IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След сериозен запой се събуждам в чужда стая с някакво младо момиче. Лекичко я галя, кефен и доволен се оглеждам докато не виждам на масичката до леглото учебници за 10-ти клас. Шашнат и стреснат питам:
    - Какви са тия учебници?
    - А тия ли? Тия са на кака.

Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Коментар

• Почнаха простотиите с ChatGPT

- Мога ли да впечатля една дама с пърдене?

ChatGPT: Пърденето може да бъде ефектно и изключително мъжествено, но не е единствения начин да се впечатля една дама. Важно е да се бъде уважителен, да се покаже интерес към нея и да се има общ език. Най-важното е да бъдете самия себе си и да изпълнявате своите интереси.

- Може ли да се прави пълноценен полов акт с 3 см член?

ChatGPT: 3 см член може да бъде прекалено малък за да осигурява пълен полов акт. Важно е да има комуникация и доверие с партньора, така че да може да се изберат други методи и позиции, които могат да осигурят удоволствие за двамата.

Коментар

• Да доживееш до пенсия - мечта, да преживяваш с нея - изкуство!

Коментар

• Флирт с жената на гишето в банката е безсмислен! Тя знае колко пари имаш!

Коментар

• Представете си "нашите" в Дубай: Черепа мрънка, Таки шмърка, братя Галеви режат луканка ,Тренчев седи на лаптопа да върти парите и всички се оглеждат за Гешев, да не дойде.

Коментар

• - Муцка, няма ли криза за тебе, дрешки, прическа, спа - не се лишаваш гледам.
                - Ами, моят ми забрани да изневерявам.
                - Е и ? Каква е връзката, че не те разбирам ?
                - Ами аз това и правя, не изневерявам на стила си.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                  -Моята жена много обича ролевите игри в леглото!
                  -И какво?
                  -Най обича да изобразява пациент в дълбока кома!!!
                  Сър Джон седи в салона и пуши пура. От спалната на жена му излиза сър Джеймс. Сър Джеймс го вижда и казва:
                  - Сър вашата съпруга днес беше много хладна с мен.
                  А сър Джон отговаря:
                  - Тя и приживе не беше особенно страстна.
                  Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• -Моята жена много обича ролевите игри в леглото!
                    -И какво?
                    -Най обича да изобразява пациент в дълбока кома!!!
                    ---------------------------------------------------------------------------------
                    Мъж казал на жена си, че иска да опитат ролеви игри в секса.
                    Тя се навила на мига и му предложила ролята на зрител

Коментар

• Говорят си двама фармацевти и единият вика

- Направили сме ново лекарство направо чук да си еве мамата

- А какво лекува?

- Все още му търсиме болест

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                        И още един ама по истински случай

При приятел колбасар пристига известен в района ресторантьор и му казва, аз ще си нося месото и сланината ти искам пред мен да ми го меляш да съм сигурен че е чисто както пише по книгите

И почват така да работят всеки ден оня си носи месото нашият му го меля и той си го взима

На десетия ден пристига оня и вика давай пак от твоята кайма че изгонихме клиентелата
                        Мой познат готвач/ заедно бяхме по корабите/ ходеше като е лято на златните при негови познати - прави мекици от 5 до 10 взема си парите и чао. Та предложил на колегата си да направят същото- купили чисто месо, смляли го направили всичко по рецепти от балкантурист, където работили преди и двамата. На следващия ден идват таксиджиите и си купуват кебапчета и започват да се оплакват- какви са тези кебапчета, предните бяха по хубави, защо сте сменили фирмата- оцеляли със старите рецепти 3 дни- хората започнали да питат от къде са кебапчетата и тогава купували. Обяснявали че те са направили рецептата че месото е чисто- файда йок- хората си искали старите кебапчета.

Между другото има интересна статия от вчера какво съдържат саламите бургас- жената много ги люби

Коментар

• И още един ама по истински случай

При приятел колбасар пристига известен в района ресторантьор и му казва, аз ще си нося месото и сланината ти искам пред мен да ми го меляш да съм сигурен че е чисто както пише по книгите

И почват така да работят всеки ден оня си носи месото нашият му го меля и той си го взима

На десетия ден пристига оня и вика давай пак от твоята кайма че изгонихме клиентелата

Коментар

• На един площад продават скара двама скараджии

Пред единият винаги яко опашка при другият нема никой, накрая тоя без клиентелата не се стърпял и отишъл при другия и го питал

- Абе срам не срам кажи какво слагаш в тия кебабчета та толкова ги харесват

- Е как какво кайма/л@йна кайма/л@йна и те това е

- Аааа ти и кайма слагаш

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                              Телешко -18лв/кг
                              Свинско - 10лв/кг
                              Кайма смес - 6-7лв/кг
                              - Ей, от какво месо я тая кайма???
                              Във правовите държави,
                              за свинска е прието да има до 20% мазнини и до 12% колаген (хрущяли),
                              за говежда - до 15% мазнини и до 20% колаген.

В БГ тези стойности за завишени, като na 1кг месо се добавя поне 50 гр. грис, които поема 100 гр вода
                              Добре е гриса да се смеси със топла вода отделно, да станат хомогенна смес и после да се добави,
                              понеже мазнината и водата не се обичат много.
                              За кебапчетата се добавя тази кайма плюс един прах, който абсорбира отново топла вода.
                              Last edited by Бедният брoкер; 23.01.2023, 22:30.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X