If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Двойка влюбени се целуват на дивана. По някое време младежът минава към по-решителни действия и поваля девойката по гръб.
- Почакай, казва тя. Не е ли по-добре след сватбата?
- Знам ли… Ами, ако мъжът ти се случи някой ревнивец?
Дарвин: „Мисирките в продължителни периоди от време са били естествено селектирани по такъв начин, че сега те са генетично способни да пресичат улици”.
Фройд: „Фактът, че вие си мислите, че мисирката е пресякла шосето, разкрива вашата подсъзнателна сексуална несигурност”.
Макиавели: „Важното е, че мисирката е пресякла шосето. Какво значение има защо? Целта да пресече шосето оправдава какъвто и да е мотив, който тя е имала”.
Албер Камю: „Няма значение; действията на мисирката нямат никакъв смисъл, освен за самата нея”.
Оливър Стоун: „Въпросът не е "Защо мисирката пресече шосето?", а по-скоро: "Кой е пресичал шосето по същото време и сме го пропуснали в желанието си да видим пресичането на мисирката?"
Бил Клинтън: „Не бях аз. Не съм гонил мисирката. Не е имало никаква неуместна връзка между мен и мисирката”.
Нют Гингрич: „Защото мисирката е била изгонена от другите мисирки”.
Мартин Лутър Кинг-младши: „Мечтая за свят, в който всички мисирки ще бъдат свободни да пресичат шосетата, без мотивите им да предизвикват въпроси”.
Имануел Кант: „Мисирката, бидейки автономно същество, взе решение да пресече шосето по собствено желание”.
Джордж Оруел: „Защото правителството заблуди мисирката да си мисли, че пресича шосето по собствено желание, когато всъщност тя е обслужвала само правителствените интереси”.
Карл Маркс: „Пресичането на мисирката е било историческа неизбежност” и заедно с Фридрих Енгелс: ""Мисирки от всички шосета, съединявайте се!"
Фридрих Ницше: „Защото, когато зяпате твърде дълго през шосето, и шосето зяпа през мисирката”.
Жан-Пол Сартр: „За да бъде вярна на себе си, мисирката намери за необходимо да пресече пътя”.
Алберт Айнщайн: „Дали мисирката е пресякла шосето, или шосето е пресякло мисирката, зависи от вашата гледна точка”.
Буда: „Щом задавате този въпрос, вие отричате собствената си мисирска природа”.
Ърнест Хемингуей: „За да умре. В дъжда”.
Полковник Сандърс от KFC: „Нима съм изпуснал някоя мисирка???”
и накрая нека самата мисирка да отговори на въпроса: "Защо пресяка шосето?"
Двама приятели, докато пътували, ги застигнала буря и останали да пренощуват в дома на богата вдовица. След 9 месеца единият от тях получил писмо от адвоката на вдовицата и позвънил на другия:
- Помниш ли, че по време на пътуването си пренощувахме в дома на една вдовица?...
- Помня....
- Помниш ли как ти няколко пъти ходи в нейната стая и след това се хвали колко добре си я оправил?
- Ами.... помня....
- Ти да не си използвал моето име?
- Ъъъъ... да..., защо, да не би да е родила?
- Не, но можеш да ме поздравиш!..... Вдовицата е умряла и ми е завещала цялото си състояние...
Дарвин: „Мисирките в продължителни периоди от време са били естествено селектирани по такъв начин, че сега те са генетично способни да пресичат улици”.
Фройд: „Фактът, че вие си мислите, че мисирката е пресякла шосето, разкрива вашата подсъзнателна сексуална несигурност”.
Макиавели: „Важното е, че мисирката е пресякла шосето. Какво значение има защо? Целта да пресече шосето оправдава какъвто и да е мотив, който тя е имала”.
Албер Камю: „Няма значение; действията на мисирката нямат никакъв смисъл, освен за самата нея”.
Оливър Стоун: „Въпросът не е "Защо мисирката пресече шосето?", а по-скоро: "Кой е пресичал шосето по същото време и сме го пропуснали в желанието си да видим пресичането на мисирката?"
Бил Клинтън: „Не бях аз. Не съм гонил мисирката. Не е имало никаква неуместна връзка между мен и мисирката”.
Мартин Лутър Кинг-младши: „Мечтая за свят, в който всички мисирки ще бъдат свободни да пресичат шосетата, без мотивите им да предизвикват въпроси”.
Имануел Кант: „Мисирката, бидейки автономно същество, взе решение да пресече шосето по собствено желание”.
Джордж Оруел: „Защото правителството заблуди мисирката да си мисли, че пресича шосето по собствено желание, когато всъщност тя е обслужвала само правителствените интереси”.
Карл Маркс: „Пресичането на мисирката е било историческа неизбежност” и заедно с Фридрих Енгелс: ""Мисирки от всички шосета, съединявайте се!"
Фридрих Ницше: „Защото, когато зяпате твърде дълго през шосето, и шосето зяпа през мисирката”.
Жан-Пол Сартр: „За да бъде вярна на себе си, мисирката намери за необходимо да пресече пътя”.
Алберт Айнщайн: „Дали мисирката е пресякла шосето, или шосето е пресякло мисирката, зависи от вашата гледна точка”.
Като апокалиптик ще кажем..
..Ако мисирката доста често пресича шосето , все някога ще бъде сгазена от трафика...
Хванал катаджия златната рибка:
- Какво ще искаш? - попитала тя.
Той помислил, помислил:
- Всичко си ми е окей, но нещо нарушителите са малко. Сега спирам всеки десети, а искам - абсолютно всички.
- Добре! Искаш да спираш всички, ще спираш значи всички. - казала рибката.
И превърнала катаджията в спящ полицай...
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Много внимавайте какво си купувате от онлайн магазините! ББ си поръча „Пенисоувеличител” за 150 лв плюс доставката, а му изпратиха ЛУПА! Единственото, което пишеше в инструкцията за употреба, бе:
„Да не се използва на слънце”!..
Две момчета и една мацка правили преходи от хижа на хижа със ски бегачки.
Прибрали се вечерта в един заслон и легнали тримата в едно легло. Мацката в средата.
Сутринта се събудили и единия разправя на другия.
- Пич, цяла нощ сънувах едни мацки, секс братче. Цяла нощ.
Другия пийнал малко от чая и казал.
- Същата история и при мен секс оргии цяла вечер.
Последна дошла мацката /рошава и с недоспал вид/
- Момчета, цяла нощ страшни кошмари. Сънувах, че излизам със ските и ме подгони мечка. Хванах щеките и цяла нощ дай, дай, дай.
Много съм изморена да останем още една нощ.
Двамата казали.
- Добре.
Вярно ли е, че Слави и Веселин Маринов вече се поръчват в пакет за коледните и новогодишните празници? Единият щял да пее за Цветанов, а другият - за Борисов!
Иванчо пита майка си:
- Мамо, ти защо се ожени за тати?
- Амиии, само защото правеше страхотен с*кс.
- А сега прави ли?
- Вече не може.
- Аха, ясно... х*й до време, глупост до гроб!
Коментар