Първоначално изпратено от dmm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнениеДве приятелки разговарят:
- Муцка след като гледа Ергенът вчера моят предложи да правим тантрически секс.
- На истина? Моят въобще не се сеща да предложи такова нещо. И как беше?
- Нови познания и опит които приемаш с отворени сетива и сърце. Чувстваш се свободна и дива и съзнанието ти се разширява неочаквано. Задръжките падат и се сливаш с партньора.
- Супер! А довечера ще правите ли пак?
- Амиии не. Тантрата още ме боли много и сигурно нощес пак ще мога спя само по корем.
- 1 like
Коментар
-
Братя близнаци научавайки за клуб на близнаците решават да се запишат. Пристигат на непознато място и за да го намерят по-бързо се разделят. След известно време единят среща два жени и ги пита:
- Извинете, къде тук на близо се намира клуб на близнаците.
- Абе момче нали вече ти обяснихме!Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Две приятелки разговарят:
- Муцка след като гледа Ергенът вчера моят предложи да правим тантрически секс.
- На истина? Моят въобще не се сеща да предложи такова нещо. И как беше?
- Нови познания и опит които приемаш с отворени сетива и сърце. Чувстваш се свободна и дива и съзнанието ти се разширява неочаквано. Задръжките падат и се сливаш с партньора.
- Супер! А довечера ще правите ли пак?
- Амиии не. Тантрата още ме боли много и сигурно нощес пак ще мога спя само по корем.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПо старо поверие кажат ли ти "Ще видим", значи нищо няма да видиш
Коментар
Коментар