If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересът към посещението на Мъск в Северозападна България е толкова голям, че трябва да отворим нова страница в историята ни и - разбира се - нова тема във форума!
На времето първият шаран който хванах след сватбата му отворих устата и набутах една златна верижка. Сега няма нужда да моля жената когато искам да отида за риба. Още петък вечер ми е приготвила такъмите до вратата.
Ха ха ха, не нарушавай традицията! Ако не всеки път, на 3-4 ходения и носи нещо различно от риба, за да те обича вечно!
Мили дами, много внимавайте с измамите покрай черния петък!
Мъжът ми поръча парфюм и златна гривна, за да ме изненада, а тъпаците му изпратиха две въдици и рибарски стол!
На времето първият шаран който хванах след сватбата му отворих устата и набутах една златна верижка. Сега няма нужда да моля жената когато искам да отида за риба. Още петък вечер ми е приготвила такъмите до вратата.
Мили дами, много внимавайте с измамите покрай черния петък!
Мъжът ми поръча парфюм и златна гривна, за да ме изненада, а тъпаците му изпратиха две въдици и рибарски стол!
- О, скъпа, ухаеш прекрасно!
- Ами това е от новият парфюм, дето ми подари вчера!
- Парфюм? Подарил? Вчера? Аз ли, ма?
- Подарил си, подариииил... я си провери портфейла!
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар