Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Южно Корейците и те ли?! А Северна Коря... там защо не го карат курназ???
А в Иран.... и там ли имат вътрешно политически проблеми... то като ги гледам там вече всички са болни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеКитайците решават вътрешнополитически въпроси, втвърдяването на курса на ККП им е необходимо. Има някакво перестроечно движение, което мъти водата на президента Си.
Южно Корейците и те ли?! А Северна Коря... там защо не го карат курназ???
А в Иран.... и там ли имат вътрешно политически проблеми... то като ги гледам там вече всички са болни.
Коментар
-
Аз започвам да си мисля че коронавируса заразява политици и ги прави малоумни, ако това което си написал е вярно... Италианците, точно след няколко месеца ще съжаляват че са свалили карантината, тогава и Господ няма да може да им помогне. Те Китайците нали са луди.... си спряха икономиката... всички други ще го карат на крак коронавируса и кой от кой по-смел.... нещо им е размътло мозъците... да махат карантината и да пускат всичко на пълни обороти... жалко, бяха хубави хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеИталианците казаха по телевизията, че много хора са установени преносители на вируса, без да имат никакви симптоми или с перспектива да развият такива. Французите ги подкрепиха в тази теза и казаха, че още от октомври са били регистрирани такива случаи. Нашите епидемиолози твърдят съвсем други неща относно симптомите и тестовете. Как месец октомври присъства в това заключение е пълна загадка предвид последвалия чак декември взрив в Китай. Италианците заявиха, че прекратяват тестването на непоказали симптоми хора. Ще свалят и карантината. Явно ще съжителстваме занапред мирно и щастливо с някаква нова твар или пък тя си е била тук винаги.
Аз започвам да си мисля че коронавируса заразява политици и ги прави малоумни, ако това което си написал е вярно... Италианците, точно след няколко месеца ще съжаляват че са свалили карантината, тогава и Господ няма да може да им помогне. Те Китайците нали са луди.... си спряха икономиката... всички други ще го карат на крак коронавируса и кой от кой по-смел.... нещо им е размътло мозъците... да махат карантината и да пускат всичко на пълни обороти... жалко, бяха хубави хора.
Да съжителстваш мирно и тихо с Коронавируса е като да си живееш мирно и тихо в 6-и реактор на Чернобил, малко след експлозията.... не съм очаквал че има такива малоумници като другаря Дятлов. Явно на Италианските политици изобщо не им пука за живота на собствения им народ.Last edited by Xman1; 28.02.2020, 21:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Немаш никво абстрактно мислене. И фотографията ти такава. Ако беше снимала тавана, всички щяха да се убедят, че магазинът е празен. Символично. А сега се чудят, дали е полупразен или полупълен.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Италианците казаха по телевизията, че много хора са установени преносители на вируса, без да имат никакви симптоми или с перспектива да развият такива. Французите ги подкрепиха в тази теза и казаха, че още от октомври са били регистрирани такива случаи. Нашите епидемиолози твърдят съвсем други неща относно симптомите и тестовете. Как месец октомври присъства в това заключение е пълна загадка предвид последвалия чак декември взрив в Китай. Италианците заявиха, че прекратяват тестването на непоказали симптоми хора. Ще свалят и карантината. Явно ще съжителстваме занапред мирно и щастливо с някаква нова твар или пък тя си е била тук винаги.Last edited by pinoccio; 28.02.2020, 21:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМомчета, вие що не вземете да се закопате някъде на секундата - ей така, ще спестите много мъки на себе си, а и спам по темата. ПрепоръкЪ е!!!!
То бива малоумие, но това вашето не се трае вече - в една нормална държава вече трябваше да ви осъдят за диверсия - ако сте се насрали от сянката си, а и така и така повечето сте пътници и само висите на здравната система, направо към Орландовци и да се приключва. Няма нужда да доказвате, че човешката глупост е безкрайна - вижда се вече незнам кой поред ден. И единия ми бил директор в голяма фирма - Матеев, ако си такъв апокалиптик, и една стинка не бих ти поверил, как работи тая фирма, идея нямам - сега ще видя какво произвеждате, за да спра да го поръчвам. Баси!
И по темата конкретно - взехте ли си достаъчно кенеф папир, за да си забършете дирниците, след като минете 6 месеца на консерви от голямото плюскане? Айде Матеев уж бил богат, ще прежали някой лев, ма другите?
Айде наздраве!
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-51527043
Коментар
-
Xman1, осланяй се на БОГ, нито един случай на коронавирус да не бъде признат.Защото вируса е безопасен в сравнение с това което може да последва когато всеки един тръгне да се страхува за кожата си. Я вижте там на южната ни граница се случва нещо и ако е писано да стане голямо бихте ли си пожертвали кожата да спасите българския род и малкото което му е останало. Иначе другото е ясно, всеки се готви да живее колкото орлите, това е ясно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнениеБрутния вътрешен продукт на глава от населението ще скочи.
Коментар
-
Момчета, вие що не вземете да се закопате някъде на секундата - ей така, ще спестите много мъки на себе си, а и спам по темата. ПрепоръкЪ е!!!!
То бива малоумие, но това вашето не се трае вече - в една нормална държава вече трябваше да ви осъдят за диверсия - ако сте се насрали от сянката си, а и така и така повечето сте пътници и само висите на здравната система, направо към Орландовци и да се приключва. Няма нужда да доказвате, че човешката глупост е безкрайна - вижда се вече незнам кой поред ден. И единия ми бил директор в голяма фирма - Матеев, ако си такъв апокалиптик, и една стинка не бих ти поверил, как работи тая фирма, идея нямам - сега ще видя какво произвеждате, за да спра да го поръчвам. Баси!
И по темата конкретно - взехте ли си достаъчно кенеф папир, за да си забършете дирниците, след като минете 6 месеца на консерви от голямото плюскане? Айде Матеев уж бил богат, ще прежали някой лев, ма другите?
Айде наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Значи "Бог" няма да ни е на помощ, остава ние сами да си помогнем. Но аз си мисля че вече най-вероятно е късно. Ако има повече 100 болни изпуснати, сме приключили.... нещо като във филма "живите мъртви" сме в момента... мъртви сме но още не го знаем.
Поне няма да се налага малкото оцелели да им търсим сметка на правителството, защото те дори не осъзнават опасноста и също ще се гътнат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЛошото е, че се предвижда месец март да е хладен и облачен. Много болно време. Справка в Гисметео.
Значи "Бог" няма да ни е на помощ, остава ние сами да си помогнем. Но аз си мисля че вече най-вероятно е късно. Ако има повече 100 болни изпуснати, сме приключили.... нещо като във филма "живите мъртви" сме в момента... мъртви сме но още не го знаем.
Поне няма да се налага малкото оцелели да им търсим сметка на правителството, защото те дори не осъзнават опасноста и също ще се гътнат.
Коментар
Коментар