IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - Госпожице,вие какво ще правите тази вечер?
    - О,звънете ми утре,ще ви разкажа!!!

Коментар

• Жената е като бърз кредит:
      - Отлични условия,добра реклама,
      вземаш само срещу лична карта ииии
      после плащаш цял живот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Ромски моменти (Компилация) 100% Смях

https://atm851.wordpress.com/2017/05...0%D1%82%D0%B0/

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
          Събрали се двама евреи за вечеря, единият донесъл рецептата, другият - тавата...
          тоя с тавата се е минАл.
          препоръка е

Коментар

• Събрали се двама евреи за вечеря, единият донесъл рецептата, другият - тавата...
            При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Момиче звъни на приятеля си:
              - Ела довечера у нас - трябва да ми преинсталираш windows-a.
              - Ама, аз, такова, нямам инсталационен диск!
              - Еееее, ти пък. Ами отиди и купи, аптеката още е отворена..

Коментар

• Ромски моменти (Компилация) 100% Смях

Коментар

• Дедо викаше:
                  -Колкото по-мъничък е градът, толкова повече са баджанаците...

Коментар

• Двама разговарят.
                    - Прибирам се снощи,отварям гардероба,гол мъж!?
                    - Еее,случва се!
                    - Какво да се случва,аз нямам жена!?

Коментар

• Един немски професор по Теория на правото скъсал цял курс студенти на писмен изпит със следната задача:
                      "Как ще разрешите спора между двама съседи, като клоните на ябълката на единия са надвиснали през оградата над лехите с лалета на другия и като падат ябълките чупят крехките листенца на лалетата?"
                      Една част от студентите заели страната на любителя на лалета, другата част на градинаря с ябълката. Всички заедно блеснали с ум и дълбоки познания в областта на германското законодателство. А накрая се разбрало - ябълките падат есента, а лалетата цъфтят през пролетта...
                      На практика ситуацията конструирана от провокатора-професор няма как да се случи в реалния живот. Всички протести професорът отклонявал хладнокръвно:
                      "Здравият смисъл трябва да се включва преди да си спомняте за всякакви параграфи и членове !"

Коментар

• Жена говори нежно на съпруга си:
                        - Скъпи, странно как 4 бири те правят толкова различен...
                        - Ама аз не съм пил!?!?!
                        - Ти не си, ама аз съм....

В лудницата:
                        - Докторе, съседа по стая дето се прави на мотор, може ли да го преместите?
                        - Шума ли ви пречи?
                        - Не, газовете

Коментар

• В България отново настъпила криза. Всичко поскъпва, хората обедняват. В час на класния учителката решила да пита децата как техните семейства ще се справят. Отговарят децата едно по едно,варианти разни,учителката доволна!дошъл реда на Иванчо!

Иванчо:

- Ами ние госпожо, решихме да продадем мама.

Учителката:

- Е как така бе Иванчо, ще продавате май*ка ти?! Защо?

Иванчо:

- Ами аз не суча, тати не мандръса, за какво да я храним!?

Коментар

• Среща,цветя,мартини,вечеря,шампанско,скъп мотел!
                            И всичко това за 5 минути ........!?
                            А можеше да си купя нови гуми!

Коментар

• Извинете,може ли да ви кажа нещо хубаво?
                              -Да,разбира се!
                              -Много хубаво ви се друсат циците,докато вървите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
                                Отивам на психиатър. Той ми бута някакъ лист с петна по него и ме пита:
                                - Какво виждате?
                                - Виждам самотен и тъжен човек изморен от общуване с идиоти, скучната и зле платена работа и смачкан от живота.
                                Доктора подшмъкна и избърсвайки една сълза:
                                - А на листа?
                                После близо час ме разпитва за семейството, работата, колегите, съседите приятелите.
                                Изяснил си напълно причините и последствията, разумно ми обясни проблемите ми. Даде ми и универсална рацепта: "Изпращай всеки на м@йн@та му". След това като приключи ми казва:
                                –Това посещение го плаща касата. Желателно е обаче за проследяване на състоянието и затвръждаване на резултатите да си запишете още няколко посещения. Цената на сеанс 200 лв.
                                – Благодаря докторе не мисля, че има нужда. Всичко ми стана ясно.
                                – Не съм убеден.
                                – Абе оди на м@йн@та си!
                                Last edited by Моабет да става; 13.08.2021, 15:20.
                                Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

Working...
                                X