IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
    Въпрос: „Защо мисирката пресече шосето?”

Дарвин: „Мисирките в продължителни периоди от време са били естествено селектирани по такъв начин, че сега те са генетично способни да пресичат улици”.
    Фройд: „Фактът, че вие си мислите, че мисирката е пресякла шосето, разкрива вашата подсъзнателна сексуална несигурност”.
    Макиавели: „Важното е, че мисирката е пресякла шосето. Какво значение има защо? Целта да пресече шосето оправдава какъвто и да е мотив, който тя е имала”.
    Албер Камю: „Няма значение; действията на мисирката нямат никакъв смисъл, освен за самата нея”.
    Оливър Стоун: „Въпросът не е "Защо мисирката пресече шосето?", а по-скоро: "Кой е пресичал шосето по същото време и сме го пропуснали в желанието си да видим пресичането на мисирката?"
    Бил Клинтън: „Не бях аз. Не съм гонил мисирката. Не е имало никаква неуместна връзка между мен и мисирката”.
    Нют Гингрич: „Защото мисирката е била изгонена от другите мисирки”.
    Мартин Лутър Кинг-младши: „Мечтая за свят, в който всички мисирки ще бъдат свободни да пресичат шосетата, без мотивите им да предизвикват въпроси”.
    Имануел Кант: „Мисирката, бидейки автономно същество, взе решение да пресече шосето по собствено желание”.
    Джордж Оруел: „Защото правителството заблуди мисирката да си мисли, че пресича шосето по собствено желание, когато всъщност тя е обслужвала само правителствените интереси”.
    Карл Маркс: „Пресичането на мисирката е било историческа неизбежност” и заедно с Фридрих Енгелс: ""Мисирки от всички шосета, съединявайте се!"
    Фридрих Ницше: „Защото, когато зяпате твърде дълго през шосето, и шосето зяпа през мисирката”.
    Жан-Пол Сартр: „За да бъде вярна на себе си, мисирката намери за необходимо да пресече пътя”.
    Алберт Айнщайн: „Дали мисирката е пресякла шосето, или шосето е пресякло мисирката, зависи от вашата гледна точка”.
    Буда: „Щом задавате този въпрос, вие отричате собствената си мисирска природа”.
    Ърнест Хемингуей: „За да умре. В дъжда”.
    Полковник Сандърс от KFC: „Нима съм изпуснал някоя мисирка???”
    и накрая нека самата мисирка да отговори на въпроса: "Защо пресяка шосето?"
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Двама приятели, докато пътували, ги застигнала буря и останали да пренощуват в дома на богата вдовица. След 9 месеца единият от тях получил писмо от адвоката на вдовицата и позвънил на другия:
      - Помниш ли, че по време на пътуването си пренощувахме в дома на една вдовица?...
      - Помня....
      - Помниш ли как ти няколко пъти ходи в нейната стая и след това се хвали колко добре си я оправил?
      - Ами.... помня....
      - Ти да не си използвал моето име?
      - Ъъъъ... да..., защо, да не би да е родила?
      - Не, но можеш да ме поздравиш!..... Вдовицата е умряла и ми е завещала цялото си състояние...

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Като апокалиптик ще кажем..

..Ако мисирката доста често пресича шосето , все някога ще бъде сгазена от трафика...
        Даже и да са две. И едната да предупреди другата, все тая.
        - Камион! Куд-Куд... ще каже едната
        - Ку-дяк?....ще пита за последно другата

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
          Въпрос: „Защо мисирката пресече шосето?”

Дарвин: „Мисирките в продължителни периоди от време са били естествено селектирани по такъв начин, че сега те са генетично способни да пресичат улици”.
          Фройд: „Фактът, че вие си мислите, че мисирката е пресякла шосето, разкрива вашата подсъзнателна сексуална несигурност”.
          Макиавели: „Важното е, че мисирката е пресякла шосето. Какво значение има защо? Целта да пресече шосето оправдава какъвто и да е мотив, който тя е имала”.
          Албер Камю: „Няма значение; действията на мисирката нямат никакъв смисъл, освен за самата нея”.
          Оливър Стоун: „Въпросът не е "Защо мисирката пресече шосето?", а по-скоро: "Кой е пресичал шосето по същото време и сме го пропуснали в желанието си да видим пресичането на мисирката?"
          Бил Клинтън: „Не бях аз. Не съм гонил мисирката. Не е имало никаква неуместна връзка между мен и мисирката”.
          Мартин Лутър Кинг-младши: „Мечтая за свят, в който всички мисирки ще бъдат свободни да пресичат шосетата, без мотивите им да предизвикват въпроси”.
          Имануел Кант: „Мисирката, бидейки автономно същество, взе решение да пресече шосето по собствено желание”.
          Джордж Оруел: „Защото правителството заблуди мисирката да си мисли, че пресича шосето по собствено желание, когато всъщност тя е обслужвала само правителствените интереси”.
          Карл Маркс: „Пресичането на мисирката е било историческа неизбежност” и заедно с Фридрих Енгелс: ""Мисирки от всички шосета, съединявайте се!"
          Фридрих Ницше: „Защото, когато зяпате твърде дълго през шосето, и шосето зяпа през мисирката”.
          Жан-Пол Сартр: „За да бъде вярна на себе си, мисирката намери за необходимо да пресече пътя”.
          Алберт Айнщайн: „Дали мисирката е пресякла шосето, или шосето е пресякло мисирката, зависи от вашата гледна точка”.
          Като апокалиптик ще кажем..

..Ако мисирката доста често пресича шосето , все някога ще бъде сгазена от трафика...

Коментар

• Хванал катаджия златната рибка:
            - Какво ще искаш? - попитала тя.
            Той помислил, помислил:
            - Всичко си ми е окей, но нещо нарушителите са малко. Сега спирам всеки десети, а искам - абсолютно всички.
            - Добре! Искаш да спираш всички, ще спираш значи всички. - казала рибката.
            И превърнала катаджията в спящ полицай...

Коментар

• Въпрос: „Защо мисирката пресече шосето?”

Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Много внимавайте какво си купувате от онлайн магазините! ББ си поръча „Пенисоувеличител” за 150 лв плюс доставката, а му изпратиха ЛУПА! Единственото, което пишеше в инструкцията за употреба, бе:
                „Да не се използва на слънце”!..

Коментар

• Две момчета и една мацка правили преходи от хижа на хижа със ски бегачки.
                  Прибрали се вечерта в един заслон и легнали тримата в едно легло. Мацката в средата.
                  Сутринта се събудили и единия разправя на другия.
                  - Пич, цяла нощ сънувах едни мацки, секс братче. Цяла нощ.
                  Другия пийнал малко от чая и казал.
                  - Същата история и при мен секс оргии цяла вечер.
                  Последна дошла мацката /рошава и с недоспал вид/
                  - Момчета, цяла нощ страшни кошмари. Сънувах, че излизам със ските и ме подгони мечка. Хванах щеките и цяла нощ дай, дай, дай.
                  Много съм изморена да останем още една нощ.
                  Двамата казали.
                  - Добре.

Коментар

• От Политика
                    Не случайно в Британската енциклопедия е записано, че при разрушаването на соцсистемата България е била най-проспериращата страна в Източна Европа.
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Майстора си е майстор ,затова не се чудете,че някой ги търсят повече!
                      https://www.youtube.com/watch?v=usEJ...F5LXPcNujkTiUg

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=SfOjvI...ature=youtu.be

Коментар

• Вярно ли е, че Слави и Веселин Маринов вече се поръчват в пакет за коледните и новогодишните празници? Единият щял да пее за Цветанов, а другият - за Борисов!

Коментар

• Иванчо пита майка си:
                            - Мамо, ти защо се ожени за тати?
                            - Амиии, само защото правеше страхотен с*кс.
                            - А сега прави ли?
                            - Вече не може.
                            - Аха, ясно... х*й до време, глупост до гроб!

Коментар

• Мъж, заедно с жена си, лежи на плажа и се пече. Мъжът е мъничък, невзрачен... По едно време забелязва, че жена му не сваля очи от седящия наблизо широкоплещ, мускулест мъжага. Нервите му не издържат и той се обръща към нея с думите:
                              - Гледаш го, а? И кво, палиш се нещо? Гледай, гледай, ама си спомни и за съседа, дето има гараж за два Мерцедеса, а кво държи в тях - само едно колело...

Коментар

• Между приятелки:
                                - Той ми каза, че съм плоска!
                                - Ма не си плоска бе, я виж кви изпъкнали очи имаш!...

Коментар

Working...
                                X