IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Борче се напило и дрогирало на парти. Сутринта се събужа в една локва до кофи за смет. Няма му палтото, ланеца, телефона. Докато се чуди какво е станало и какво да прави, минават браточките с джипа.
    - Братчета, пиян, през нощта ме обраха.
    Шефа вика:
    - Няма проблем ще вдигнем бригадата да обикаля ще пипнем крадците.
    След малко им съобщават, местен клошар с ново палто рови по кофите.
    Пресрещат го и го домъкват до джипа.
    - Казвай за палтото за телефона!
    - Абе момчета нощеска гледам някакъв тип мъртво пиян лежи зад кофите. Понеже бях много загорел му смъкнах гащите и го опънах два пъти. После му взех палтенцето и някой дреболийки и го оставих.
    Нашият човек сваля леко джама и им вика:
    - Братлета пуснете го човека. Моя телефон е друг модел, а и палтото беше по-тъмно.
    Last edited by Моабет да става; 03.10.2024, 23:31.
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Жена в барче:
      - Келнер, кафето ми мирише на х*й!
      Той го помирисал и казал:
      - Госпожо, пийте го с другата ръка ....
      Пиши, Томислав и Анита седят на лумонаденото дърво, пред тях чиния с кюфтета.
      Анита казва:
      - Аз ще ям с вилица.
      Томи казва
      - Аз ще ям с пръсти!
      - А аз, ще ям с уста!- казва Пипи

Коментар

• Децата играят на "камък, ножица, хартия", а аз на салата, вилица, ракия

Коментар

• Разбрах, че не съм в час, когато с два пръста се опитах да увелича снимка във вестника!?

Коментар

• Знаете ли, че синият кит може да произведе звук със сила 188 децибела. Това го нарежда на второ място след побесняла жена ...

Коментар

• - Жена ми сложи амулет над входната врата, за да не влизат нечисти сили!
              - И какво?
              - Днес се прибирам и гледам - седи пред вратата и не може да влезе, защото си е счупила ключа .....

Коментар

• Асан отива войник. Преди да тръгне дава последни съвети на Айшето:
                - Айше, няма да ме има 2 години! Много да внимаваш с мъжете! Бременна те оставям, бременна искам да те намеря след 2 години ...

Коментар

• Спящата красавица се пробужда и пита:
                  - Какво се е случило?
                  - Една вещица ви прокле преди 100 години и от тогава спите.
                  - Кой ме събуди? Вие принц ли сте?
                  - Не, аз съм Иван Петров от А1 и искам да ви запозная с нашите нови абонаментни планове ...

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                    - Колега, как ви е фамилията?
                    - Лесно ще я запомниш колежке - нещо което всеки ден слагаш в устата си!
                    - Хуйчев?
                    - Хлебаров ....., колежке, Хлебаров!!!

Изпит по неорганична химия във ВХТИ на времето.
                    - Колежке, дайте пример за продукт на неорганичната химия който се ползва в бита?
                    - Амиии ...
                    Изпитващия се опитва да подскаже:
                    - Колежке, вечер като се усамотите с някой колега на пейка в парка...
                    - Ааа сетих се ебонит.
                    - Колежке аз имах предвид целофан.
                    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Днес наблюдавах работата на електротехник, и разбрах, че кабелите са два вида:
                      1. Май е този
                      2. Да ти е*а майката

Коментар

• Мила, отивам в кръчмата с приятели. Изтрескай ме сега с тигана, за да не ти се налага да ставаш нощес ...

Коментар

• Иван Георгиев Грънчаров
                          Преди време ходих в Гърция и по точно в Атон. Там има 20 манастира, повечето са гръцки , но има и български(Зографски, има сръбски , руски, грузински и други) Тъй като съм антички македонец и се гордея с историята на великият ми народ, реших да посетя македонският манастир. Попитах, къде е той и с огромна изненада научих, че няма такъв. Освен това, с огромна изненада научих, че македонците от Банско- Паисий Хилендарски и Неофит Рилски, които са били атонски монаси, са работили за България, а не за Македония. Единият написал история на България, вместо на Македония, а другият, създал основите на Българската, вместо на Македонската църква. А , също и е един от създателите на съвременният български кнжовен език и граматика. Не на македонските, а на българските!! Просто се отчаях. Как може, македонци толкова ниско да паднат и да служат вместо на майка Македония, на омразното татарско племе?! Просто нямам думи. После реших да се разсея и потърсих поезия на видни поети от Македония. Попаднах на двама Райко Жинзифов и Григор Пърличев. Да, обаче, с ужас установих , че стиховете им са все за България. Какъв ужас за античното ми сърце. Накрая реших да попея от мъка и намерих една книжка с песни. На двама братя от Струга. Викам си- тези са от Струга, а това за разлика от Банско , е доста далеч от татарските земи и до там татарската отрова няма как да е стигнала. Взех книжката, отворих я и се приготвих да пея. Какъв беше ужаса ми , когато прочетох- Български народни песни. Не можах да издържа и припаднах. Сега съм се поосвестил , но ако скоро не намеря нещо чисто македонско, ще се наложи да се обеся. Не може цял живот да вярваш в нещо и накрая да се окаже , че това го е нямало. Така не съм се стресирал, дори като дете, когато разбрах , че няма дядо Мраз. Не знам как ще издържа на този ужас?!

Коментар

• Минавам през кръчмата и какво да видя - Асан черпи всички и вика:
                            Ще имаме правителство на малцинствотооо....

Коментар

• Когато един мъж загуби източника си на приходи, скоро след това губи и източника си на разходи

-- из учебника по финанси за I курс

Коментар

• Консултант: Хора продават имоти, за да инвестират на Българския фондов пазар

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-pazar-2162540
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

X