IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Евала Груйче! Обаче кьоравите тук няма да те разберат. Те си плачат за куманизъма отдавна, е сега си го имат баш като по Бай Тошово. Какъв да е друг, нали неговото мекере е на власт, то друго не знае...
    Разбирач я си върни паспорта и се разкарай.Плачеш за отнемане на гражданство.Требе сезирам Гешев такива твари да не се допускат в Родината и специален член в НК за хулене на България отнемане на гражданство.Ще висиш ти на Калотина с подмита дупара въпрос на месец два е.Такъв ритник шти нацепят фашагите че ще ти разпорят задника.Индия е твоята Родина

Коментар

• Когато кьщата гори кофите с вода не се броят
      Макрон налива 45 милиарда евро в икономиката

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не знам къде какво си чел, но няма такова нещо. Истината е точно обратната - вирусите и въобще всички микроорганизми в резултат на естествения подбор стават все по-устойчиви и по-резистентни на въздействията, на които ги подлага имунната система или лечебните средства на съвременната медицина.

Тя и цялата еволюция милиарди години се е движила именно от този фактор - естествения подбор, и той винаги работи в една единствена посока - усъвършенстване в посока по-висока устойчивост към въздействията, на които ни подлага приодата и разните му там случайни външни фактори.
        Матеев, учил си един семестър генетика и селекция по учебници преписвани от учебника от 78-ма година. Изнасяш лекции. Дори най-знаещите в тази изключително сложна материя знаят колко малко знаят. Моля ти се.

Коментар

• https://www.businessinsider.com/uk-a...SgQ-pdLB2L89Ik
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

бях обещал да се карантирам от тази тема, но ще напиша само едно бързичко мнение и пака карантина до края на седмицата
            Ами браво, схванахте вече колко смешен е самият вирус и колко по-страшна е паниката, която изкуствено ви насаждат покрай него, съчетана с отнемане на основни свободи, нали Браво, отне време, но го схванахте - пътят към ада е осеян с добри намерения, четени от пр дописка на годжита в униформа, под предлог, че защитаваме нашите баби и родители. Браво и конгречулейшънс.

Сега ще обявят и всички писаници, различни от правата вяра, пардон линия, за фалшиви новини, наказуеми с 50-100 000 лева и 5 години затвор, ще ни следят по телефоните, ще ни карантинират и всичко това ще се приеме безропотно от стадото. Ми пак браво, който е чел великия роман "1984", ще ме разбере, останалите ще продължат да рупат и да се кефят на годжитата в униформи и на свинепасите с каскета на Тато.

браво и да живей. Пак се карантинирам до края на седмицата
            И да припомня за пиененето, всеки да си избира на какво
            наздраве!
            Евала Груйче! Обаче кьоравите тук няма да те разберат. Те си плачат за куманизъма отдавна, е сега си го имат баш като по Бай Тошово. Какъв да е друг, нали неговото мекере е на власт, то друго не знае...

Коментар

И да, в Италия, Иран и Китай беше посято, другаде подобно нешо няма. Бях ви развил една теза за сателитите - ето, Германия не е ударена, Великобритания - също. Избирателен вирус, нали, поне това не може да се отрече. Другото са догадки и напасване според ситуацията - ако има голям ръст на болни (то ще има де, важно е колко са умрелите) - това е щото не слушате, ето ви още мерки, ако няма голям ръст - това е щото ръсим захар против крокодили (знаеш вица, нали).
              С конспирация всичко може да се обясни. "Боен" вирус, пуснат от САЩ, удрящ Иран, "пропускащ" Германия (с 10К заразени) иии без да иска някой изпуснал епруветката с вируса и в самия САЩ. Как тъй пък не се намери един с микроскоп да каже, ей кво става тука, в Иран и Италия вируса с 2 опашки пък в Германия само с една!

Мен ме ме съмнява мерките да спрат вируса но се надявам да го забавят че да наваксаме с маските и защитното облекло. Но ако проработят, да, ще се напълни с хора дето са "знаели" как всичко е измама. Също както сега има антиваксъри които смятат ваксините за конспирация. Що слагаме ваксини за дребна шарка като сигурно 100 човека на година умират от нея? Колко хора умират от рак и никой не им обръща внимание пък ние пълним гушите на фармите заради некви 100 малки диви негърчета. Мислете, мислете!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

сипи си едно
                ще се видим летоска като мине карантината
                Не пия освен вечер ........... !!!
                И не каза за кой са ти фантазиите че съм ............

Което ПАК доказва максимата , че БАЦЕ ВИНАГИ Е ПРАВ !!!!

Първоначално изпратено от Correctively objective
                Но ...... предполагам .......... че няма да можеш да кажеш ................
                Ти си си фантазьор по принцип ........ Аз пък взех мнението ти в Златото за нормално ........
                Last edited by Correctively objective; 18.03.2020, 13:50.

Коментар

очаквам да видя кога другите ще променят тяхното, макар да знам отговора отсега - то щеше да стане, ма добре че се приеха мерки, та затова не става.
                  Щото ръсено захар, а крокодил страх от захар.

Да си видял около Горна Оряховица крокодайлс? Е, заради захарта е!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

. аз съм си тук... сега правих пилешка супа за децата и сме хоум офис аз, че и вируси изкарах 2 на крак, а те хоум училище.. гледам да съм на разположение на близките си и НЕ МЕ Е СТРАХ
                    бертрам дай рецепта за супичка пилешка . правиш ли застройка бертрам . а фиде . слагаи и фиде бертрам . и да не те страх . страшно няма .
                    но не духай супа бертрам че ще вкараш вируси в нея . и после лоше

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

В Германия днес са 9360 а във Великобритания 7695.До края на седмицата вероятно ще удвоят 18-20 хил.
                      Гледаме починали, не заболели - заболелите просто не ги ловят на 90%+, това всички го казват. Т.е. заболелите като минимум са 10 пъти повече (лично мнение, няма как да го подкрепя с каквито и да е факти). И все още заболелите са смешна цифра и не разбирам паниката - 8-10-20-50-100К заразени в държава от 60 милиона население е нищо, ама абсолютно нищо. А и човекът ти го каза в интервюто - създава се психоза, че едва ли не, щом си заразен, това значи сигурна смърт - ми не, не значи, значи, че на 99,8% (поне от регистрираните случаи, а те са 1/10 от всички случаи на заболели, според мен - нямам данни, говоря на ангро, не мога да приведа доказателства) ще оцелееш. Затова и цитирах доцента - прочетете го, важно е

Та гледаме Англия, там е ключът за бараката, а че заразените ще растат - ще растат, логично е, ако ги тестват, ако не ги тестват - няма да растат.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective

.....
                        пп И не говори за себе си в мн . ч , че издава на 100% , зле прикривани неща ....
                        сипи си едно
                        ще се видим летоска като мине карантината
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Те пък ще ни пратят българите,там са сигурно 300 000.
                          А не мерси да си стоят там на убавото...

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Пешето ще ги настани в палатки по границата
                            За който има другите да се оправят.който е зарязал и плюл Родината да си знае мястото.

Коментар

В Германия днес са 9360 а във Великобритания 7695.До края на седмицата вероятно ще удвоят 18-20 хил.
                              Това са официалните неофициалните един Бог знае

Коментар

Eх, значи, като се почне така с квалификациите (не че и а зне ги правя ), направо ми се отщява - аз нямам проблем да пиша, даже си пиша доста често, при това имам само един ник, а не десетки Разбираш ме, нали Просто се дразня, когато изразя мнение, а аз си държа на мненията, да се повдигне вълна от многониковите, атакуващи ме с по 5-6 профила (сещаш се за кого говоря, нали ). Затова и спирам, и не пиша - за народа загуба велика, както е казал класикът.

И не, не си бягам изобщо от мнението, нито то ще претърши развитие, докато не видя с очите си зомби апокалипсиса, който много от списващите тук очакват. Ще кажа и още нещо, щото нали и аз съм с квалификациите - битието определя съзнананието - голяма част от списващите тук са емигранти, някои от тях в рискова възраст. Разбирам ги, казвал съм го многократно, но икономиката, икономиката!!!

И да, в Италия, Иран и Китай беше посято, другаде подобно нешо няма. Бях ви развил една теза за сателитите - ето, Германия не е ударена, Великобритания - също. Избирателен вирус, нали, поне това не може да се отрече. Другото са догадки и напасване според ситуацията - ако има голям ръст на болни (то ще има де, важно е колко са умрелите) - това е щото не слушате, ето ви още мерки, ако няма голям ръст - това е щото ръсим захар против крокодили (знаеш вица, нали).

За всички правителства ситуацията е уин-уин в краткосрочен период (а аз смятам и че ще си остане краткосрочен, най-малкото щото скоро ще напече, а и на народът ще му писне за двама или двайсет умрели да го затварят като криминален тип вкъщи) - всички проблеми се забравят (метрото няма да се открие за пореден път навреме, магистралите вече не се строят, за Барселона се забрави, за краха с еврозоната - също, и т.н.), всички мерки са разрешени, наливането на кинти в наши фирми от държавата - също и т.н. А най-на далавера за страни като Италия и Испания, които практически са фалирали, но сега ЕС ще им даде да налеят яката кинта, без да ги ограничава - странно удобен вирус, нали

И така, затова не пиша, няма смисъл - всеки си има мнение, а и всеки от нас е звезда и трудно приема чуждото, че даже и на обиди и заплахи го дават някои (аз засега се ограничавам само до първото, често под формата на бъзик, не че това ме оправдава). Аз моето ще го променя при зомби апокалипсис, какъвто няма да има, убеден съм, очаквам да видя кога другите ще променят тяхното, макар да знам отговора отсега - то щеше да стане, ма добре че се приеха мерки, та затова не става. Гледаме филма в Англия, там поне е интересно, всичко друго е режисирана истерия.

Бъди здрав и успешен!

Коментар

Working...
                                X