Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение2. Има ли болни хора около вас?
- 1 like
Коментар
-
Хора, успокойте се и мислете логично. Логиката няма да ви подведе и ще ви подскаже верните решения. За начало се замислете по няколко въпроса, а именно:
1. Как така болниците нямат достатъчно маски и ръкавици, но от друга страна имат неограничен брой тестове за този корона вирус?
2. Има ли болни хора около вас?
3. Какво точно показват тези тестове?
4. Защо ни уведомяват с такава точност колко точно са приети за лечение в дадена болница?
5.Какво значат всички тези цифри, можем ли да ги сравним с друг период и да си направим изводи? И още ред други въпроси.....
Мислете, анализирайте и не се поддавайте на паниката.
Поздравления за Груйо Груев, който се опитва да ви вдъхне здрав раум, но вие му се подигравате.Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Хонг Конг е загадка ........До Китай и има няма 100 човека болни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Виждам, че темата ти е интересна. Проследи Монголската следа и от там нататъка ще развиваш бавно бавно нишката докато стигнеш до Ухан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Виждам, че темата ти е интересна. Проследи Монголската следа и от там нататъка ще развиваш бавно бавно нишката докато стигнеш до Ухан.
Ако погледнеш в момента фючърсите на СП 500 са 5% надолу, голяма част от спада се случи след като почна да отговаря на въпроси. Явно не само мен не е успял да увери че поне в САЩ действат както трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Не знам доколко е безобиден. Същия този тип препоръчва на хората да не носят маски и в същото време казва че трябва да се приоретизира N95 масските за лекари, защото може да не стигнат. Същия тип който казва че няма за какво да се притеснява, когато директно му зададоха въпроса трябва ли да се запасяват хората с храна и лекарства каза "Не, за сега". То е очевидно че за сега не трябва. Но очевидно не отрича вероятността това да е важно в бъдеще.
Коментар
-
Еми не ми се е случвало скоро да се сблъскам 1% шанс да ритна камбаната следващите няколко месеца
- 1 like
Коментар
-
Еми не ми се е случвало скоро да се сблъскам 1% шанс да ритна камбаната следващите няколко месецаLast edited by Mateev; 28.02.2020, 00:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Струва ми се че те е хванало голямото шубе
Коментар
-
Ми тя темата е за това Но ако никой не пишеше и аз нямаше да има с кого да си говоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
Тук съм преди модератора
И след прилепския вирус пак ще съм тук,МИСЛЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЕ то това е вече следващото ниво, когато жените решават да станат инициаторки, понеже никой не им обръща внимание от предишното ниво. Иначе мъжете винаги са готови и винаги им се иска, дори и без апокалипсис. И ако им падне - не подбират ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не, купен е, за да не спира тока у дома повече от 7 секунди (времето за запалване на генератора). Иначе в имота ми трябват много киловати, защото например ползвам моментни електронни трифазни бойлери за топла вода, които са с мощност 27 kW. И да, басейна ми също има система за отопление от топлинни соларни панели с мощност 60 kW и от два моментни електрически бойлери с мощност 54 kW единия. Имам си и собствен трафопост 160 kW. И плащам по 2-3 хиляди лева ток всек божи месец.
Коментар
Коментар