If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момиче звъни на приятеля си:
- Ела довечера у нас - трябва да ми преинсталираш windows-a.
- Ама, аз, такова, нямам инсталационен диск!
- Еееее, ти пък. Ами отиди и купи, аптеката още е отворена..
Един немски професор по Теория на правото скъсал цял курс студенти на писмен изпит със следната задача:
"Как ще разрешите спора между двама съседи, като клоните на ябълката на единия са надвиснали през оградата над лехите с лалета на другия и като падат ябълките чупят крехките листенца на лалетата?"
Една част от студентите заели страната на любителя на лалета, другата част на градинаря с ябълката. Всички заедно блеснали с ум и дълбоки познания в областта на германското законодателство. А накрая се разбрало - ябълките падат есента, а лалетата цъфтят през пролетта...
На практика ситуацията конструирана от провокатора-професор няма как да се случи в реалния живот. Всички протести професорът отклонявал хладнокръвно:
"Здравият смисъл трябва да се включва преди да си спомняте за всякакви параграфи и членове !"
В България отново настъпила криза. Всичко поскъпва, хората обедняват. В час на класния учителката решила да пита децата как техните семейства ще се справят. Отговарят децата едно по едно,варианти разни,учителката доволна!дошъл реда на Иванчо!
Иванчо:
- Ами ние госпожо, решихме да продадем мама.
Учителката:
- Е как така бе Иванчо, ще продавате май*ка ти?! Защо?
Иванчо:
- Ами аз не суча, тати не мандръса, за какво да я храним!?
Отивам на психиатър. Той ми бута някакъ лист с петна по него и ме пита:
- Какво виждате?
- Виждам самотен и тъжен човек изморен от общуване с идиоти, скучната и зле платена работа и смачкан от живота.
Доктора подшмъкна и избърсвайки една сълза:
- А на листа?
После близо час ме разпитва за семейството, работата, колегите, съседите приятелите.
Изяснил си напълно причините и последствията, разумно ми обясни проблемите ми. Даде ми и универсална рацепта: "Изпращай всеки на м@йн@та му". След това като приключи ми казва:
–Това посещение го плаща касата. Желателно е обаче за проследяване на състоянието и затвръждаване на резултатите да си запишете още няколко посещения. Цената на сеанс 200 лв.
– Благодаря докторе не мисля, че има нужда. Всичко ми стана ясно.
– Не съм убеден.
– Абе оди на м@йн@та си!
Коментар