If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато чуждестранни журналисти попитали дядо Пеньо от село Дървене, дали има "Twitter", той гордо отговорил, че го пипнал на Слънчев бряг през 1981, но доктор Кънчо му го излекувал...
НАДПИС НА ВХОДА НА СТОЛИЧЕН БЛОК:
"Знам, че сме най-древната цивилизация на Балканите, в Европа, във Вселената, наясно съм че динозаврите, маймуните, трансформърите и покемоните са произлезли от нас. Знам, че сме били на три морета, три планети и ставаме мъже на три ракии. Знам, че сме народ който играе в ледени води, ходи по огън, пие вода с уран и яде лютеница с наркотици. Запознат съм, че сме измислили компютъра, автоматичната скоростна кутия, тройния чушкопек, левия мигач и десния завой. Знам, че имаме песен в космоса и на Евровизия (за другия поп) фолклор е трудно доказването, защото сърбите и гърците са смляха да ни джамбазят хитовете. Знам, че след като са изобретили секса ние първи заменяме козата с жена. Запознат съм, че сме създали кирилицата, глаголицата, шльокавицата (zdr ko pr), телепатията и езика на делфините. Наясно съм, че разбираме от футбол, политика, варене на ракия, генно инженерство и ядрена физика. Знам за всички тия патриотични неща, колко велик народ сме и никога не съм спирал да се гордея с това, ама сънародници, айде моля ви се припомнете си кои сме и спрете да серете в общата маза!
От Домоуправителя!"
Богат възрастен мъж отива на лекар:
-Докторе имам всичко,бизнес,къща,пари,яхта,но жена ми не може да забременее.
-На колко години е жена ви?
-25.
-А вие?
-На 75.
-И жена ви не може да забременее?
-Да!
-Тогава качете се на яхтата с жена си,вземете един млад сътрудник с вас,за да не се отдалечавате от бизнеса,и направете дълго пътешестсвие.Морският въздух прави чудеса!
Минават два месеца и пациентът отново пристига.Поставя бутилка на масата и казва:
-Благодаря за съвета жена ми е бременна.
-А,как е младият сътрудник?-пита докторът.
-Знаете ли,докторе тя също е бременна. Морският въздух наистина прави чудеса!..
Стар евреин отишъл в синагогата и започнал да се оплаква на равина:
- Голям проблем имам, помогни ми! Синът ми стана християнин...
Посмутил се равинът, позачудил се, но казал:
- Ела утре сутринта пак.Тази нощ ще си поговоря с Бог и Той ще ми каже какво да направим.
На другата сутрин старият евреин дошъл отново:
- Какво ти каза Бог?
- Ами, поговорихме си с него и Той каза да не се притесняваш. И Той имал подобен проблем преди време..
Радев, а ты увидел какие же там крошки сидят на публике?
Вот это - Да!
Здорово!
Има обаче и още един ъгъл на гледане - далеч отвъд майтапа!
Мъжът може безмилостно да с е самоиронизира по повод на записаните в чипа му нелицеприятни обстоятелства във връзка с божествения му интерес и непреодолимото привличане към по-красивата част от човечеството -- включително, но не само:
- припряност,
- принудата да с еизричат неистини,
- предпочитана целенасоченост вместо романтично лигавене,
- преждевременна еякулация,
- лакомия,
- склонност да се игнорират най-високите критерии по отношение на хигиената,
- жестокост и агресивност (от страна най-вече на рогоносците),
- и др. безхитростно и изчерпателно посочени от др. Слепаков.
Дали ще доживеем връщане на жеста от по-красивата половинка?!
Македонският гинеколог д-р Николче Дамчевски, който има потвърдена от Апелативния съд в Скопие двегодишна ефективна присъда, работи в "Майчин дом" в София. Дамчевски дори е член и на Българския лекарски съюз (БЛС). Това става ясно от разследване на македонската "Нова телевизия", съобщи Канал 3. Дамчевски има и забрана да упражнява професията си за 8 години. В продължение на 9 месеци той е лъгал пациентка в Македония, че е бремена.
Ако още един месец я беше лъгал, щях да го призная !
- Моше, защо детето още не спи?
- Ми, не знам! Дрънкам му с дрънкалката, но не иска да спи!
- Какво правиш бе, разваляш слухът на детето! Дрънкай му с касичката!..
Запознават се младеж и девойка по интернет. Първа среща на живо в ресторант. Двамата се гледат изумено.
Той:
– Добреее ... Поръчваме водка и пием, докато се харесаме!..
Коментар