IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Гледах, гледах и направо се парализирах от извънземния футбол в Истанбул. Тези хора си заслужават всяка стотинка от огромните заплати! Те се раздадоха докрай! А за нашите боклуци предлагам следното:

Събират ги в една кинозала и им прожектират запис от финала на Шампионската лига'2005. През десет минути спират прожекцията, палят лампите и ги карат да рецитират следната мантра:

Аз съм тъпо селско парче!
    Аз съм нещастник, който не може да играе футбол!
    Аз съм корумпиран и разглезен некадърник!
    Аз съм разглезено манекенче!
    Аз не играя футбол, аз чукам манекенки и за това пишат в жълтите вестници!
    Аз не обичам футбола, аз обичам чалгата!
    Не ме търсете на стадиона, търсете ме в БИАД!

Боже, Боже-е-е, срам ме е че съм българин и че съм левскар!
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Извинявам се на Дудек. Скочи и той на другата планета. И двата мача днес ме зарадваха.

Поздрави и лека нощ

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

mnogogotin, kak si?

Sled niakolko godini jivot po sveta ustanovih, che nie v BG ne sme izmislili nishto, dori i korupciata vav footballa. Prosto ne mojem da kopirame dobre inscenirani spektakli....

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

AVI, я моля се извини на Дудек! Реваншира се човекът.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

ЛИВЪРПУ-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-У-УЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!

БА-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А, СМЪРТ НА МРЪСНИЯТ МИЛАН !!!!!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

tova sa nai-vevoriatnite resultati. Koi bi poznal tochen resultat 3:3 ...pobeditel shte e Liverpool

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Ti may barkash vashite izmisleni derbita s istinskiya futbol... I koy shte specheli pri duzpite...

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Milan - Liverpool e ugovoren za zalojnite kashti. Mafia! Mafia!. Bateto vun ot UEFA

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Да, Ави, ама оня ме ядоса. С позорно късата си памет.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Ima samo edin cherven otbor na sveta i tova e Liverpool! Dvadeset godini po-kwsno Liverpool otnovo shte e na vwrha!

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

ЕЕЕ, Император, не се праи ся. Кат сте паднали, паднали. Кел файда Гай като ни е минавал като колчета щом няма резултатност?

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

s600 и т.н., ти скслерозирал си май... нямаме победа над вас кой знае откога, само отпреди 2 седмици. А ако съдията си беше гледал работата и беше прогонил оня... вагнер ли е къв ли е, дето раздаваше къчове в началото на второто полувреме, вместо да гони Топчо без причина в края на мача, можеше и да е друго.
                          Да, вие сте велик отбор, само дето Ибрахима (дето го плюете че е дърво), като хващаше топката от нашето наказателно поле влизаше във вашето, като минаваше пътем като колци по 5-6 сини джуджета.

Ама нищо кефете се, даже и вечно вторите трябва да си имат своите мънички и сиви радости.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Момчета, наслаждавате ли се на футбола от другата планета ) Но Дудек май е от нашата планета.
                            И мен жал ме хваща за нашите отборчета.
                            Но все пак, ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕЕ!!!!

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Сега гледам Милан - Ливерпул и все едно гледам футбол от друга планета. Верно е това, че и двата наши отбора са пълна скръб. С такъв футбол ще видим Шампионската лига през крив макарон. Иначе съм заклет левскар, но това не ми пречи да видя отчайващото равнище на българския футбол. Този мач беше жива подигравка с малкото зрители на трибуните и пред телевизорите.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

E па хваща я, както се видя.

Честито на всички колеги левскари. Отсрамихме се тоя сезон.

Коментар

Working...
                                X