Имаше очи в които да се удавиш... и нос на който да се обесиш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3854745[/ATTACH]
Мен ме уцелиха две...Не мога да се сравнявам с Нео.....Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
През 2013 г. англичанинът Джеймс Хаулъс решава да направи пролетно почистване и изхвърля стария си харддиск, който в края на краищата се озовава в местното сметище край Нюпорт, Уелс, Великобритания. Той обаче не подозира, че на диска има портфейл със 7500 биткойна. В зората на криптовалутата стойността им е била 650 000 долара, а днес – цели 357 млн.!
obekti.bg
Вече 8 години мъж търси из сметището изгубен биткойн на стойност $350 млн
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеОт историите на един таксиметров шофьор...
Някаква мацка я качвам от Централна гара. Тя ме пита:
- Може ли до Халите? Колко ще ми излезе?
Аз и казвам:
- Сигурно около 2 лева.
- Ама аз имам точно 2 лева – да не излезе повече, че няма да мога да ви платя, предупреждава ме жената.
- Питам я:
- Тогава защо се качвате на такси, щом нямате пари? Сега, ако ни хване задръстване и сметката стане примерно 2.40, какво ще правите?
А тя ми отговаря небрежно:
- Тогава… ще се наложи да ви посвиря.
- На какво ще ми свирите? - я питам.
- Ами…на кавала! - казва тя и свежда глава.
Гледам я - интелигентна жена ми изглежда, не и отива такива неща да говори, но ми стана любопитно и реших да я закарам.
И наистина на Лъвов мост такова задръстване ни хвана – пожарни, линейки… Стигаме на Халите, а сметката е 2.80.
Викам и:
- И сега какво правим?
- Ще ви посвиря - казва тя, отваря чантата си и вади отвътре един кавал. Сглобява го, изсвири ми една родопска мелодия, сгъна го, каза ми Благодаря ви и приятен ден и си изчезна…Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 3 Харесвания
Коментар
-
От историите на един таксиметров шофьор...
Някаква мацка я качвам от Централна гара. Тя ме пита:
- Може ли до Халите? Колко ще ми излезе?
Аз и казвам:
- Сигурно около 2 лева.
- Ама аз имам точно 2 лева – да не излезе повече, че няма да мога да ви платя, предупреждава ме жената.
- Питам я:
- Тогава защо се качвате на такси, щом нямате пари? Сега, ако ни хване задръстване и сметката стане примерно 2.40, какво ще правите?
А тя ми отговаря небрежно:
- Тогава… ще се наложи да ви посвиря.
- На какво ще ми свирите? - я питам.
- Ами…на кавала! - казва тя и свежда глава.
Гледам я - интелигентна жена ми изглежда, не и отива такива неща да говори, но ми стана любопитно и реших да я закарам.
И наистина на Лъвов мост такова задръстване ни хвана – пожарни, линейки… Стигаме на Халите, а сметката е 2.80.
Викам и:
- И сега какво правим?
- Ще ви посвиря - казва тя, отваря чантата си и вади отвътре един кавал. Сглобява го, изсвири ми една родопска мелодия, сгъна го, каза ми Благодаря ви и приятен ден и си изчезна…
- 7 Харесвания
Коментар
-
Върви един човек из пустинята 3-4 дни, вече премалял от глад.
- Е не ме интересува, режа го и го ям.
Тогава вътрешният му глас се обадил и му казал:
- Помисли, помисли...
Човекът си казал:
- А бе как ще го режа, ве ?!! Аз да не съм ТЪП.
Вървял още 4-5 дена, не издържал и пак си казал:
- Е няма, тоя път го режа и го ям.
Вътрешният му глас пак се обадил и му казал:
- Помисли, помисили...
Човекът отново размислил и продължил да върви. Вървял така още 10 дена, вече не могъл да идържи и си казал:
- Е не ме интересува, няма да мисля, режа го и го ям...
Така и направил, отрязал го и го изял...
Тогава вътрешният му глас се обадил и казал:
- Ако беше помислил, щеше да го надървиш и да ядеш повече
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар