IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Да, де, ама портфейлът ми е от крокодилска кожа. Като отвори една хищническа паст и всичко изпопада от него.
    И с какво толкова е ценна крокодилската кожа, извън имиджа? Като не е от крокодилска кожа, а от някакви други активи, голям праз.Светът няма да свърши
    Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Тогава (1956) населението е било 2.8 милиарда.
      Случката е от 2008 г. Не знам какво е било 1956 г., може би баща му е давал тогава интервю.

Коментар

• Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение

Няма лошо да те е стрх за портфейла ти. Мисли и се опитай да съхраниш портфейла си. Но когато страхът от рационален се превърне в ирационален, нещата могат да излязат извн контрол. През цялото време призовавам да не се създава паника и няма да се уморя да повтарям и да призоваван към спокойствие. С риск за пореден път да оспамя темата, ще призова всеки да мисли и да разсъждава. Някави безумни статистики, които незнаем дали са верни, но звучат достоверно, няма как да ми повлияят. Опитвам се да предпазя хората от ненужна паника, защото в темата пишат десет или двадесет участника, но тези които я четат са много повече.
        Да, де, ама портфейлът ми е от крокодилска кожа. Като отвори една хищническа паст и всичко изпопада от него.

Коментар

Когато попитали Артър Кларк малко преди да си отиде, в Шри Ланка, какво мисли за бъдещето на света като писател фантаст и футуролог, той отвърнал простичко - "Станали сме прекалено много".
          Тогава (1956) населението е било 2.8 милиарда.

Коментар

• Някой има ли предположения защо СЗО се запали с такова закъснение? Дори и само в този форум на болшинството беше ясно точно как ще се развие епидемията, само СЗО бяха недоразбрали и скептични. А тоя с неговия английски от начално училище ми е супер неприятен.

Covid-19 обаче се разпространява по-неефикасно от грипа и не се пренася от хора, които не са болни

Коментар

Ами, страх ме е за портфейла ми.
              Няма лошо да те е стрх за портфейла ти. Мисли и се опитай да съхраниш портфейла си. Но когато страхът от рационален се превърне в ирационален, нещата могат да излязат извн контрол. През цялото време призовавам да не се създава паника и няма да се уморя да повтарям и да призоваван към спокойствие. С риск за пореден път да оспамя темата, ще призова всеки да мисли и да разсъждава. Някави безумни статистики, които незнаем дали са верни, но звучат достоверно, няма как да ми повлияят. Опитвам се да предпазя хората от ненужна паника, защото в темата пишат десет или двадесет участника, но тези които я четат са много повече.
              Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от analog

Престани да го носиш в задния джоб и ще си ок

Точно толкова можеш да се притесняваш за кеша в банката или за тухлената инвестиция - ще иам период на несигурност навсякъде, но наистина най-вече в акции.
                Тя, несигурността, не ме плаши. Майсторите много са се овълчили. Кеш в банката нямам, всичко отива за покрива. Ще слагам керемиди, тухли няма да слагам. С останалото от заплатата ще купя 10-на унции от Тавекс. Ако остане нещо, ще купя още 10.

Коментар

• Днес, 20:07
                  Този коментар от Correctively objective е изтрит от Andi11
                  Причина: Непрекъснати обиди към потребителите.
                  Андьо , шматко безподобна

В поста на Корективния нямаше нито една обида. Може на някой да не харесва какво пише , но обиди - няма.

Имаш нещо лично ли , или просто си раболепничиш по поръчка.

Коментар

• Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение

Извън тубата, животът продължаав. Престанете с тази паника. Страхът е лош съветник.
                    Ами, страх ме е за портфейла ми.

Коментар

Е, а какъв е животът извън тубата? Хванал съм се за главата - имам покрив да правя. Майсторите още от сега искат да им кихам. Вирусът скоро няма да мине, ще има да кихам ...
                      Извън тубата, животът продължаав. Престанете с тази паника. Страхът е лош съветник.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Той Матеев както се е заключил за 3 месеца и няма кво да прави освен да гледа глупости в тубата, очаквам още много включвания с вълшебни изцерения и нАучни открития. Дано да няма "History Channel" по кабеларката.
                        Е, а какъв е животът извън тубата? Хванал съм се за главата - имам покрив да правя. Майсторите още от сега искат да им кихам. Вирусът скоро няма да мине, ще има да кихам ...

Коментар

• https://www.worldometers.info/corona...id-19-testing/

Корейците са най-напред от новозаразените страни с тестовете и с цялостната организация по диагностицирането и лечението

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Уви и това се оказа партенка. Няма никакъв дявол замесен освен във въобръжението на други Матеевци. Десетте пожелания са невинни и забавни. И да - не следват библията.
                            Той Матеев както се е заключил за 3 месеца и няма кво да прави освен да гледа глупости в тубата, очаквам още много включвания с вълшебни изцерения и нАучни открития. Дано да няма "History Channel" по кабеларката.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Не са дълголетници там като в Япония (освен ако вируса е друг, по-смъртоносен от китайския), ядат високо калорични храни, много долче, тестени храни, пушат много, не спазват хигиена, (вярваш или не, маслото на колата не се сменя там)
                              Не си прав. По парковете има над 90 годишни старци, които скачат на въженца за боксьори. Всеобщото впечатление е за страна на старците. 80 годишни бабки карат скутери, разбираш чак след като свалят шлема. Старци паркират по 2 часа, защото не знаят те ли карат или някой ги вози. Камо ли пък да помни дали е сменил маслото.
                              Last edited by pinoccio; 03.03.2020, 23:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
                                Важното е процентно случаите от предходния ден да намаляват, а не да се гледат заразените като цифра. Growth factor-a е важен.
                                Едва ли, ще знаеш след 14 дена, ама надали спадат.
                                Милано е отворено.
                                Карантина има само в десет малки градчета, заразените от там ще намалеят, но в останалата Италия ?
                                Днес един в УК е заразен, щото бил ... в Германия.

Коментар

Working...
                                X