IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Когато чуждестранни журналисти попитали дядо Пеньо от село Дървене, дали има "Twitter", той гордо отговорил, че го пипнал на Слънчев бряг през 1981, но доктор Кънчо му го излекувал...

Коментар

• НАДПИС НА ВХОДА НА СТОЛИЧЕН БЛОК:
      "Знам, че сме най-древната цивилизация на Балканите, в Европа, във Вселената, наясно съм че динозаврите, маймуните, трансформърите и покемоните са произлезли от нас. Знам, че сме били на три морета, три планети и ставаме мъже на три ракии. Знам, че сме народ който играе в ледени води, ходи по огън, пие вода с уран и яде лютеница с наркотици. Запознат съм, че сме измислили компютъра, автоматичната скоростна кутия, тройния чушкопек, левия мигач и десния завой. Знам, че имаме песен в космоса и на Евровизия (за другия поп) фолклор е трудно доказването, защото сърбите и гърците са смляха да ни джамбазят хитовете. Знам, че след като са изобретили секса ние първи заменяме козата с жена. Запознат съм, че сме създали кирилицата, глаголицата, шльокавицата (zdr ko pr), телепатията и езика на делфините. Наясно съм, че разбираме от футбол, политика, варене на ракия, генно инженерство и ядрена физика. Знам за всички тия патриотични неща, колко велик народ сме и никога не съм спирал да се гордея с това, ама сънародници, айде моля ви се припомнете си кои сме и спрете да серете в общата маза!
      От Домоуправителя!"

Коментар

• Богат възрастен мъж отива на лекар:
        -Докторе имам всичко,бизнес,къща,пари,яхта,но жена ми не може да забременее.
        -На колко години е жена ви?
        -25.
        -А вие?
        -На 75.
        -И жена ви не може да забременее?
        -Да!
        -Тогава качете се на яхтата с жена си,вземете един млад сътрудник с вас,за да не се отдалечавате от бизнеса,и направете дълго пътешестсвие.Морският въздух прави чудеса!
        Минават два месеца и пациентът отново пристига.Поставя бутилка на масата и казва:
        -Благодаря за съвета жена ми е бременна.
        -А,как е младият сътрудник?-пита докторът.
        -Знаете ли,докторе тя също е бременна. Морският въздух наистина прави чудеса!..

Коментар

• Click image for larger version

Name:	47580358_1121025034745682_3488399122443010048_n (1).jpg
Views:	1
Size:	91.4 КБ
ID:	3414629
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Стар евреин отишъл в синагогата и започнал да се оплаква на равина:
            - Голям проблем имам, помогни ми! Синът ми стана християнин...
            Посмутил се равинът, позачудил се, но казал:
            - Ела утре сутринта пак.Тази нощ ще си поговоря с Бог и Той ще ми каже какво да направим.
            На другата сутрин старият евреин дошъл отново:
            - Какво ти каза Бог?
            - Ами, поговорихме си с него и Той каза да не се притесняваш. И Той имал подобен проблем преди време..

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

яко
              Радев, а ты увидел какие же там крошки сидят на публике?
              Вот это - Да!
              Здорово!

Има обаче и още един ъгъл на гледане - далеч отвъд майтапа!
              Мъжът може безмилостно да с е самоиронизира по повод на записаните в чипа му нелицеприятни обстоятелства във връзка с божествения му интерес и непреодолимото привличане към по-красивата част от човечеството -- включително, но не само:
              - припряност,
              - принудата да с еизричат неистини,
              - предпочитана целенасоченост вместо романтично лигавене,
              - преждевременна еякулация,
              - лакомия,
              - склонност да се игнорират най-високите критерии по отношение на хигиената,
              - жестокост и агресивност (от страна най-вече на рогоносците),
              - и др. безхитростно и изчерпателно посочени от др. Слепаков.

Дали ще доживеем връщане на жеста от по-красивата половинка?!

Коментар

• Македонският гинеколог д-р Николче Дамчевски, който има потвърдена от Апелативния съд в Скопие двегодишна ефективна присъда, работи в "Майчин дом" в София. Дамчевски дори е член и на Българския лекарски съюз (БЛС). Това става ясно от разследване на македонската "Нова телевизия", съобщи Канал 3. Дамчевски има и забрана да упражнява професията си за 8 години. В продължение на 9 месеци той е лъгал пациентка в Македония, че е бремена.

Ако още един месец я беше лъгал, щях да го призная !

Прочети още на: https://stolica.bg/sofia/makedonski-...v-maichin-dom/

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Учителка в гимназията: Ех, момчета, момчета, най-малко от вас очаквах, че не знаете къде да сложите пълен член.
                  А пък на едно от момичетата казала, че страда от прекалено използване на пълен член.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                    яко

Коментар

• Преподавателски неволи.

Учителка в гимназията: Ех, момчета, момчета, най-малко от вас очаквах, че не знаете къде да сложите пълен член.

Професорка в университета: Колега, вие свършихте по темата, но аз не съм задоволена!

Коментар

• Дълга опашка, изведнъж се появява някакъв и вика:
                        - Извинете, да мина отпред, аз само да попитам...
                        - Това е банкомат, бе!..

Коментар

• - Моше, защо детето още не спи?
                          - Ми, не знам! Дрънкам му с дрънкалката, но не иска да спи!
                          - Какво правиш бе, разваляш слухът на детето! Дрънкай му с касичката!..

Коментар

• Секс с женой

Коментар

• Запознават се младеж и девойка по интернет. Първа среща на живо в ресторант. Двамата се гледат изумено.
                              Той:
                              – Добреее ... Поръчваме водка и пием, докато се харесаме!..

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

и накрая нека самата мисирка да отговори на въпроса: "Защо пресяка шосето?"
                                Мисирката:
                                "Вчера имаше нещо за ядене от другата страна на шосето...."
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Working...
                                X