IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

хахахаха, тантрата ме боли, хахахаха
    Ами като правиш тантрически секс какво да те заболи? Така се случва когато, цитат: "съзнанието" ти се разшири внезапно.
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Като дете до къщата на дядо ми търсех съкровище. Дядо ми и баща ми често ми помагаха. Цяло лято нищо. На края се оказа, баба ми искала изба за зимнината.

Коментар

• Иска ми се, някоя да и се иска.

Коментар

• Когато аз бях ватман, нямаше стачки в градския транспорт в София.

-- Сър Евгени Минчев

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
            Две приятелки разговарят:
            - Муцка след като гледа Ергенът вчера моят предложи да правим тантрически секс.
            - На истина? Моят въобще не се сеща да предложи такова нещо. И как беше?
            - Нови познания и опит които приемаш с отворени сетива и сърце. Чувстваш се свободна и дива и съзнанието ти се разширява неочаквано. Задръжките падат и се сливаш с партньора.
            - Супер! А довечера ще правите ли пак?
            - Амиии не. Тантрата още ме боли много и сигурно нощес пак ще мога спя само по корем.
            хахахаха, тантрата ме боли, хахахаха

Коментар

• Братя близнаци научавайки за клуб на близнаците решават да се запишат. Пристигат на непознато място и за да го намерят по-бързо се разделят. След известно време единят среща два жени и ги пита:
              - Извинете, къде тук на близо се намира клуб на близнаците.
              - Абе момче нали вече ти обяснихме!

Коментар

• Две приятелки разговарят:
                - Муцка след като гледа Ергенът вчера моят предложи да правим тантрически секс.
                - На истина? Моят въобще не се сеща да предложи такова нещо. И как беше?
                - Нови познания и опит които приемаш с отворени сетива и сърце. Чувстваш се свободна и дива и съзнанието ти се разширява неочаквано. Задръжките падат и се сливаш с партньора.
                - Супер! А довечера ще правите ли пак?
                - Амиии не. Тантрата още ме боли много и сигурно нощес пак ще мога спя само по корем.

Коментар

• Приятел Съветва Диоген:
                  - Научи се да се покланяш на царя и няма да ти се налага да ядеш само хляб и леща.
                  - Ти се научи да ядеш само хляб и леща и няма да ти се налага да се кланяш никому.

Коментар

• - Този диван може да издържи пет човека без никакъв проблем.
                    - Не мисля, че в целият град могат да се намерят пет човека без никакъв поблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                      По старо поверие кажат ли ти "Ще видим", значи нищо няма да видиш
                      Друго готино е - Ти си знаеш - най-добрият съвет

Коментар

• Подредете офиса си по фън-шуй и тогава данъчната полиция няма да нахлуе взлом, а хармонично ще се влее.

Коментар

• По старо поверие кажат ли ти "Ще видим", значи нищо няма да видиш

Коментар

• Мъж се прибира внезапно от командировка:
                            - Миме, отваряй вратата аз съм мъжа ти!
                            - Не мога, гола съм!
                            - Е споко, сам съм!
                            - Е да, ама аз не съм...

Коментар

• Онлайн чат между дойка:
                              - Скъпи, какво си правиш?
                              - Лижа...
                              - Оф, изкара ми акъла, но после се сетих че си от Пловдив

Коментар

• - Тате, ти в същото училище ли си учил?
                                - Да, сине, в същото училище, само че преди 35 години! Защо питаш?
                                - Еми госпожата каза, че такъв идиот като мен не е виждала от 35 години...

Коментар

Working...
                                X