IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЛЕВСКИ???????

Не знам, хора, как може да симпатизирате на отбор като Левски! Просто не мога да проумея, че харесвате типове като Сираков или Батков! Предполага се, че в този форум участват млади, интелигентни, добре възпитани българи, но явно съм се заблудил! Кои нормален човек би подкрепил отбор, чиито футболисти при награждаването им, сипят обиди към противниковия отбор! Да не би вчера Джерард и компания да са правили подобно нещо? Не, естествено! Капитанът поздрави целия отбор на Милан, като именно в това се изразява истинския играч и джентълмен! Да не би пък играчите на ЦСКА да са викали против Левски при тяхното награждаване? Отново, не, естествено!!!! Направете си тогава изводите, кой е по-стойностният отбор!!!!!!!!!!

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

ХАХАХАХАХАХАХА, мача бил уреден. Ще падна от смях. Ей, прасюги ставате смешни. Турихме ви го и сега ви е тъпо нали. Грух-грух.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

кво грухтиш наляво-надясно из форума бе.... аман от сополивци като тебе

Коментар

• 30 ПЪТИ ШАМПИОНИ!!!!!

Турнирите за купата, както и този на УЕФА в последните години са си за утеха на неудачниците /за онези с копитата пояснявам, че това в България този сезон беше отборът на Уефскиспор/!
          Все пак винаги е гадно да загубиш от измета на планетата.... но мен ме притеснява, че мача се разви и завърши точно както казваха тези, които твърдяха, че има уговорка титлата за купата - емоции за феновете и един гол в повече за рогатите....
          Лично аз предпочитам да паднем с 10:0, отколкото да уреждаме мачове и то с подуенската сволоч. Но това би имало и добра страна - щом за тях е само купата, явно сганта е много обедняла!

И все пак честита 25-та купа и 28-о второ място!!!

Коментар

• CSKA

КОЛКО ПЪТИ ШАМПИОН ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

В предния мач ИМАШЕ, но в този НЯМАШЕ. Гей се качи на главата на Топчо. Къде къде по злостни неща си правят на корните и не се свири дузпа, тая отде я измислиха не знам.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Абе Вий луди хора ли сте? Що ли ?
                В България футбол НЕМА
                предлагам да закрият първенството...
                ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Ми ако ви е страх от дузпи, не пускайте Топчо, кво сме виновни? Какво ще кажеш че нямаше ни в оня мач ни в тоя ли? Е, може и да кажеш - това си е типично по левскарски. Виж червения картон на Топчо не знам защо беше - трябваше да бъде прогонен Вагнер доста по-рано.
                  А най-добрият играч на теренът беше един - и това беше ИБРАХИМА. Ако всички в ЦСКА играеха с неговият ДУХ, биехме ви с петарка.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Ави, как си могъл да се радваш на първия мач? Аз след мачът за първенството се радвах... ама само на резултатът. И двата отбора са мно-о зле, не ми се мисли за евротурнирите.

Коментар

• ШАМПИОН Е, ШАМПИОН Е ЦСКА

Валери и Боримиров показаха на прасетата как се играе. ЦСКА се абонираха за дузпите. Те по друг начин едва ли могат да вкарат.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Ти си луд, бе 600 !!!! Май било 1:1... абе, съсел, мачът завърши 0:1, с гол на Джуджи Янев., който е много добър играч за нашите стандарти. Кво като е хубав да не е забранено? Инак вярно, снощи Ливърпул изнесе лекция по мъжество.

КОЙ СЕГА Е №1 ????
                        ЦСКА Е НОМЕР 1 !!!!

Коментар

• ШАМПИОН Е, ШАМПИОН Е ЦСКА

О говеда смрадливи, голяма радост а? Та.шаци - то за вас е ясно че това е все едно сте взели кеш. Но не забравяйте
                          КОИ СЕГА Е НОМЕР ?
                          ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

imperatore ti napushen li si? Shtom za pobeda broite klizmatichen raven sreshtu nas, to togava ok, bihte ni. mai beshe 1:1 ama za vas si e chista pobeda tova! HAHAHA
                            LEVSKI e istinata, e samo za bg i toi i drugite ni otbori, za mesna konsumacia, za sujalenie
                            no puk CSKA e taka ili inache nai-golemia sniah. To koneliano e s klasi nad vas

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Императоре, нещо не си разбрал. Имам предвид, че всички наши са боклуци. Колкото Левски, толкова и ЦСКА! Просто нашия футбол е непоправимо увреден. По-долу като казвам "манекенче" имам предвид точно тъпото селско парче Христо Янев, който си мисли че е голяма работа! Нещастник!
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Прав си... всички Левкари трябва да се учите от Ливърпул и от Ибрахима.

Коментар

Working...
                                X