IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Математиката вече никога няма да е същата!

БОЙКО БОРИСОВ:
    От нулата, като умножиш по малко, то е ръст...

Коментар

• Математиката вече никога няма да е същата!

БОЙКО БОРИСОВ: От нулата, като умножиш по малко, то е ръст...

Коментар

• Ловец празнува именния си ден. Покрай него гости. Всички са пийнали а той разказва ловджийска история:
        - Аз съм на пусията, кучетата гонят и изведнъж изскача сърна. Аз вдигам пушката и стрелям. Тя се преметна и навири краката.
        В това време телефонът му звънва. Той вдига и се разговаря, приема поздравления. След като свършва слушателите го подканят да довърши историята...
        - До къде бях стигнал? - пита той.
        - До там дето навирила краката.
        - Аааааа, и като ѝ го намаах!..

Коментар

• - Единица мярка за мотаене?
          - Мандахерц (MdHz).

Коментар

• Девойка ражда и крещи като луда: – Извадете го това от мееен, болиииии! Сложете ми упойка, ще пукна! По някое време се обръща към гаджето си, стоящо до нея: – Ти, говедо мръсно, ти ми го направи това! Заради тебе сега ме боли! Момчето с каменно изражение: – Еми, аз кога ти виках „Дай да ти го сложа отзад“, ти викаш „НЕ! ЩЕ БОЛИ!“! Трай сега!..

Коментар

• https://leakreality.com/video/104150...-live-pounding

Коментар

• Клиент си поръчва в кръчмата ракия. Отпива от нея:
                - Ох, отървах се!
                Това се повторило няколко пъти. На отсрешната маса го наблюдава слисан посетител.
                - Случило ли Ви се е нещо, господине?
                - Да. Бях при при една дама. Съпругът и дойде и да излезем от положение тя ми даде да изгладя прането. Като приключих ми плати 5 лв. и дойдох да ги изпия и да забравя този ден.
                - В бл. 7 ли бяхте?
                - Да.
                - На 3 ет.
                - Да.
                - С-во Боневи.
                - Да. Но Вие откъде знаете?
                - Това, което ти си изгладил, аз вчера го изпрах.

Коментар

• Излязох от ваната, и си сложих - крем за ръце, крем за лице, лосион за тяло, пяна за коса... Въпросът на сина ми ме уби:

- Ти, въобще, защо се къпа?

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

В Момин проход лъсна голата истина

В седмицата преди вота Момин проход влезе в предизборния обзор в социалните мрежи. Една от най-коментираните кандидатки за кмет се оказа Диана Габровска, издигната от партия Воля. Габровска обаче не нашумя със своята политическа кампания или визия за малкото градче, а с еротични снимки. И те обаче не успяха да й помогнат, тъй като като при 100% обработени протоколи за нея са гласували едва 50 човека. За статистиката - кмет на Момин проход ще бъде Ивайло Котларов от ГЕРБ с 55.94% от вота на съгражданите си, а Габровска се нарежда предпоследна с 5.77%.
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Гарсониера. В кухнята спи тъщата, а в стаята – зетят и дъщерята. Мъжът се присламчва до жената и тихичко шепне:
                      – Айде!
                      – Ми неудобно ми е, мама може да чуе!...
                      – А, бе, хайде да го направим…
                      Разнася се ритмично скърцане. След известно време се чува вик: "Айййй, майчицеее!“…
                      Майката се обажда от кухнята:
                      – Какво има, дъще?!?
                      – А, нищо, нищо, само да ти кажа да купиш един хляб утре…
                      Тъщата лежи в тъмното и си мисли: “Откъде го намери тоя гладник дъщеря ми?! Шести хляб за една вечер ми поръчват…“.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	74431005_524315891683767_5808217989597626368_n.jpg
Views:	1
Size:	49.1 КБ
ID:	3513096

Коментар

• По време на посещението си в психиатрична клиника, един посетител попитал директора:
                          - Как определяте дали пациентът трябва да се хоспитализира?
                          - Ами - казал директорът - ние напълваме една вана с вода, а след това предлагаме на пациента една чаена лъжичка, една чаена чаша и една кофа и го молим да изпразни ваната.
                          - О, разбирам - казал посетителят - нормален човек би използвал кофата, защото тя е по-голяма от лъжицата или чаената чаша.
                          - Не - казал директорът - нормален човек би дръпнал тапата. Искате ли едно легло до прозореца?"

Коментар

• Click image for larger version

Name:	14690831_10208112959286456_2542168324537500666_n.jpg
Views:	1
Size:	89.4 КБ
ID:	3513070

Учителката казала на децата:
                            - Ученици, напишете ми за утре съчинение, в което ключовата дума да бъде "очевидно".
                            На следващия ден всички вдигат ръце. Учителката казва:
                            - Кажи ти, Иванке.
                            Иванка започва:
                            - Мама свири на цигулка, татко свири на китара, аз свиря на флейта - oчевидно ние сме музикално семейство.
                            - Седни, Иванке, отличен. Кажи ти, Марийке.
                            Марийка започва:
                            - Мама има анцуг, татко има палатка, a аз имам спален чувал. Очевидно ние сме туристическо семейство.
                            - Отлично, Марийке, седни си.
                            Иванчо нетърпеливо вдига ръка и най-накрая учителката със свито сърце му дава думата, той започва:
                            - Дядо гони прасето из двора. Отсреща иде баба и носи в ръка вестник "New York Times". Баба не знае английски, ОЧЕВИДНО е срала.

Коментар

• Лиляна Павлова, която никога не е работила в банка даже и като чиновничка, заминава като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка.

БРАВО..

Коментар

• Сигурно много от нас го знаят:

Хайка ловци се събират след лова около огъня, но един го няма.
                                Нейсе появява се и той...

"Кво стана, къде се загуби?! Чакаме те..."

"Абе... излезе ми един мечок насреща, пушката ми засече, той ме хвана и каза "Или ше те еба, или ше те изям!"

​​​​​​"И какво стана??"

​​​​​​"Е, изяде ме..."

Коментар

Working...
                                X