IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Учени откриха гена на щастието при мъжете! Нарича се R ген.

Коментар

• Учителката по математика беше неприятно изненадана когато завари в къщи мъжа си с две неизвестни.
      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Наблюдение на старшината в казармата:
        "Дайте на войника опорна точка и той ще заспи."

Коментар

• В полицията разпитват блондинка:
          - Защо отровихте съседите си?
          - Продавачката в магазина ми каза най-бързо ще се отърва от хлебарките ако ги тровя заедно със съседите.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Майтап си правиш, ама това отново е актуално. Племенницата учи средно в Англия една година и я спряха, защото започна да си пристяга циците и да обяснява, че вероятно е обратна.
            едни познати се прибраха от канада, предполагам не поради тази, основна причина,
            но там в училище имат задължително 2 часа седмично, в което време психолози разясняват на децата, че те сами трябва да исберат към кой пол се числят.
            иска ли някой да познае, към какво ги насочват
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
              По време на соца,в едно училище дошъл инспектор. Той влязъл на урок по математика. След часа,казал на даскалицата:
              - Добре сте подготвила учебния материал. Но имам една сериозна забележка към Вас! Абсолютно никъде не чух да се говори за нашата Партия!
              Онази се шашнала:
              -Чакайте малко,бе,другарю! Та това е аритметика!
              Инспекторът свъсил строго вежди:
              - Няма значение,другарко! Нашите идеи са всеобхватни! Моля,вземете си бележка!
              И така,на другия ден - проверяващият отново се появил. Учителката започнала:
              - Мили деца,колко прави две плюс три? Петърчо?
              Оня отговорил възторжено:
              - Две плюс три е равно на пет! С БКП - напред!
              Математичката кимнала доволна:
              - Чудесен отговор! А колко прави пет плюс три? Гошко?
              Ученикът скочил като пружина. А в очите му - сияйна светлина:
              - Пет плюс три е равно на осем!
              Капитализмът виси на косъм!
              Преподавателката се усмихнала:
              - Браво! А колко прави две плюс две? Иванчо?
              Малкият хитрец се изцепил:
              - Две плюс две е равно на четири! Но може да бъде и три - щом Партията така нареди!
              Майтап си правиш, ама това отново е актуално. Племенницата учи средно в Англия една година и я спряха, защото започна да си пристяга циците и да обяснява, че вероятно е обратна.

Beyond White Privilege: Toward White Supremacy and Settler
              Colonialism in Mathematics Education

David W. Stinson
              Georgia State University

Коментар

• По време на соца,в едно училище дошъл инспектор. Той влязъл на урок по математика. След часа,казал на даскалицата:
                - Добре сте подготвила учебния материал. Но имам една сериозна забележка към Вас! Абсолютно никъде не чух да се говори за нашата Партия!
                Онази се шашнала:
                -Чакайте малко,бе,другарю! Та това е аритметика!
                Инспекторът свъсил строго вежди:
                - Няма значение,другарко! Нашите идеи са всеобхватни! Моля,вземете си бележка!
                И така,на другия ден - проверяващият отново се появил. Учителката започнала:
                - Мили деца,колко прави две плюс три? Петърчо?
                Оня отговорил възторжено:
                - Две плюс три е равно на пет! С БКП - напред!
                Математичката кимнала доволна:
                - Чудесен отговор! А колко прави пет плюс три? Гошко?
                Ученикът скочил като пружина. А в очите му - сияйна светлина:
                - Пет плюс три е равно на осем!
                Капитализмът виси на косъм!
                Преподавателката се усмихнала:
                - Браво! А колко прави две плюс две? Иванчо?
                Малкият хитрец се изцепил:
                - Две плюс две е равно на четири! Но може да бъде и три - щом Партията така нареди!

Коментар

• Имам хубава съседка, но голяма кучка. Цялата инсталация в апартамента и смених. Дори едно благодаря не ми даде.

Коментар

• Каквото и да реша да направя, баба ми винаги ще си спомни случай в който при подобни остоятелства някой е загинал или пострадал.

Коментар

• В началото на уикенда жена получава SMS:
                      "Отвлечен съм от извънземни. Правят разни експерименти с мен. Поляха ме с парфюм. Нацапаха ме с червило. Издраха ми гърба. Взеха ми парите. Обещаха до един час да ме пуснат"

Коментар

• Много натурално!!!
                        Урок по полово възпитание вьв врачанско село.
                        Учителят държи в ръка банан и презерватив:
                        - Деца, днес ша ви покажа как са слага презерватив. Само да апнем банана, оти на гладен стомах ми не става yя!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                          Сърцето на рибарят Дончо почти спря да тупти, когато сомът се откачи от въдицата, и с опашката бутна шишето с ракия от лодката.
                          всеки истински рибар би изпаднал в клинична смърт след такъв двоен инцидент.
                          препоръка е

Коментар

• Сърцето на рибарят Дончо почти спря да тупти, когато сомът се откачи от въдицата, и с опашката бутна шишето с ракия от лодката.

Коментар

• Анонс от сговорчиво и благоразположено девойче.
                              Очаквам покани за Коледа и нова Година!
                              Ям малко, пия каквото налеят, спя с който ме сложат!

Коментар

• Отидох да дарявам кръв. Но се отказах. Прекалено много въпроси задават.
                                - Коя кръвна група? Резус фактор? Чия е? От къде я взе? Защо е в кофа?

Коментар

Working...
                                X