If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уважаеми Тракатрак,
От началото на паниката с този вирус твърдях, че има някаква голяма световна далевера и предполагах, че се управлява от американците .....
Нещата си дойдоха на мястото и аз съм изумен (* кво да прая, тъпичък съм ...) от логиката на събитията....
Като се почне от пророчеството на баба Ванга - Ще има трета световна война !!!
Има я, сега се води, битките кипят, войските завладяват територии, , но тя е с други средства - Китайците я спечелиха, като УНИЩОЖИХА ЗАПАДНАТА ИКОНОМИКА, изкупиха си предприятията в които същите тези западни "акули" инвестираха милиарди и сега ще управляват световната икономика...
пп Благодаря, Тарантул !!!
Мога даже да те черпя с 50 гр дюлевица в Кръчмата.....Може, но надали....
На Трак можеш да благодариш за превода , а за информацията - на мен. Слез надолу по постингите. И кат си тръгнал да черпиш, налей едно и туканка.
Mike Florida, за 5g и аз смятам че може да има лоша комбинация с короната. Т.е. 5 g да е много вредно за хората и оттам всички такива вируси да поразяват дирекно. Ухан имат, италианците имат, иранците имат. Ние също имаме вече имаме включен 5g в София!!! На младост на пазара.
Преди 1 месец писах в темата за вредата от СВЧ вълни върху хората...Няма да се повтарям...
Ако ние като потрябители, не се откажем от едно напълно ненужна екстра в комуникациите, ще си носим последствията....
Бойкот и тва е...
Като нямат клиенти, операторите сами ще се откажат от огромните инвестиции....
Презентираха начало на 5G мрежа с надеждата, че ще зарибят някой голям държавен клиент и като пуснат кинти където трябва, бизнеса ще потръгне....
Няма как да се случи на този етап..Даже и тиквата разбира, че времената са други Само с лапане не става...
Mike Florida, за 5g и аз смятам че може да има лоша комбинация с короната. Т.е. 5 g да е много вредно за хората и оттам всички такива вируси да поразяват дирекно. Ухан имат, италианците имат, иранците имат. Ние също имаме вече имаме включен 5g в София!!! На младост на пазара.
Не съм на 100%, но щом няма 100% гаранция, ЧЕ НЕ Е! Приемам, че може и да е супер вредно!
Именно. С един куршум се отстрелват по няколко заека, а хората са просто пешки на шахматната им дъска.
Именно...Ама и опасен вирус има ,нали...?И ти си в "центъра на събитията,нали?И някои ще се възползват -да!Ще перефразирам поговорката - "За едни брадва - за други сватба!"
Mike Florida, за 5g и аз смятам че може да има лоша комбинация с короната. Т.е. 5 g да е много вредно за хората и оттам всички такива вируси да поразяват дирекно. Ухан имат, италианците имат, иранците имат. Ние също имаме вече имаме включен 5g в София!!! На младост на пазара, виваком.
Контролна карта за работа, *
През последните дни Китай счупи много рекорди, спечели абсолютно всичко, 20 милиарда долара в първите новини и купи около 30% от акциите на компании, принадлежащи на Запад в Китай.
Xi Jinping надмина европейците и умните американски демократи. Той изигра чудесна игра пред очите на целия свят.
Поради ситуацията в Ухан, китайската валута започна да намалява, но китайската централна банка не предприе никакви действия, за да спре този срив.
Имаше и много слухове, че Китай дори няма достатъчно маски, за да се бори с коронавируса. Тези слухове и изявлението на Си Дзинпин, че е готов да защити жителите на Ухан чрез блокиране на границите, доведоха до рязък спад в цените на акциите (44%) в китайската технология и химическата промишленост.
Финансовите акули започнаха да продават всички китайски акции, но никой не искаше да ги купи и те бяха напълно обезценени.
Си Дзинпин направи голям ход в момента, като чака цяла седмица и се усмихва на пресконференциите, сякаш нищо особено не се е случило.
И когато цената падна под допустимия лимит, той нареди да закупи ВСИЧКО акциите на европейци и американци наведнъж! Тогава „финансовите акули“ разбрали, че са били измамени и фалирали. Но беше късно, защото всички акции преминаха в ръцете на Китай, който в този момент не само спечели 2 милиарда долара, но благодарение на тренировката отново стана мажоритарен акционер в компании, изградени от европейци и американци ,
Сега акциите са собственост на техните компании и те станаха собственици на тежката индустрия, от която зависят ЕС, Америка и целият свят. Отсега нататък Китай ще определя цената и доходите на своите компании няма да напуснат китайските граници, а ще останат у дома и ще поддържат всички китайски златни резерви.
Така американските и европейски „финансови акули“ се оказаха глупави и за броени минути китайците събраха повечето от своите акции, които сега произвеждат милиарди долари печалба!
Такъв блестящ ход в историята на фондовата борса не се помни!
ПРОВЕРЕТЕ МАТА!
Уважаеми Тракатрак,
От началото на паниката с този вирус твърдях, че има някаква голяма световна далевера и предполагах, че се управлява от американците .....
Нещата си дойдоха на мястото и аз съм изумен (* кво да прая, тъпичък съм ...) от логиката на събитията....
Като се почне от пророчеството на баба Ванга - Ще има трета световна война !!!
Има я, сега се води, битките кипят, войските завладяват територии, , но тя е с други средства - Китайците я спечелиха, като УНИЩОЖИХА ЗАПАДНАТА ИКОНОМИКА, изкупиха си предприятията в които същите тези западни "акули" инвестираха милиарди и сега ще управляват световната икономика...
пп Благодаря, Тарантул !!!
Мога даже да те черпя с 50 гр дюлевица в Кръчмата.....Може, но надали....
Тракащия,нали се сещаш,че каквато и криза ,проблем,вирус ,бедствие,война,и каквото се сетиш да има - има и хора които правят пачки,мноооого пачки....Имам чувството,че поради факта, че някой бизнесмен,политик,държава,група от хора,които ще се възползват от създалата се ситуция ,ние трябва да си мислим,че нещо ни баламосват и всичко е една измислица....Ти си историк....Втората световна война,докато милиони са умирали - някой са правили големите пачки....Трябва ли поради факта ,че някои са правили пачки(възползвали са се от "ситуацията"),да приема ,че всъщност ВСВ не е имало,всичко е измислици,никой не е умирал?
Именно. С един куршум се отстрелват по няколко заека, а хората са просто пешки на шахматната им дъска.
Те както са тръгнали един хубав ден може и икономиката на САЩ да изкупят заедно с тяхната комарджийница Уолстрийт и да накарат
каубоите за тях да бачкат по 12 ч .
Сега кризата ще ни даде малко време, по чисто икономически причини, да се забави въвеждането му!
Реално обаче, за здравето на хората не се мисли и ще го наложат въпреки, че масата не се нуждае от него или директно го отхвърля!
Животът е шарен и има много сюжети. Някой от посочените може да е верен отчасти. Знаем ли дали не върви Трета световна с пси средства. Много се усложниха тези игри.
Тракащия,нали се сещаш,че каквато и криза ,проблем,вирус ,бедствие,война,и каквото се сетиш да има - има и хора които правят пачки,мноооого пачки....Имам чувството,че поради факта, че някой бизнесмен,политик,държава,група от хора,които ще се възползват от създалата се ситуция ,ние трябва да си мислим,че нещо ни баламосват и всичко е една измислица....Ти си историк....Втората световна война,докато милиони са умирали - някой са правили големите пачки....Трябва ли поради факта ,че някои са правили пачки(възползвали са се от "ситуацията"),да приема ,че всъщност ВСВ не е имало,всичко е измислици,никой не е умирал?
Добави големите несъответствия в статистиката на заразата по света (и Дайъмънт Принцес).
Изобщо не може да се прави сравнение. "Дайъмънт Принцес" е "лабораторен експеримент" в контролирана среда и огромен външен ресурс за справяне с лимитиран брой случаи.
Че цялата работа с тази гъша хуйня е нагласена е ясно!
Проблемът е, че малко лидери на държави са съгласни да поемат отговорност заради тяхно решение да умрат хора директно (с доказана пневмония на 80 годишна възраст примерно), но индиректно може да се мре на воля и жертвите ще са над десет пъти по-големи заради: стрес, отключващ други болести, липса на финанси, адекватно здравеопазване и други съпътстващи „суматохата“.
За мен е или суровинна война и/или екскремент .
Радвам се, че си жив !
...
А екскременти у нас, само да искаш
Карантинните мерки в Ухан са всъщност са предотвратяване на цветна революция?!От там,италианците правят медийна постановка,с някаква цел,за която ти ще ни осветлиш....Добреее...Баце и Генералгоджи въвеждат извънредно положение у нас,преследвайки някакваааааа - нямам идея каква цел,пак ти трябва да ни осветлиш.....Но тъй като ,българите мислят,че всичко е шашма на Баце и Генералгоджи - Германия,Франция,САЩ,Испания,Великобритания,Унгари я и тн.,се включват в общата постановка ,блокират си икономиките,изпразват си улиците с една единствена цел - българите да повярват на Баце и Генералгоджи ,че има вирус....Супер...
Знаеш ли на какво ми напомня всичко това....На оня шоп ,дето седял два часа седял пред клетката на жирафа и накрая мъдро отсякъл - Е,те такова животно нема!
Животът е шарен и има много сюжети. Някой от посочените може да е верен отчасти. Знаем ли дали не върви Трета световна с пси средства. Много се усложниха тези игри.
Коментар