If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отидох с колелото до магазина и си купих шише ракия. След това ме озари плашещата мисъл:
- Ами ако падна от колелото и счупя бутилката? И веднага изпих на екс цялата бутилка. И добре, че я изпих, защото на връщане падах 8 пъти от колелото ...
Женен съм и си имам любовница, за която мисля непрекъснато. Страх ме е да не нарека жена ми с името на любовницата. Хрумва ми идея - ще си взема женско куче и ще го кръстя Силвия. Така ако объркам имената, ще кажа, че съм говорил на кучето. Освен това вечер ще го "разхождам" за по 1-2 часа и ще имам оправдание защо ме няма у дома.
На следващия ден жена ми се прибира и води със себе си куче, което го е кръстила Йордан ....
Мъж си проверява фиша пред тотото и изведнъж възкликва:
- Господи! Петица !!!
И припада от радост. Стоящият до него човек, който чакаше на опашка да си провери фиша, бързо подменя своя фиш с неговия,
След няколко минути мъжът се свестява, отново проверява фиша си, и възкликва още по-силно:
- Я стига бе! Не било петица, а шестица!
Иванов, както всяка сряда, беше при любовницата си. И тъкмо потъна в безбрежния океан на удоволствието и щастието, на вратата се позвъни. Иванов изтръпна - завръщаш се ненадейно съпруг, ножове, пистолети ..... А любовницата му отвори спокойно вратата и каза:
- Ти ли си скъпи? Я преди да си се събул, слез да изхвърлиш кофата с боклука.
Мъжът и покорно тръгна надолу по стълбите с кофа в ръка под тежеста на брачните си задължения, а Иванов целуна любовницата си и каза:
- Ей затова те обичам, не само защото си хубава, но си и умна.
След това спокойно си излезе и стигна до дома си без произшествия. След това размени две-три думи с комшийката, позвъни в къщи усмихнат, и се наведе да си развърже обувките. Жена му се показа и му каза:
- Ти ли си скъпи? Я преди да си се събул, слез да изхвърлиш кофата с боклука.
Ех тези жени .....
След секс едни искат да се омъжат за тебе, други искат диаманти и да им сваляш звезди, а трети ..... най-лошите ..... искат още веднъж.
Коментар