If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бум на милионерите в България! Само за една година от БНБ регистрираха 90 нови българи с влогове над 1 милион лева.
Според статистиката у нас има точно 916 милионери. Общото им богатство възлиза на около 2 млрд. лева. Boyan Chukov
8 часа ·
На 8 август 2019 година Дарик радио съобщи, че в България има бум на милионери. БНБ е регистрирала 90 нови българи с влогове над 1 млн. лева. Пак в същата информация е отбелязано, че у нас има точно 916 милионери. Общото им богатство възлиза на 2 млрд. лв. Ако всеки един от тях жертва 10% от своето богатство ще предостави за борбата с коронавируса 200 000 000 лв. Ами ако тези, които имат над 100 млн. лв предоставят не 10%, а 15%... ехееее!
Нищо лично, само елементарна математика.
Не правя изводи, препоръки и внушения.
Казахстанските олигарси за 24 часа са събрали 50 млн. долара в помощ на своя народ. В Китай членовете на Комунистическата партия за 48 часа са събрали 1 млрд. долара. В Европа и САЩ богатите хора предоставят помощ на нуждещите се бедни съграждани болни от коронавирус. Наговарям ти, щерко, сещай се, снахо!
От къде знаеш че не съм ? Дори днес накарах един работодател да сключи сделка с мен .Контракти по време на чума ,не сключва всеки ... Радвам се какви комплексчета ми избиваш тука
И какво сега, QA ли си вече? Казваш, че избивам комплекси, но все ми се обясняваш какво си направил.
Тази нужда да се докажеш пред някого какво се нарича ще ми кажеш ли?
За каква манипулация говориш, когато се цитират истинските цифри. Това не е манипулация - това си е самата истина.
.................................................. ...
И тази истина не я цитирам, за да плаша някого, а за да затворя устата на малумниците в тази тема, защото ми писна да чета техните простотии, плод на невежество и на ниска информираност.
Груба манипулация е, защото не използваш общоприетите данни за сравнение и целта ти е стряскане на обществото. Шок и ужас пред числа, които нямат масова значимост. И след епидемията също ще бъдат само вторични показатели на съотношения!
Матеев, предлагам ти да си изтриеш поста към Бота, бих изтрила и тази ми забележка към теб след това. В темата за имотите съм чела за здравословните проблеми на Бота 156(ти си писал за твой случай в семейството ти и неговия е от тежките). Би било безумие да не предприеме карантина, дори заради грипа, който върлуваше през януари и февруари.
И права е Тънъмъ, не познаваме хората, за да им даваме оценки!!!
А защо тогава ме напада и ми се подиграва на всеки един мой постинг, при това не само в тази тема, но и във всички останали теми на форума? Не осъзнаваш ли, че него трябва да съветваш, а не мене.
Иначе съм съгласен на такава една сделка - ако той итрие всички обиди и подигравки, които досега незаслужено и без да го предизвиквам ми е нанесъл, аз ще направя същото и с моите отговори към него, в които само съм се отбранявал (но никога не съм нападал първи). Става въпрос за поне 1000 негови обидни и подигравателни постинги по всички теми във форума.
Матеев си намери нова математическа залагала, щото явно в момента не са му интересни системите на Форекс бингото. Той ясно разбира, че системи няма, всичко е манипулация. Ще се убеди, че и с публичните числа за короната е така, а той се мъчи логика и системи да прави от тях - няма смисъл.
На слаб кандидат интервюиращите му пречат. Като си толкова добър защо не си се реализирал досега?
От къде знаеш че не съм ? Дори днес накарах един работодател да сключи сделка с мен .Контракти по време на чума ,не сключва всеки ... Радвам се какви комплексчета ми избиваш тука
Матеев си намери нова математическа залагала, щото явно в момента не са му интересни системите на Форекс бингото. Той ясно разбира, че системи няма, всичко е манипулация. Ще се убеди, че и с публичните числа за короната е така, а той се мъчи логика и системи да прави от тях - няма смисъл.
Коментар