If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лошави е определение , което децата ще дадат ... иначе някой специалист би казал, че има симптоми на поведенческо отклонение...
Лично аз бих попитал куражлията заредил пушката (често с оптика) , защо не се пробва да лови при равни условия - напр. с нож срещу глиган
Например - дълбок сняг. Ако се вземе предвид съвета на един мъдър кентавър.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Лошави е определение , което децата ще дадат ... иначе някой специалист би казал, че има симптоми на поведенческо отклонение...
Лично аз бих попитал куражлията заредил пушката (често с оптика) , защо не се пробва да лови при равни условия - напр. с нож срещу глиган
Аз затова твърдя, че са страхливци и мижитурки и са велики само на маса... да убиваш живжтни за удоволствие е висша арогантност и извратеност... ако искат да са сред природата има хиляди други поводи - бушкрафт, кемперство, изследователски, адвенчър туризъм и др. невключващи варварски изпълнения...
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Тоя пич е на място в Корея и звучи доста оптимистично. Ще се справят корейците, нали имат успешен опит от преди със SARS. Да, ама... този вирус е много по-подъл.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Не е ясно този вой отдолу къф е. Но ми се видя бая неестествен. Ако армията не беше вътре, може да има криминална вакханалия. Но иначе от какво ще са тези писъци? Няма да се учудя, ако е монтаж. Всъщност, май са само протести от прозорците на квартирите.
Протест срещу действията на модерен Китай,е и затова го показах ! М/у другото бързо ще видим и колко се е справила ККП с този вирус защото края на януари официално имаха около 200 заразени колкото в момента са в Италия. Да видим как ще се развива вируса там.
Пешо, ловците в България наброяваме над 150 000 броя /дамите сме около 2000/. Организирани сме, горе-долу изпълняваме команди и повечето от нас издържат на пеши преход. Ако ни потърсят, не ще да е само за помощ.
Наздраве!
Ловците днес са едни арогантни убийци на животни... на всичкото отгоре страхливци и мизерници, оставящи купища боклуци по хубавите ни планини...
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Много се надявам да не копират действията на този модерен Китай,че вижте докъде е докарал населението на гр. Ухан !!!
Не е ясно този вой отдолу къф е. Но ми се видя бая неестествен. Ако армията не беше вътре, може да има криминална вакханалия. Но иначе от какво ще са тези писъци? Няма да се учудя, ако е монтаж. Всъщност, май са само протести от прозорците на квартирите.
Коментар