В Германия Меркел иска тотален Мегалокдаун с тотално затваряне на страната и дори спиране на обществения транспорт в градовете и междуградските линии!!! Откачена история, лудост и безумие!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеПочиналите от корона вируса Бог да ги прости, ние живите продължаваме напред..
Да продължим темата, в последните дни бройката на новозаразените рязко намалява в страната, на кво се дължи тва според вас ? Уж по празниците по Нова година и събиранията сега 14 дена по- късно трябваше да имаме огромна бройка новозаразени на ден, а те пък напук намаляват ......Last edited by X_Y; 14.01.2021, 20:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеТъй ....... след оперативната намеса на Господ нещата си дойдоха на мястото в темата, недомислиците и лъжите казани от Селена по мой адрес вече са в небитието. Починалите от корона вируса Бог да ги прости, ние живите продължаваме напред..
Да продължим темата, в последните дни бройката на новозаразените рязко намалява в страната, на кво се дължи тва според вас ? Уж по празниците по Нова година и събиранията сега 14 дена по- късно трябваше да имаме огромна бройка новозаразени на ден, а те пък напук намаляват ......
Това е високоинтелигентен вирус, който сам се изнизва лека-полека, след като чуе по телевизора, че ваксините идват да го утрепят, както чу и за мерките и започна да се покрива още преди те да са влязли в сила. Според мен се е научил да разпознава гласовете на архивраговете си от НОЩ и особено респектиращия тембър на проф. Кантарджиев.
- 1 like
Коментар
-
Починалите от корона вируса Бог да ги прости, ние живите продължаваме напред..
Да продължим темата, в последните дни бройката на новозаразените рязко намалява в страната, на кво се дължи тва според вас ? Уж по празниците по Нова година и събиранията сега 14 дена по- късно трябваше да имаме огромна бройка новозаразени на ден, а те пък напук намаляват ......Last edited by X_Y; 14.01.2021, 20:19.
- 1 like
Коментар
-
Може би Селена ще ни разкаже ква е ситуацията с корона вируса в Испания ? Там ся има големи снеговалежи, забавят ли се доставките на безценните ваксини, по колко хиляди на ден има новозаразени и так далее.....
А ..... между другото .....
Виж си пощата Селена и много бавно и внимателно прочети кво съм ти написал.
Избора кво ще направиш е твой, на мен ми е все тая, дреме ми .....
Въпреки всичко не ти желая злото, пожелавам ти да си жива и здрава и ти и семейството ти
Имаш 24 часа за размисъл и действие и реакция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Хаааа, за мен са взели спецмерки да не им обърквам манджата тюрлюгювеч, шото понякога е достатъчно да наречеш нещата с истинските им имена, за да почнат да се нареждат в пъзела по правилния начин. Но на мнозина това не им отърва. Пък и отделни бройки не могат да помръднат съществено нещата в парламента. Там си е кален поток.
Единствено може да го яхнеш в подходящият момент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Много точен анализ! Подкрепям 1:1 !
"...обърква разчетите и сбърква елитите!"
Ако поставим и кавички на елитите - "елитите" - нещата си идват на място!
... и това, че "настройките на глобалната система СЕ променят" - не е в бъдеще време.
В заключение: много ми се иска ти да участваш в един бъдещ парламент /ако и да нямам шанс да помогна, освен с един глас в изборите - моят/...
Много хора би могъл да мотивираш с точен анализ и безпристрастна оценка, което е крайно необходимо!
/лично мнение/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Груич, няма избор, защото до същински избор, до известност, де, се допускат само удобните. Затова си има медии, пр-компании, служби за сигурност и правоохрана, магистрати за правораздаване и пр. Те определят кои да бъдат избирани. Но пък “грипчето" им пообърка сметките защото е несистемен системен фактор. Едва ли ще разберем кой го пусна, но се вижда, че обърква разчетите и сбърква елитите. Още не се вижда края на пандемията, но вече е ясно, че настройките на глобалната система ще трябва да се променят. Котвата Рузвелт-Сталин вече не може да удържа променящия се свят. Технологични, климатични и демографски фактори ни отвеждат някъде другаде, а наште жалки профани я карат като да сме в 19-и век.
Много точен анализ! Подкрепям 1:1 !
"...обърква разчетите и сбърква елитите!"
Ако поставим и кавички на елитите - "елитите" - нещата си идват на място!
... и това, че "настройките на глобалната система СЕ променят" - не е в бъдеще време.
В заключение: много ми се иска ти да участваш в един бъдещ парламент /ако и да нямам шанс да помогна, освен с един глас в изборите - моят/...
Много хора би могъл да мотивираш с точен анализ и безпристрастна оценка, което е крайно необходимо!
/лично мнение/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Точно така е, ма вирус като вирус, нищо особено - просто по-тежък грип. Всички тези затваряния и простии бяха абсолютно безсмислени, особено пролетните олигофрении. разбира се, че ще има нови вируси и при всеки от тях какво ще правим - ще се крием в пещерите ли? Пределено ясно е, че този вирус беше политически с определени цели - какви са точно целите, остава да видим. Едната, най-видимата, е падането на Тръмп, който със сигурност си вземаше изборите, ако не беше грипчето. Кой има полза от падането на Тръмп - всеки само може да си отговори.
Разбира се, не се сбъднаха прогнозите за трупове на купове и как аха и ей ги милионите измрели и дъра-бъра. Почти стандартна смъртност като за по-сериозен грип и нищо повече. Но се показа и извади кирливите ризи на бялата мафия и особено на абдикацията на гепитата. Но и през това ще минем, а българската общество се показа на много по-високо ниво от собствените си политици, както почти винаги. Странно само как все успява да избере едни и същи олигофрени, макар и с различни физиономии, вече толкова много години поред?
Груич, няма избор, защото до същински избор, до известност, де, се допускат само удобните. Затова си има медии, пр-компании, служби за сигурност и правоохрана, магистрати за правораздаване и пр. Те определят кои да бъдат избирани. Но пък “грипчето" им пообърка сметките защото е несистемен системен фактор. Едва ли ще разберем кой го пусна, но се вижда, че обърква разчетите и сбърква елитите. Още не се вижда края на пандемията, но вече е ясно, че настройките на глобалната система ще трябва да се променят. Котвата Рузвелт-Сталин вече не може да удържа променящия се свят. Технологични, климатични и демографски фактори ни отвеждат някъде другаде, а наште жалки профани я карат като да сме в 19-и век.Last edited by Trakatrak; 12.01.2021, 17:44.
Коментар
-
Здрасти, Селена, за много години! Може да се дърляме и да съм ти в игнора, а аз да те считам за избягала, но това не ми пречи да ти пожелая хубава година без локдауни! Бъди здрава!Last edited by X_Y; 14.01.2021, 17:30.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Точно така е, ма вирус като вирус, нищо особено - просто по-тежък грип. Всички тези затваряния и простии бяха абсолютно безсмислени, особено пролетните олигофрении. разбира се, че ще има нови вируси и при всеки от тях какво ще правим - ще се крием в пещерите ли? Пределено ясно е, че този вирус беше политически с определени цели - какви са точно целите, остава да видим. Едната, най-видимата, е падането на Тръмп, който със сигурност си вземаше изборите, ако не беше грипчето. Кой има полза от падането на Тръмп - всеки само може да си отговори.
Разбира се, не се сбъднаха прогнозите за трупове на купове и как аха и ей ги милионите измрели и дъра-бъра. Почти стандартна смъртност като за по-сериозен грип и нищо повече. Но се показа и извади кирливите ризи на бялата мафия и особено на абдикацията на гепитата. Но и през това ще минем, а българската общество се показа на много по-високо ниво от собствените си политици, както почти винаги. Странно само как все успява да избере едни и същи олигофрени, макар и с различни физиономии, вече толкова много години поред?
лесно от него и най-вероятно ще го спрат до април щото троши икономиките и съсипва бизнесът на много хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеДоволен съм от моделчето ми. Ковида си следва стриктно засега.
Ако го бяха минали само 800к-1м както викат управляващите, сега цифрите трябваше да катерят яко след коледно/новогидишните партита, а те си спадат, при това на добра база тестове.
Където и да се обърнеш и да поговориш с някой, има редовната реплика: "ама ние май го изкарахме" А правихте ли си пср, "ми не, но бяхме контактни и имахме същите симптоми", а пуснахте ли си антитела, "жената им правиха в работата и има много".
Особенностите на българския манталитет се справи и с таз пандемия, разбира се вируса си взе своето.
Разбира се, не се сбъднаха прогнозите за трупове на купове и как аха и ей ги милионите измрели и дъра-бъра. Почти стандартна смъртност като за по-сериозен грип и нищо повече. Но се показа и извади кирливите ризи на бялата мафия и особено на абдикацията на гепитата. Но и през това ще минем, а българската общество се показа на много по-високо ниво от собствените си политици, както почти винаги. Странно само как все успява да избере едни и същи олигофрени, макар и с различни физиономии, вече толкова много години поред?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеДоволен съм от моделчето ми. Ковида си следва стриктно засега.
Ако го бяха минали само 800к-1м както викат управляващите, сега цифрите трябваше да катерят яко след коледно/новогидишните партита, а те си спадат, при това на добра база тестове.
Където и да се обърнеш и да поговориш с някой, има редовната реплика: "ама ние май го изкарахме" А правихте ли си пср, "ми не, но бяхме контактни и имахме същите симптоми", а пуснахте ли си антитела, "жената им правиха в работата и има много".
Особенностите на българския манталитет се справи и с таз пандемия, разбира се вируса си взе своето.
Коментар
Коментар