Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
Каролев се държи идиот - и е срам за десните либертарианци ....
Искам да напомня за два случая - единият доста стар, а другият е доста пресен. Няма да досаждам с изводи.
1. В началния период след учредяването на герб, имаше едно лице, което се представяше и изживяваше като основен експерт на партията в областта на икономиката и финансите и едва ли не публичен говорител в тази област. \мнозина са забравили и за тях ще припомня - името му е С. Мавродиев. Да, същият.
В рамките на един телевизионен диспут Каролев унижи персонално него и в т.ч. партията, като направи на пух и прах всички заявени тези. Никак не беше трудно да го направи, апропо.
В един момент дори нещата станаха лични, когато на една поредна теза от страна на СМ, Каролев отвърна: Ти знаеш ли въобще за какво говориш въобще, бе! Нали те гледам, че от 6 месеца обикаляш София с една раздрънката барака с виенски цолови номера, защото нямаш пари да я пререгистрираш и гледаш да пестиш някой лев данък!
2. Буквално преди 5 дни, въпреки директната забрана за посещения в паркове, голямо количество граждани се изсипва на Витоша.
Генералът, Фандъкова с основание негодуват.
В този момент Каролев отново публично се изцепва и това е напоително отразено от всякакви медии: Това е пълна простотия, никой не е в състояние да ме спре и да ме лиши от ходенето на Витоша. Ако някой прави такива планове, ще трябва да ме арестува!
- 2 Харесвания
Коментар
-
А как само спазват правила белгийците.
Миниcтърът нa здрaвeoпaзвaнeтo нa Бeлгия зaяви, чe зaбрaнявa “нecъщecтвeнитe” ceкcуaлни дeйнocти, в кoитo учacтвaт пoвeчe oт тримa чoвeкa.
“кoрoнaвируc пaрти” ce e прeвърнaлo в мacoвa oргия c 500 чoвeкa, oт кoитo 380 ca ce зaрaзили.
Дори и тука има само 76% успеваемостНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
Каролев се държи идиот - и е срам за десните либертарианци (незнам какво им става ама онлайн има страшно много шеги някой като се зарази с корона и му се отваря желание да пътува)
Ако искаше да си е в хотела в разлог да си беше написал в декларацията че ще си седи в частната собсвеност в разлог и да седи 14 дни вътре - без да вижда никой!
В дясното либертарианство се базира на NAP (non aggression principle ) - да не проявяваш агресия към други https://en.wikipedia.org/wiki/Non-aggression_principle
В случая той нарушава принципа за НЕ агресия срещу всички хора които е срешнал докато се мотае насам натам, като ако е заразен потенциално може да ги зарази тях...
Ако искаш цитат Джеферсен за този принцип ето In a letter to Isaac Tiffany, Jefferson argues: "Rightful liberty is unobstructed action according to our will within limits drawn around us by the equal rights of others. I do not add 'within the limits of the law', because law is often but the tyrant's will, and always so when it violates the rights of the individual. [...] No man has a natural right to commit aggression on the equal rights of another, and this is all from which the laws ought to restrain him."
Та Каролев с деиствията си заплашва правото на живот на другите (ако вземе че ги зарази) Аз имам право някой заразен като трябва да е под карантина да не ме заразява и да поставя живота и живота на близките ми под опасност защото му се шляе насам натам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
"Който избира сигурност пред свобода, най-често губи и двете."
Ако искаше да си е в хотела в разлог да си беше написал в декларацията че ще си седи в частната собсвеност в разлог и да седи 14 дни вътре - без да вижда никой!
В дясното либертарианство се базира на NAP (non aggression principle ) - да не проявяваш агресия към други https://en.wikipedia.org/wiki/Non-aggression_principle
В случая той нарушава принципа за НЕ агресия срещу всички хора които е срешнал докато се мотае насам натам, като ако е заразен потенциално може да ги зарази тях...
Ако искаш цитат Джеферсен за този принцип ето In a letter to Isaac Tiffany, Jefferson argues: "Rightful liberty is unobstructed action according to our will within limits drawn around us by the equal rights of others. I do not add 'within the limits of the law', because law is often but the tyrant's will, and always so when it violates the rights of the individual. [...] No man has a natural right to commit aggression on the equal rights of another, and this is all from which the laws ought to restrain him."
Та Каролев с деиствията си заплашва правото на живот на другите (ако вземе че ги зарази) Аз имам право някой заразен като трябва да е под карантина да не ме заразява и да поставя живота и живота на близките ми под опасност защото му се шляе насам натамLast edited by marketleverage; 26.03.2020, 00:11.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Само като размисъл:
През 50те и 60те години апенинците и иберийците са били много бедни,да не кажа че са пукали от глад/цитат от приятел от ботуша с акъла си/.
Имунизациите са им били последна грижа. Много малко от родените след войната имат всички или някакви имунизации и ваксинации. Дали това е причината точно това поколение да дава тази кървава жътва да е липсата на какъвто и да е имунитет.Не става дума за такъв към вируси , а все пак някаква готовност или “тренираност” на организма за отговор при атака.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеМалко послъгваш. Гледах го по "Франс ду" и казаха, че имат 30 000 апарата и болниците са подготвени. Даже приемат пациенти от Люксембург и Италия.
по France2, от 00:04:00 и ще разбере кой крив, кой прав
Аз нямам време за губене в безсмислени спорове със заядливи българчета
https://www.france.tv/france-2/journ...-mulhouse.html
Разбира се, не мога да очаквам, че хора, отучени да мислят, ще съобразят:- че болните не се разболяват точно там, където има свободни дихателни апарати;
- че французите не мислят от ден за ден, а поне с месец напред;
- и т.н.
Last edited by barbaron; 25.03.2020, 23:41.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Заразените у Франция са 25000. Единствения вариант да не стигат 30000 апарата е ако фащат здрави хора от улицата да ги интубират профилактично..
Last edited by tnm; 25.03.2020, 23:20.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеКаролев е обвинен и в:
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...arolev-6107410
Внимавайте какво говорите!
Или въобще не говорете. НОЩ започва да пипа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеКрасота!
Към страна на НАТО не летят сивите "ХЕРКУЛЕСИ"!
В страна на НАТО кацат БЕЛОСНЕЖНИТЕ Ил-76 с руски лекари и червени ПЕТОЛЪЧКИ!
Къде са мамка ви: БАТМАН? СУПЕРМЕН? КАПИТАН АМЕРИКА?
Къде са супер героите морски тюлени, зелени барети, оранжеви обувки?
Къде са борците с астероиди?
Къде са победителите на ИДИЛ?
НЯМА ПО ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ за НАТО и ЕС от това руски военни лекари с полеви болници, да спасяват НАТО граждани! После бездетните изроди от ЕС и НАТО пак ще обясняват, че Русия е враг..
С медицинска техника, материали и медици в Италия са се притекли Китай, Русия и Куба
В Ройтерс миналата седмица имаше статия за здравеопазването в Куба и как страната винаги се включва в кризисни моменти по света. А поводът беше един круизен кораб със заразени британски граждани, който обикаляше разни острови под британска юрисдикция, но в крайна сметка Куба му е позволила акустиране и извозване на пътниците със самолет
- 4 Харесвания
Коментар
-
За който не е чул разказа на лекарката,една от първите заразени в България - при Цветанка Ризова...
https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveop...ews735281.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВ новините на France 2 тази вечер тук:
"Франция има 30 000 апарата за дишане и вече не стигат"
"Данните за броя на умряли е занижен - отчитат се само умрялите в болница. Не се отчитат тези, умряли в старческите домове"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
1. Не помня да се е спорило за друго освен че учения на НАТО не се провеждат в Италия и "репортажите" са руски фейк.
2. Никъде в статията не се споменават учения. Споменават се холандски войници от НАТО в казарми в Литва. Споменава се и коронавирус. А виж за учения на НАТО и дума не става.
Гибридка, опять?
За спора ви за мисията на НАТО изпратих линк от техния сайт, в който пишеше, че няма да отлагат, а само намаляват броя на американските войници. В статията пише - холандци от мисията на Нато на руската граница в Литва. Подробности не знам, ако ти знаеш пиши и не се дръж като старшина. Наздраве
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар