавната администрация е - един върши работата на 50 които гледат да обират медеца. Просто системата е сбъркана.
едит:нептун266 - преди ден-два гледах едно видео с д-р Ацев - кардиолог. Та случката беше (подозрително на корона прилича, но не я споменават) - човека с проблем на сърцето и високо кръвно в следствие на вирусна инфекция. Не знам как са го лекували, но не е било необратимо.Last edited by Тъпо парче; 17.12.2020, 17:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Баба и дедо си говорили и бабата рекла:
- Ако некой от нас умре, аз отивам при децата, да знаеш!
- 1 like
Коментар
-
Наздраве!.
Коментар
Коментар