Първоначално изпратено от sinbad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеМлад докторант отива при своя научен ръководител за първа консултация.
- Е, млади ми колега, каква е темата на вашата дисертация? - пита професора.
- Как да носим вода с решетъчна лъжица. - отговаря докторанта.
- Така не става. - Поклатил глава професора. - Променете заглавието на " Анализ на проблемите свързани с транспортирането на вещества в течно агрегатно състояние в съдове с перфорирано дъно" и тогава ще имате успех.
- А каква беше темата на вашата дисертация, професоре? - полюбопитствал младия научен работник.
- Влияние на българските струнни акустично резонансни музикални инструменти върху развитието на религиозно-философските произведения от края на осемнайсти и началото на деветнайсти век" - отговорил професора.
- Тоест " За какъв чеп му е на попа гъдулка" - казал докторанта.
С други други думи "Разтягане на локуми".Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 9 Харесвания
Коментар
-
Млад докторант отива при своя научен ръководител за първа консултация.
- Е, млади ми колега, каква е темата на вашата дисертация? - пита професора.
- Как да носим вода с решетъчна лъжица. - отговаря докторанта.
- Така не става. - Поклатил глава професора. - Променете заглавието на " Анализ на проблемите свързани с транспортирането на вещества в течно агрегатно състояние в съдове с перфорирано дъно" и тогава ще имате успех.
- А каква беше темата на вашата дисертация, професоре? - полюбопитствал младия научен работник.
- Влияние на българските струнни акустично резонансни музикални инструменти върху развитието на религиозно-философските произведения от края на осемнайсти и началото на деветнайсти век" - отговорил професора.
- Тоест " За какъв чеп му е на попа гъдулка" - казал докторанта.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар