IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-кофти е, кога си умрял и вече си се отпуснал и успокоил, виждаш светлината в края на тунела, отвред те обгръща божествена любов, топлина и ангелска музика, а докторът те изхака с 5000 волта, и хайде - пак на работа в седем и половина...

Коментар

• Изпит по анатомия. Въпрос по урология.
      Студентът разказва всичко, което знае, и което е успял да се сети:
      - Канала за извеждане на урината при жените е 3 сантиметра, а при мъжете...
      Тук се замисля и се чуди как да не сгафи.
      Преподавателката, замислено:
      - А при мъжете - на кой както му провърви...
      Last edited by Kildirim_Bei; 05.01.2021, 16:39.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        След мутацията първо падат зъбите
        Не е препоръка

Коментар

Не предполагах, че може да има още иновации в носене на маска.
          Вариант в който устата е освободена за директен прием на "ваксината"

Коментар

• Коментар

• На грузинска сватба.
              Грузинска сватба. Един гледа булката и си говори:
              - Каква странна булка!
              Друг го пита:
              - Какво има?
              - Гледам и не мога да разбера, това мъж ли е или жена?
              - Ще те убия! Това е дъщеря ми.
              - Извинете, много е красива булката. Не знаех че сте и баща.
              - Ще те убия! Аз съм майката...

Коментар

може стълбът да не е бил пиян, но със сигурност се е движил с несъобразена скорост...

Коментар

• Коментар

• Осъден на смърт се качвал на ешафода.Палачът му прошепнал:
                    - Ей,брат,нищо лично! Нали знаеш - такава ми е професията! Не влагам лоши чувства!
                    Обреченият въздъхнал:
                    - Да,знам!
                    Човекът с черната качулка продължил:
                    - И не ме мразиш?
                    Нещастникът поклатил вяло глава:
                    - Не,не те мразя!
                    Палачът се зарадвал:
                    - Супер! Ами,хайде тогава да те помоля за нещо!
                    Когато те попитат какво ти е последното желание - да кажеш да ми вдигнат заплатата!

Коментар

• - Как живееш, Аврам?
                      - Живея бедно, Моше. Сирене с плесен ям, пия старо вино, имам кола без покрив, телефон без копчета....

Коментар

• Някоя мадама като ми каже: "Искаш ли да правим 69?".... и първото нещо, за което се сещам, е корен квадратен от 4761.

Коментар

• Когато на улицата подариш цветя на непозната жена е импулс,а когато се обадиш на такава по телефона са минимум 15 импулса/мин.

Коментар

• БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА

Затръгва за Англия да бере ягоди, обикаля квартала, вика:-Назначиха ме за бригадир, че ремонтирам Бъкингамскио дворец..Седне у кръчмата, вика:-Пусни CNN, може да дадат моя човек принц Чарлз, да каже нещо важно..
                            Седне, разправя:-У паунда е истината, мани го тоя кенеф тука.Ситито си е сити...Он, че бере ягоди на 900 км. от Лондон с мазни румънци..Затръгва, сбере целата рода, направи 5 дена изпращане, прегръщат се, реват, кинат си ризите, макя му ревне:-На кого ме оставяш синко..Он, отива за три месеца..Бачка, вземат му здравето, фане дископатия, отслабне 50 кила..
                            Спести 1000£, директно купи милионник с лев волан за 600£, заприбира се.
                            Развъни се още от Хърватска, да му опекли ягне, и печено прасе..Влезе у паркинга пред тех, свири на гюрунтия, пред входа се наредили родата, посрещат го с питка..Заслиза 5 минути, пуфти, гледа тежко, види комшиите по-балконите, вика:
                            -Дейба и сиромасите, човек да не успее, веднага завидеха..Изплюе се, вика:-Дейба и боклуците.
                            Направят софра покрай колата, ядат , веселат се три дни, дигнат квартала у въздуха..Стане, вдига тост:-Да го духат душманите..Паркира под бакона, седят на смени с жена му на балкона,некой да не доближи колата.Изкара я пробно из махалата, свалил джама, показал се половината навънка, гледа на гюрултия..Мине 500 метра, спре го КАТ, вика:-Айде, и тия се огледаха..Спре, полицаите му кажат, че от вчера е забранен десен волан, откачи, крещи:-Съсипаха я тая държава.Оставка.
                            Отиде да сменя волана, обръснат го, останат му 50£..Седне да чака у кафето, извади ,,Таймс,, от
                            1995 година, гепил го от вторичните у Англия, отвори го, вика:-Чакай, да видим, кви ги върши моя човек кралицата..Мине сервитьора, вика:
                            -Сър лан кофии плииз..Пие кафето, дигнал кутрето нагоре, мисли се за аристократ..Извади 50-те лири, вика:-Некой да смени?..Кажат му, че нямат, вика:
                            -Аман от прошляци, бахти изпадналата държава.
                            Отиде за колата, земе я, подкара тежко.
                            Види пичета, реши да изгъзарее, даде резко газ, почне да дрифти, колата подскочи, преднио мост се откачи, двигателя падне..Слезе, кълне:-Дейба и курволяците, строших си колата..Добута я до тех, кажат му 3 бона за ремонт, прилошее му..Влезе у Джобса, търси обяви, види:,,Търсим хора за ягоди в Англия,, пише:
                            ,,Имам интерес с опит съм,,.Одобрат го, вика:
                            -Че ставам английски поданик, тука се е видело, че нищо не става..Замине, изпържат го с парите, не може да се прибере, звъни на аверите, не му вдигат, заживее под моста.Тагне се напише ,,Малко релакс в ситито,,

Коментар

• Водят тълпата на ваксиниране
                              Facebook
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Забавното в цялата работа е че звъннах в Монца Благоевград,(в ТМ Ауто,не ми вдигаха) да попитам кога последно е ходила колата в официално представителство ,ии отговора беше на 11.11 на 465 000км,реакцията ми беше като на тази емотиконка на километража ми показва 165к,но това не е нещо което да ни учуди все пак е 13г. кола,а и сме свикнали с номерата на българските джамбази.

хахаха, бг действителност

Коментар

Working...
                                X