IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам хубава съседка, но голяма кучка. Цялата инсталация в апартамента и смених. Дори едно благодаря не ми даде.
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Каквото и да реша да направя, баба ми винаги ще си спомни случай в който при подобни остоятелства някой е загинал или пострадал.

Коментар

• В началото на уикенда жена получава SMS:
        "Отвлечен съм от извънземни. Правят разни експерименти с мен. Поляха ме с парфюм. Нацапаха ме с червило. Издраха ми гърба. Взеха ми парите. Обещаха до един час да ме пуснат"

Коментар

• Много натурално!!!
          Урок по полово възпитание вьв врачанско село.
          Учителят държи в ръка банан и презерватив:
          - Деца, днес ша ви покажа как са слага презерватив. Само да апнем банана, оти на гладен стомах ми не става yя!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
            Сърцето на рибарят Дончо почти спря да тупти, когато сомът се откачи от въдицата, и с опашката бутна шишето с ракия от лодката.
            всеки истински рибар би изпаднал в клинична смърт след такъв двоен инцидент.
            препоръка е

Коментар

• Сърцето на рибарят Дончо почти спря да тупти, когато сомът се откачи от въдицата, и с опашката бутна шишето с ракия от лодката.

Коментар

• Анонс от сговорчиво и благоразположено девойче.
                Очаквам покани за Коледа и нова Година!
                Ям малко, пия каквото налеят, спя с който ме сложат!

Коментар

• Отидох да дарявам кръв. Но се отказах. Прекалено много въпроси задават.
                  - Коя кръвна група? Резус фактор? Чия е? От къде я взе? Защо е в кофа?

Коментар

• Той беше толкова дискретен,че момичетата разбираха за оргазма му само по двете чертички на теста за бременност ...

Коментар

• Може никой да не чете инструкциите по опаковките, но пък затова има кой да ги пише.
                      • На сешоар: ”Не ползвайте докато спите.” (ебаси, това ми е единственото останало време да си суша косата)
                      • На пакетче чипс: ”Спечелете много награди. Покупка не е необходима. Повече информация в пакета.” (без коментар)
                      • На луксозен сапун: ”Упътване: Използвайте като обикновен сапун” (дано да не ви е първия сапун)
                      • На кутия със замразена храна. ”Указания за употреба: Размразете.” (ммммммммм, хитро)
                      • На пакетиран десерт (напечатано на дъното): ”Не обръщайте” (късно, късно)
                      • На полуготов пудинг: ”Продуктът ще бъде горещ след загряването” (не думай)
                      • На ютия: ”Не гладете дрехите върху тялото” (въпреки че спестява време)
                      • На детски сироп против кашлица: ”Не карайте кола и не работете с машини след използванито на лекарството” (мдаа, ще можем жестоко да снижим броя на строителните инциденти ако разкараме тия 5 годишни пишлемета от багерите)
                      • На хапчета за сън: ”Внимание: Може да предизвика състояние на сънливост” (неееееее)
                      • На опаковки с коледни светлини: ”За употреба само в помещения и извън тях” (а къде не може?)
                      • На кухненски робот: ”Да не се ползва за другата цел” (тука вече неам думи)
                      • На пакет с ядки: ”Внимание: съдържа ядки” (ще го има и в новините)
                      • На пакет с ядки: ”Инструкция: Отворете пакета. Яжте ядки.” (Дишайте. Издишайте.)
                      • На детски костюм Супермен: ”Носенето на този костюм не ви позволява да летите.” (върнете ни парите)
                      • На моторна резачка: ”Не се опитвайте да спрете резачката с ръце или гениталии” (значи е имало опити)

Коментар

• https://www.facebook.com/reel/3229323307317766/?s=ifu - радой ралин

Коментар

• ОБЩА КУЛТУРА Е,КОГАТО НЕ СЕ ЧУДИШ ЗАЩО СЛАВЕЙКОВ ЕДИН ПЪТ Е ПЕТКО,ДРУГ ПЪТ-ПЕНЧО...

Коментар

• Любимите ми животни са дрождите. Ядат захар и серат спирт.

Коментар

• Само българин може да излезе от кабинет на психиатър и да си промърмори: - Мамати да ев@ шашава!

Коментар

• Николай Слатински (фейсбук пост):

“…Тичането по задачи ме подсеща да поема дъх с едно кафе. Влизам в уютно и подходящо за целта заведенийце. Всичко е повече от добре, дори и обслужването.
                                Докато си взимам довиждане виждам на витрината до едни изкусителни, но не най-полезни за моето егн фунийки, че е написано Фуний.
                                Усмихвам се и казвам на любезната девойка:
                                - Съвсем добронамерено ви давам безплатен съвет - напишете фунии, а не Фуний.
                                - Защо?
                                - Защото така е правилно. В такова добро, симпатично заведение всичко трябва да бъде наред, точно, интелигентно и красиво.
                                - Аз така съм си свикнала да пиша. Пък и как е написано всъщност е без значение…!”

Фуний, акций… все тая
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X