Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Равновестко да не те е хванал корона вирусът???Вчера каза че си продал всичко са ново пет не си продал?То на всички е ясно вече че ти акция не си помирисвал даже....За мен е необяснимо защо лъжеш на поразия и се представяш за такъв какъвто никога не си бил и няма да бъдеш.Предния път те хванах че лъжеш сега пак
- ЕХА !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Изобщо не се радвам, напротив. Всички ще се тръшнем накрая, ако още не си се светнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И да си пръв от стадото, не си ли овчарът, си...
Такааа.
Иначе, да, високият статус дава някои предимства. Само че, за „смеенето последен”... Не знам, ако изобщо, има някакво основание за смях...Хубаво, само илюстративно, представи си: Оставаш последният жив човек.
ХАХАХАХАХААХХХХХХХХ !?!
За куроната - аз съм изключително рисков случай и от 10 Февруари съм си дома. Имам само едно излизане за хапчета.
На 100 метра няма жива душа освен славейчета.
При първия случай блокирам пътя с колата.
Пия си филтрирана вода с обратна осмоза.
бърсане на дръжки, маски бла бля не виждам никакъв смисъл.
Добре че не се хваща по нет-а .
Като ми изтече болничния ще съм или отпуска или карантина ако дават или неплатен, 5-10к не могат да ме съборят
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Аз почти нямам акции в България. И тук още нищо не съм продавал. А и не мисля да купувам.
Не виждам обаче как мога да бъркам, при положение че всичко си е математика. Не става дума за мнения или за етика, а за чиста математика.
Но ако бъркам все пак ще съм много, много радостен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеИма ли някой във форума инвестирал в погребални бюра?
Като цяло наистина съм в състояние да оцелея доста време, без въобще да се възползвам от която и да било екстра на цивилизацията. Не завися от ток, вода, горива и донякъде мога да се отбранявам, ако се появят постапокалиптични въоръжени банди. Мога да си сея в имота различни видове зеленчуци (имота ми е 40 декара), мога да си гледам различни видове домашни животни, имам си и овощна градина със стотина дръвчета, имам си и пчелин, и дето се казва с години мога да стоя вътре в границите на електрическата ограда, без да се налага да я напускам за каквото и да било.
Коментар
-
Брой заразени, брой сериозни случай, брой починали, скорост на разпространение. Има си математически модели за развитие на заразявания, потенциални жертви, потенциален пик според коефициента на разпространение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Разказ на Талев за чумата ли, за холерата ли, именно такава история излага. Дърводелец на ковчези се радва на увеличените поръчки. Радва се, радва се, па накрая и той се тръшна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеИма ли някой във форума инвестирал в погребални бюра?
Добре, ще кажа само че акциите им подскочиха за два дена с 15%. Не е лошо засега. Крематориумите в Азия също се движат доста добре в момента. China says Wuhan coronavirus victims who die should be quickly cremated without funerals as death toll rises
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЗнаете ли, че за да си купя необходимия запас от лекарства за 3 месеца, които за мене и жена ми се явяват животоспасяващи, се наложи двама мои служители да обиколят всички аптеки в целия град, че и в един съседен. При това говорим за елементарни лекарства - за холестерол и високо кръвно налягане. Но такива проблеми има всеки втори мъж над 50-те и ми е много чудно другите поне 10 000 мъже от Габрово с подобни проблеми откъде ще си купят лекарства?
Та искам да кажа, че това да си първи от всички останали членове на стадото, си има своите преимущества. И баш оптимистите ще останат на сухо, така че не е важно кой се смее сега, а кой ще се смее последен. Моите съболезнования за оптимистите......
Такааа.
Иначе, да, високият статус дава някои предимства. Само че, за „смеенето последен”... Не знам, ако изобщо, има някакво основание за смях...Хубаво, само илюстративно, представи си: Оставаш последният жив човек. Излизаш от бункера си, свободен, жив и се охилваш:
ХАХАХАХАХА-А-А-А-ААААА ХХХХХХХХ !?!Last edited by Pyramid; 27.02.2020, 21:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
кое по-точно от всичкото, наричате математика? Всичко е пеене, ядене или дори пиене, - може да каже всеки и от това твърдението не става валидно
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Точно, защото хигиената им е никаква - организмите им са привикнали непрекъснато да се борят с инфекции и които оцелее, оцелее.Така си вдигат колективния/стаден/ имунитет на популацията. А и много прясно козе мляко с куркума пият.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
За семейството си мисля, но за чужди хора - ами сорри ......
Когато става въпрос за лично оцеляване, морала придобива съвсем други измерения, особенно ако трябва да спасяваш олигофрени, които довчера са ти се подигравали.
Или.....и те ти се подиграват
И сега е момента да им натриеш носа, като ........ оцелееш ''лично''' , игнорирайки ги............
пп Децата ти , например ,един път да дойдат на гости , или да излязат и......готов си.............
Коментар
-
Аз почти нямам акции в България. И тук още нищо не съм продавал. А и не мисля да купувам.
Не виждам обаче как мога да бъркам, при положение че всичко си е математика. Не става дума за мнения или за етика, а за чиста математика.
Но ако бъркам все пак ще съм много, много радостен.
Коментар
Коментар