If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Погребално шествие по горски склон към близките гробища! Изведнъж ковчегът се накланя и трупът се затъркалял надолу по склона. Ловец, чакащ в засада чул, че нещо шумоли в храстите, вдигнал пушката и гръмнал два пъти. Отишъл да види какво е застрелял, уплашил се, замъкнал трупа до близкия язовир и го метал във водата. Наблизо двама бракониери гърмяли риба с бомбички. След поредния взрив нещо тупнало на брега. Двамата побелели от страх, като видели трупа. Изчакали да мръкне и захвърлили мъртвеца на пътя. След 3 мин. с висока скорост джип го удря и спира. Шофьорът се оказал свестен, качил трупа и го откарал в най-близката болница. Веднага го вкарали в операционната. След 14 часа излиза докторът, изтощен до крайност, потен и казва на чакащия шофьор: - Уффф… ще живее…ама ще куца до края на живота си...!
- Господине, получавал си пенсията на дядо си пет години, а той е бил починал?
- Господин съдия, как е могъл дядо ми тия пет години да гласува - що и пенсията да не си е взимал?!..
Собственик на цирк дал обява, че търси нов дресьор на лъвове и на събеседването се появили двама младежи: симпатично момче и разкошно русокосо момиче.
- Ще ви го кажа направо - започнал собственикът. - Този лъв е невероятно свиреп. Изяде предишния ми дресьор, затова, ако не ви бива, с вас е свършено. Ето ви всичко необходимо: стол, камшик и пистолет. Кой иска да опита пръв?
- Аз - отвърнало момичето.
Без да обръща внимание на стола, камшика и пистолета, то направо влязло в клетката на лъва. Звярът заръмжал, задъхал се и се хвърлил към блондинката. В това време обаче тя разтворила палтото си и му показала красивото си голо тяло. Лъвът се заковал на място, срамежливо допълзял до нея и започнал да ближе глезените й. После продължил нагоре по прасците и нежно ги зацелувал, преди да отпусне глава в краката й. Собственикът на цирка се смаял.
- През живота си не съм виждал такова представление - казал той и се обърнал към втория кандидат: - Ти можеш ли да се справиш по-добре?
- Няма проблем - отвърнал младежът. - Само разкарайте оттам тоя лъв...
В болницата лежат двама с инфаркт и един с инсулт. Единият с инфаркт пита другия:
- Вие, защо?
- Ами, склададжия съм, тъкмо свих едни стоки, идват данъчните и - инфаркт.
- А, Вие? - пита на свой ред той
- Ми аз съм началник база. Приготвих един контейнер за прибиране, дойдоха митничарите и - инфаркт.
По едно време се обажда оня с инсулта:
- А аз съм гробар. Преди седмица носят ковчег, ма лукс, лукс, ви казвам. Вътре мъртвеца целия в златни пръстени, ланци... и поне 20 златни зъба.
- И ти кво?
- Ми кво, направо си загубих съня.Един ден, втори ден, на третият разравям гроба, отварям капака и оня отвътре ми се ухилва със златните зъба и вика:
- Инспектор Иванов- бюро тъжни обреди. Контролно погребение!
Попадна ми много весел виц, който си е доста реалистичен де - дано не се приеме за политическа провокация, не е това целта:
Попитали радио Ереван:
- Какво трябва да бъде изобразено на герба на Русия?
- Купидон, отговорило радиото
- Защо?
- Защото Русия е като бог Купидон – гола като пушка, но въоръжена до зъби и вечно досаждаща със своята любов
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Боко на съвещание на правителството:
-Горанов, к'во става с бюджета - измислихте ли как да вдигнем двойно заплатите на учителите?
-Разбира се, Учителю мой...
Проклятие между политици - "Да живееш с това, което си обявил в данъчната декларация!".
We have no money, therefor we shall have to think...
Коментар