Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Тогава (1956) населението е било 2.8 милиарда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
Няма лошо да те е стрх за портфейла ти. Мисли и се опитай да съхраниш портфейла си. Но когато страхът от рационален се превърне в ирационален, нещата могат да излязат извн контрол. През цялото време призовавам да не се създава паника и няма да се уморя да повтарям и да призоваван към спокойствие. С риск за пореден път да оспамя темата, ще призова всеки да мисли и да разсъждава. Някави безумни статистики, които незнаем дали са верни, но звучат достоверно, няма как да ми повлияят. Опитвам се да предпазя хората от ненужна паника, защото в темата пишат десет или двадесет участника, но тези които я четат са много повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Когато попитали Артър Кларк малко преди да си отиде, в Шри Ланка, какво мисли за бъдещето на света като писател фантаст и футуролог, той отвърнал простичко - "Станали сме прекалено много".
Коментар
-
Някой има ли предположения защо СЗО се запали с такова закъснение? Дори и само в този форум на болшинството беше ясно точно как ще се развие епидемията, само СЗО бяха недоразбрали и скептични. А тоя с неговия английски от начално училище ми е супер неприятен.
Коментар
-
Ами, страх ме е за портфейла ми.Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog
Престани да го носиш в задния джоб и ще си ок
Точно толкова можеш да се притесняваш за кеша в банката или за тухлената инвестиция - ще иам период на несигурност навсякъде, но наистина най-вече в акции.
Коментар
-
Днес, 20:07
Този коментар от Correctively objective е изтрит от Andi11
Причина: Непрекъснати обиди към потребителите.
В поста на Корективния нямаше нито една обида. Може на някой да не харесва какво пише , но обиди - няма.
Имаш нещо лично ли , или просто си раболепничиш по поръчка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
Извън тубата, животът продължаав. Престанете с тази паника. Страхът е лош съветник.
- 1 like
Коментар
-
Е, а какъв е животът извън тубата? Хванал съм се за главата - имам покрив да правя. Майсторите още от сега искат да им кихам. Вирусът скоро няма да мине, ще има да кихам ...Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Той Матеев както се е заключил за 3 месеца и няма кво да прави освен да гледа глупости в тубата, очаквам още много включвания с вълшебни изцерения и нАучни открития. Дано да няма "History Channel" по кабеларката.
- 1 like
Коментар
-
https://www.worldometers.info/corona...id-19-testing/
Корейците са най-напред от новозаразените страни с тестовете и с цялостната организация по диагностицирането и лечението
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Уви и това се оказа партенка. Няма никакъв дявол замесен освен във въобръжението на други Матеевци. Десетте пожелания са невинни и забавни. И да - не следват библията.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Не са дълголетници там като в Япония (освен ако вируса е друг, по-смъртоносен от китайския), ядат високо калорични храни, много долче, тестени храни, пушат много, не спазват хигиена, (вярваш или не, маслото на колата не се сменя там)Last edited by pinoccio; 03.03.2020, 23:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеВажното е процентно случаите от предходния ден да намаляват, а не да се гледат заразените като цифра. Growth factor-a е важен.
Милано е отворено.
Карантина има само в десет малки градчета, заразените от там ще намалеят, но в останалата Италия ?
Днес един в УК е заразен, щото бил ... в Германия.
Коментар
Коментар